Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

He senide diğer kızlar gibi görmelerini kabulleniyosun yani :)
Senin gururun yok mu hiç?

Son düzenleme:
"senin kendine ait prensiplerin olduğunu söyledim çevreme. şaşırdılar ama saygı duydular" bana söylediği cümle bu

Ya sen hala neyin muhabbetini yapıyosun?
Evleri yol geçen hanı gibi olmuş.
Giren çıkan belli değil.
Adamın altına yatıp kalkan kızlar belli değil.
Düşünücek bişey yok.
Bu senin üstüne kumada getirir baska seylerde yapar.
Biraz iraden gururun varsa bu isi bitirirsin.
Onlar seni o yolun yolcusu bile yaparlar sen merak etme
Sen kendini kandırmaya devam et.
Git inan ona.
Görürüm ben seni ilerde.

diğerlerinden bir farkın olsaydı onun gözünde zaten sen onunla bir odada kalmak isteseydin bile o kalmazdı, sırf ailesi diğerleri gibi olduğunu düşünmemeleri için.

kendi kız kardeşine göz yuman birisinden sen ki sonuçta bir yabancısın, veya eski kız arkadaşı vızzz gelirsiniz tırsss gidersiniz

güvenme.. böyle bir erkeğe hele hiç güvenme...
iç sesine kulak ver ne kadınlar geçmiş elinden onları da böyle kandırmıştır gerçekler bunlar ve ileriyi düşün başını taşlarla vurmamak için

Kusura bakma ama "istemem yan cebime koy"demişsin resmen. Sana aşık olduğunu bildiğin birini sadece daha da kendine aşık etmek için "ben hayatta sana bakmam" diye gaz ver, sonra adam frene basınca yeniden ara gazı ver, kaza yapıp masum bi yaya ezilince de ama ama ben çok masumummm, ben naptım ki de. Ezel'deki Eyşan karaterini bilir misin ?

Kusura bakma ama senin Şuan kıza yaptığın ne biz kadınlar bir birimizi kollamımız gerekirken harcıyoruz etme bulma dünyası aynısını sen bu adamdan bulma he aynı duruma düşme adam sapık yatıp kalkyormuş ya senlede yapmak isterse zararın neresinden dönersen kardır

allah hepimize yol göstersin , herkesi isla etsin [ amin

Sen 20 yaşındasın, o 31 öyle mi? Koşarak uzaklaş.Sakın onun o olgun erkek tavırlarına filan da kanma.Adamın niyeti o kadar belli ki...Ama ne diyim, istersen kal, kal da arada harcanan garibin ahı da hızlıca çıkıversin.

bu noktada size katılmıyorum. iki suçlu var biri adam, biri de onla daha ilişkinin 1.ayında saf gibi güvenip bekar evlerinde birlikte olan kız.

Son düzenleme:
bu noktada size katılmıyorum. iki suçlu var biri adam, biri de onla daha ilişkinin 1.ayında saf gibi güvenip bekar evlerinde birlikte olan kız.

bekar evinde kalmak yanlış ailesiyle yaşadığı evde kalmak normal yani öyle mi?
ben ikisini de doğru bulmadım, bir kızın ne işi var elin adamının evinde ha ailesiyle ha yalnız hiç fark etmez. Diyorsun ki ailesi rahatlar kızlarının beraberliğini tasvip ediyorlar, söylermisin lütfen kendi kızının birisiyle evlilik dışı yatıp kalkmasına rıza gösteren bir aile elin kızı olan senin namusunu mu gözetecek?
ayrıca ne cesaret ya ailene yalan söyleyip elin adamının evine gidiyorsun, kendin yazmışsın münevvere olayından sonra tedirginler diye, bunu bile bile nasıl bu kadar şuursuzca hareket edersin? Sözüm Allah'a büyük gelmesin ama ailene üzülüyorum, senin yaptıklarından haberdar olsalar utançlarından kahrolurlar.

