- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
ben de çeker giderdim ,hem de arkama bakmadan...ve sana vicdanını rahatlatmanı sağlayacak şeyler de söyleyebilirimben 15 yaşındayken biyolojik ailem beni buldu..
sattıkları ortaya çıktığı için hapise girme gibi bir durumları vardı. yaşadığımız ve '' satılmadığımızı '' kanıtlayana kadar el pençe oldular .. mahkeme riski kalmayınca herkes gitti tekrar.. zamanında terk ettikleri gibi terk ettiler yine..
kimsesizlik kelimesinin gerçek boyutlandırılmış hali gibiyim yani ben.
ben de tabiki yetişkin bir insanım. çocuk kalmaktan kastım hissiyatlarım ile ilgiliydi. mecazı anlamda..
buna mı takıldınız gerçekten ?
sokaklarda kalacak bir insan değilim. işin en traj-i komik kısmı normal hayatta kimse şu yazdıklarımı benden beklemez. inanmaz insanlar bunların gerçek olduğuna bütün bunları gerçekten yaşadığıma.. o'nun bana bunları yaşattığına kimse inanmaz.. ama hepsi malesef ki yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor..
bakıcı konusunu defalarca konuştum.
'' kovarım eve geleni sen beni rezil mi edeceksin ! elalame '' diyor.
'' ben kendime muhtaç kalmış bak '' dedirtmem diyor..
asla orta yolu bulma uzlaşma taraftarı değil..
akrabaları da onu destekliyor. haklı adam ancak rahat edecek ömründe bir de seninle mi uğraşsın kır dizini babana bak onlar seni büyüttü yedirdi içirdi muhabbeti yapıyorlar . ben çıkamıyorum işin içinden ..
mesajınızı okurken gözlerim doldu ..
çok güzel özetlemişsiniz . '' hayatımın farkına vardım ''
sömürülmüş , satılmış, hibe edilmiş bir hayatmış benim hayatım.. bunları fark etmek bunca yıldan sonra tokat gibi.. kırılma noktası gerçekleşti aslında.. sürekli '' gitmek '' fikriyle boğuşuyorum.
hayat kolay değil , hele benim gibi 30'una yaklaşmış kendi hayatını inşaa edememiş biri için hiç kolay değil biliyorum.. ama benim tabum bu evden çıkamamak terk edememek .
yazdıklarınızı okurken ben de kendi kendime telkin yapıyorum '' bak insanlar ben olsam giderdim '' diyor.
gitmen cok doğal normal olanı bu gibi..
o adamın emekli maaşı var değil mi? ya da birikimi? mutlaka vardır
bulmuş bi kızcağız ona beleşten bakıyor oh mis
bırak kendi başının çaresine bakabilecek durumda o gitsin parasıyla bulsun birisini
sen de kendi hayatına bak artık..