- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
ben konu sahibesine birşey sormak istiyorum : bunca zaman reddetmişsiniz sert bir şekilde, şimdi ne olduda birden bire çıkmaya başladınız? seviyor olsaydınız zaten baştan çıkardınız.bence sizde fazla samimi değilsiniz ve sırf eğlenmek için veya can sıkıntısı yüzünden bu kişiyle çıkıyorsunuz. eğlence amaçlı olduğu içinde ona göre davranın, fazla sorgulamayın kendinizi, takılın kafanıza göre. ister darılın...ister darılmayın..
çıkmaya başlamadık. hala arkadaşız ama benim de onu sevmeye başladığımı o da hissetmeye başladı şu anda. yani tam sınırdayız şu anda.
çok şey yaptı benim için. ne zaman bir sebeple dertleşsem ben ağlarken başını bağrına bastırdı, bana çözüm yolları önerdi, her işime her yardımıma koştu. bunları karşılık beklemeden yaptı.
beni evine davet etti. annesi ve babasıyla yaşadığı eve, ailesiyle tanıştırdı (arkadaşı olarak tabiki)
ben wcden çıktığımda annesi meyve doğruyordu oda mutfaktaydı. "24 saat onun saçlarını içime çekmek istiyorum" dediğini duydum annesine. yine o akşam laptopunu kurcalarken msn loglarına bakiyim giriyim dedim bir arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş "ben ilişkiye başlarken acele ettim galiba s....(benim adım) aklımda." gibi bir sürü şey yazmış. arkadaşı ayrıl demiş, o logların tarihinden 1 ay sonra ayrıldı zaten.
o gece ben onlarsa kaldım, kendi yatağını bana verdi, kendisi de yatağın karşısında kanepede uyudu. sabah uyandığımda başımda ayakta dikilmiş bana gülerek bakarken gördüm. bu kadar şey üstüste olunca a hoşlanmaya başladım.
işte böyle.
bir kere (eski) kız arkadaşı hakkında böyle konuşabilen bir insan (cinsellik için onunlayım falan filan) bence hiç bir kadına gerçek manada saygı gösteremez.
ikincisi benim için herşeyi yaptı, karşılıksız dediniz, eminmisiniz? karşılıksız olsaydı siz onu redetmenize rağmen devamlı psikolojk baskı yapmazdı, sizden hiç bir beklentisi olmadan yapardı bazı şeyleri, size hissettirmeden hatta
üçüncüsüde annesine onun "24 saat onun saçlarını içime çekmek istiyorum" demesi biraz tuhafıma gitti açıkçası, ben bir kız olarak anneme böyle birşey diyemem sevdiğim erkek hakkında (hemcins olmamıza rağmen), o erkek haliyle diyebiliyorsa baya rahatlar herhalde
neysseee...çok enteresansınız yani, sen uyuyorken onun snn yattığın odada ne işi var? nasıl beraber uyursunuz bi odada? ben anlamıyorum bu tür arkadaşlıkları, ben mi çok gerikafalıyım acaba?
Sen bide bu adama güveneyeim mi diyosun?
Sana ne denir ki?
Kızı düşürdüğü hale bakar mısın?
Kız hastanelik oldu diyosun intihar etti diyosun..
Kızı sadece kullanmış.
Yatmak için kullanmış.
Ve sanada aynısını yapıcak!
Sendende hevesini aldığı an o kız gibi kapıya koyucak.
Eğer siz bi ilişkiye başlarsanız sadece diyorum ki Allah o kıza sabır versin güç versin..
O kızın durumunu bile bile bide güveneyim mi diyosun?
Senin hiç aklın mantığın yok mu?
Bunu başkasına yapan banada yapar diye düşünemiyo musun hiç?
Sen istersen git o adama güven gidin birlikte olun.
1 ay sonra dış kapının dış mandalı olursun.
Sadece o kıza çok üzüldüm.
Yazık günah.
Güveneyem mi dediğin adam adam bile değil!
Adma demeye bin şahit gerek.
Suratına tükürmeye bile değmez onun.
sen kendi iyiliğin için git o adamla irtibatını bi an önce kes.
Yoksa senide başkalarına anlatır.
Sadece kullanıyorum diye!
evlilik öncesi birlikteliklere karşıyım.
ben az önceki mesajımda anlattım saç okşama ağlama bağrına basma gibi olaylar karıştırdı benim kafamı. yani böyle duygusal olaylar olmasa direk pisliğin teki diye kestirip atardım beni tereddüte düşüren şey bu. yani detaylı düşününce sarılınca duygulanıp ağlaması rol yapma da olabilir diye düşünüyorum bazen de gerçekse bile bugün ağlar iki gün sonra canavarlaşır diye düşünüyorum. aklıma ibrahim tatlıses geliyo, oda çok ağlardı ama sonra topuğundan vurdurdu bütün kadınları
çok rahat bir aile o zaman, ateşle barut yan yana duramaz.
böyle aileden ancak böyle bir erkek çocuk olur zaten....ama sanırım senin ailende öyle, sana izin vermişlerse
aileme ailesiyle yaşayan ve onların tanıdığı başka bir arkadaşımın evinde kalacağını söyledim.
ailem ailesiyle yaşamayan ya da cinsiyeti erkek olan arkadaşlarımın evine gitmesine izin vermez.
Yalan söyledin yani :)
evet cem garipoğlu olayından sonra gece yatısı konusunda çok titiz davranıyorlar.
izin vermediklerine göre bildikleri birşey var muhakkak.
ailesinden habersiz bir erkeğin evinde gelip kalan, ve oğlullarıyla bir odada yatan kız hakkında oğlanın annesi babası (bunu açık açık söylemesede) ne düşünür acaba, tahmin etmek istemiyorum
cem le münevver 1 senedir çıkıyolardı...ve münevver hala çözememişti onu, ona güvenip evine gitti..
sen neye güvenerek gittin bilmiyorum, hemde sevgili olmadan, hemde 6 aydır tanışıyor olmanıza rağmen..
dedim ya, bir çok kızı götürmüştür annesiyle tanıştırmaya, yoksa annesi babası bu kadar rahat karşılamazdı acemicadinın oğlunun odasında kalmasını
kendi kızları da var 25 yaşında. yani bu adamın kızkardeşi...
o kızın da erkek arkadaşıyla tatillere gitmesine izin veriyor bu aile.
kendi kızlarının sevgilisiyle yatmasını bile hoş karşılarken, benim bir aile evinde aynı odada farklı kanepelerde yatmamı yadırgamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?