Son düzenleme:

ben bu adaın ailesinin evinde UYUDUM
diğer kız ise bu adamla onun bunun evinde aynı yatakta SEVİŞTİ.

yaptıklarımdan haberleri olsa utanırlarmış
ne yapmışım ben utanılacak?
bu adamla ne öpüşme ne sevişme ne de ona benzer bir yakınlaşma HİÇBİRŞEY yaşanmadı aramda.
ortada hiçbir şey yokken neden utanıcakmışım çok merak ettim..

aradaki farkı vurgulamakta fayda var.

Son düzenleme:
gerçekten saçma... yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum ... demişsiniz ki benim kurallarım var şöyleyim böyleyim.... bekar evlerinde kalan kızlar diye temelinde aşağılama yatan ithamlarda bulunuyorsunuz ama arkadaşınızın ailesinin evinde kalıyorsunuz aynı oda da...şoktayım vallahi ....hadi arkadaşınızın evine misafirliğe gittiniz ailesiyle tanıştınız tamam normal niye yatıya kaldınız hadi kalmanız gerekti ( ortada ciddi bir ilişki yok güven yok hiç bir şey yok yatıya kalmışsınız garip kanunlarınızı unuttunuz galiba) neden aynı odada kaldınız,annesi ailesi bir şey demedimi , siz annesiyle aynı odada kalsanız daha makul ve kurallarınıza uygun olmazmıydı ...bunları neden yazdım bekar evlerinde kalan kızlar diye aşağalayıcı lafınızdan ötürü , adamın yüzünüze bakıp kızı seks için kullanıyorum demesini hazmetmenizden ötürü, başkasının yatağından sana geliyorum dediğin de ağzının payını vermemiş olduğunuzdan ötürü, kadınlara saygısı olmayan bir adam olduğu herşeyiyle ortada olmasına rağmen bunu görmemiş bir anlık bile olsa ona güvenme aşk duyma yoluna girebilmiş olmanızdan ötürü..birde şu intihar eden kızla ilgili ahlaki ve vijdani bir sorumluluk duymamanızdan ötürü...bu konu gerçekten insanlıktan hayli hayli uzak ...

yapılan bunca yorumdan ortada 2 tane suçlunun olduğunuz söylüyorsun birisi malum adam diğeri "bekar evlerinde adamla kalan kız ", sende sanırım sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun ..

İğrenç bir erkek modeli. Tek derdi aslında seni yatağa atmak. Bunu açıkça da söylemiş. İlgisi hoşunuza gitmiş olabilir ama söyledikleri ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor. Yıldırım hızıyla uzaklaş. Sonra çok üzülürsün. Benzeri bir şey arkadaşımın başına geldi. Sonuç hüsran ve derin acı.

sevişmemiş olmak yeterli yani... hala ısrarla soruyorum elin adamının aile evinde ne işiniz var? madem bu yanlış bir şey değil madem çok doğal o halde neden ailenizin bu durumdan haberi yok?
Açıkça söyleseydiniz ben bir erkek arkadaşımın aile evinde kalacağım diye!!!
Sorarım size varsayalım bu adamla olay burada bitti yarın hayatınıza bir başkası girdi belkide evlendiniz ona açık yüreklilikle anlatabilir miydiniz bu durumu. hani siz vurguluyorsunuz ya, hani biz anlamıyoruz ya vurgulamadan bende vurgulayayım dedim.

Son düzenleme:
yapılan bunca yorumdan ortada 2 tane suçlunun olduğunuz söylüyorsun birisi malum adam diğeri "bekar evlerinde adamla kalan kız ", sende sanırım sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun ..

keşke bu mesaja olan beğenimi daha fazla gösterme şansım olsaydı.:13:

Vallahi pes!

Bu olayda iki suçlu var evet. Biri adam biri de sen. Onu sevip, inanıp sevişmiş ve ahı alınmış kızcağızın tek suçu olsa olsa böyle bir adamın ardından intihara kalkışmış olması olabilir.

Bir hemcinsinin kullanılmasını hoşgörüyle karşılayabiliyor isen bu adam tam sana göre zaten. Bence çok iyi bir çift olmuşsunuz. Devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…