kendi kızları da var 25 yaşında. yani bu adamın kızkardeşi...
o kızın da erkek arkadaşıyla tatillere gitmesine izin veriyor bu aile.
kendi kızlarının sevgilisiyle yatmasını bile hoş karşılarken, benim bir aile evinde aynı odada farklı kanepelerde yatmamı yadırgamazlar.
He senide diğer kızlar gibi görmelerini kabulleniyosun yani :)
Senin gururun yok mu hiç?
"senin kendine ait prensiplerin olduğunu söyledim çevreme. şaşırdılar ama saygı duydular" bana söylediği cümle bu
bana söylediği aynen şu "ben evlenmeden önce birlikteliğe şart gözüyle bakıyorum ama sen karşısın. bu böyle olunca biz asla bir araya gelemeyeceği bende seni hep uzaktan sevmeye devam edicem"
(kendisi 31 yaşında)
Kusura bakma ama senin Şuan kıza yaptığın ne biz kadınlar bir birimizi kollamımız gerekirken harcıyoruz etme bulma dünyası aynısını sen bu adamdan bulma he aynı duruma düşme adam sapık yatıp kalkyormuş ya senlede yapmak isterse zararın neresinden dönersen kardır
allah hepimize yol göstersin , herkesi isla etsin [ amin
bu noktada size katılmıyorum. iki suçlu var biri adam, biri de onla daha ilişkinin 1.ayında saf gibi güvenip bekar evlerinde birlikte olan kız.
bekar evinde kalmak yanlış ailesiyle yaşadığı evde kalmak normal yani öyle mi?
ben ikisini de doğru bulmadım, bir kızın ne işi var elin adamının evinde ha ailesiyle ha yalnız hiç fark etmez. Diyorsun ki ailesi rahatlar kızlarının beraberliğini tasvip ediyorlar, söylermisin lütfen kendi kızının birisiyle evlilik dışı yatıp kalkmasına rıza gösteren bir aile elin kızı olan senin namusunu mu gözetecek?
ayrıca ne cesaret ya ailene yalan söyleyip elin adamının evine gidiyorsun, kendin yazmışsın münevvere olayından sonra tedirginler diye, bunu bile bile nasıl bu kadar şuursuzca hareket edersin? Sözüm Allah'a büyük gelmesin ama ailene üzülüyorum, senin yaptıklarından haberdar olsalar utançlarından kahrolurlar.
ben bu adaın ailesinin evinde UYUDUM
diğer kız ise bu adamla onun bunun evinde aynı yatakta SEVİŞTİ.
yaptıklarımdan haberleri olsa utanırlarmış
ne yapmışım ben utanılacak?
bu adamla ne öpüşme ne sevişme ne de ona benzer bir yakınlaşma HİÇBİRŞEY yaşanmadı aramda.
ortada hiçbir şey yokken neden utanıcakmışım çok merak ettim..
aradaki farkı vurgulamakta fayda var.
yapılan bunca yorumdan ortada 2 tane suçlunun olduğunuz söylüyorsun birisi malum adam diğeri "bekar evlerinde adamla kalan kız ", sende sanırım sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?