- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
Sen 20 yaşındasın, o 31 öyle mi? Koşarak uzaklaş.Sakın onun o olgun erkek tavırlarına filan da kanma.Adamın niyeti o kadar belli ki...Ama ne diyim, istersen kal, kal da arada harcanan garibin ahı da hızlıca çıkıversin.
ben bu adaın ailesinin evinde UYUDUM
diğer kız ise bu adamla onun bunun evinde aynı yatakta SEVİŞTİ.
yaptıklarımdan haberleri olsa utanırlarmış
ne yapmışım ben utanılacak?
bu adamla ne öpüşme ne sevişme ne de ona benzer bir yakınlaşma HİÇBİRŞEY yaşanmadı aramda.
ortada hiçbir şey yokken neden utanıcakmışım çok merak ettim..
aradaki farkı vurgulamakta fayda var.
bu arada sevipte sevdiğine teslim olan, sevmediği kişiye gösteripte elletmeyenden daha namuslu benim gözümde.
çıkmaya başlamadık. hala arkadaşız ama benim de onu sevmeye başladığımı o da hissetmeye başladı şu anda. yani tam sınırdayız şu anda.
çok şey yaptı benim için. ne zaman bir sebeple dertleşsem ben ağlarken başını bağrına bastırdı, bana çözüm yolları önerdi, her işime her yardımıma koştu. bunları karşılık beklemeden yaptı.
beni evine davet etti. annesi ve babasıyla yaşadığı eve, ailesiyle tanıştırdı (arkadaşı olarak tabiki)
ben wcden çıktığımda annesi meyve doğruyordu oda mutfaktaydı. "24 saat onun saçlarını içime çekmek istiyorum" dediğini duydum annesine. yine o akşam laptopunu kurcalarken msn loglarına bakiyim giriyim dedim bir arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş "ben ilişkiye başlarken acele ettim galiba s....(benim adım) aklımda." gibi bir sürü şey yazmış. arkadaşı ayrıl demiş, o logların tarihinden 1 ay sonra ayrıldı zaten.
o gece ben onlarsa kaldım, kendi yatağını bana verdi, kendisi de yatağın karşısında kanepede uyudu. sabah uyandığımda başımda ayakta dikilmiş bana gülerek bakarken gördüm. bu kadar şey üstüste olunca a hoşlanmaya başladım.
işte böyle.
çapkında laf mı adam bildiğin çakal, sinsi sinsi avına yaklaşıyor.Senin gönlünü fethetmiş işte güzelce
Günün birinde o kıza söylediğin herşeyi sen yaşıyacaksın
Her mesajında o kız yattı kalktı onla , yatmasaydı diye bıd bıd etmişsin
Hoşlandığın adamı haklı bumuşun
İyi iyi , dediğim gibi eden bulur
Sende birgün o kızın aynısını yaşıyacaksın
Etme bulma dünyası
Adam da bu arada çapkın ama akıllı çapkınlardan.
Hangi erkek aşık olduğu kıza öteki kız için seks için birlikteyim der ki?
Ayrıca hangi kız bu tip sohbete ortak olur ki?
Vallahi enteresan ilişkiler..
Bizde okul okudukta kimse gelip yaa o kızla seks yapıyorum berikiyle grup yapıyorum ötekiyle de eşcinsel yapıyorum falan demedi..
Nasıl müsaade ediyorsun bu sohbete,"pislik defol "niye demiyorsun ??
bu adam senin evlenmeden önce birlikteliğe karşı olduğunu biliyosa sana niye sevgilim yatağından çıkıp senin yanına geldim diyor sen bu tarz şeylere karşısın sonuçta
Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin
Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.
Karar senin.
bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"
(kendisi 31 yaşında)
Ama ''cünüp doğru''
Vallahi çok güldüm volvic allah iyiliğini versin
bu arada sevipte sevdiğine teslim olan, sevmediği kişiye gösteripte elletmeyenden daha namuslu benim gözümde.
Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin
Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.
Karar senin.
topicte bu bana defalarca söylendi.
seni de kullanır
senle de yatar
seni de kullanır atar
....
benimle yatamaz. benim kurallarım var.
(yani zaten ben adamla iletişimimi kestim. ilişkide falan da değilim mesafeliyim artık şu anda. sadece kendime dair şu mevzuyu açıklamak istedim, ben onla sevgili olsaydım dahi(olmadım), ben onla yatmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?