hayır. fikirleriniz benim için değerli. hepsini okuyorum ve büyük bir kısmına hak veriyorum. bu adamla arama mesafe koymaya karar verdim. güvenimi kazanmak için uğraşacaksa bakarız, uğraşmazsa da hiç dert değil nasıl olsa henüz ilişki falan başlamadı.
teşekkür ederim uyarılarınız için.
hayır. fikirleriniz benim için değerli. hepsini okuyorum ve büyük bir kısmına hak veriyorum. bu adamla arama mesafe koymaya karar verdim. güvenimi kazanmak için uğraşacaksa bakarız, uğraşmazsa da hiç dert değil nasıl olsa henüz ilişki falan başlamadı.
teşekkür ederim uyarılarınız için.
tamamen %100 arkadaştık. benim hoşlandığım biri vardı onu etkilemek için fikir danışıyordum ona. o konunun ortasında aniden alakasızca "o benim sadece seks partnerim. şimdi ayrıl desen ayrılırım . seni seviyorum falan fıstık konuya girdi birden.
Arkadaşım biraz abartmadın mı? Sizinki eleştiri değil hakaret
tamamen %100 arkadaştık. benim hoşlandığım biri vardı onu etkilemek için fikir danışıyordum ona. o konunun ortasında aniden alakasızca "o benim sadece seks partnerim. şimdi ayrıl desen ayrılırım . seni seviyorum falan fıstık konuya girdi birden.
inan çok sinirlendim hakaret etmek istemedim ama madem bizlere danışıyo söylediklerimizi dinliyo bi tane mantıklı şey yazsın sinirlerimi gerdi ne demek kızıı kullanıp atmış kız intihara kalkışmış ve kızda bile bile bana az bile diyo resmen
Ayol adam sana "aşığım, seviyorum" diyo..
Sevgili buluyo, o ahlaksız haliyle "artık görüşmesek daha doğru" demeyi akıl ediyo..
Ama sen kabul etmiyosun, "yok görüşelim, bişey olmaz"..
Sonra aniden yüzde 100 arkadaş oluyosunuz..
Adam sevgilisine değer vermese, sana "artık görüşmeyelim" der miydi sence..
Ama zırt pırt onunla görüşmüşsün, kaçan kovalanır hesabı yapmışsın aklınca, e o da erkek tabi, gelmiş peşinden..
Bir de ona akıl soruyosun "nasıl tavliyim ben falancayı" diye, kıskandırma falan da var yani..
Çok alem kızsın yahu..
Falan fıstık mı :97:
Ayy sen hangi ülkede yaşıyorsun ya..
biri geliyor sana "biliyon mu ben çok fena seks yaptım amma hala sana aşuğummm" diyor
sen de hmm öyle bir peki falan fıstık diyorsun..
atma be cadı din kardeşiyiz
benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi okudugum fakültenin emanet eşyalar bölümüne süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.
bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.
bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar
napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?
adamdan midem bulandı
ne mahremiyet var nede namus
uzak dur dicem ama duramıyorsun sanırım
çok şey değişecek...
benim kafamı kurcalayan şey bu adamın kızlrı kandırıp kandırmadığı. başlığıda güveneyimmi diye açmışım dikkat ederseniz..,
eğer kıza bana söylediği şeylerin aynılarını söylediyse aşkım canım cicim muhabbetlerine girip kendine romantik süprizlerle aşık edip ondan sonra hadi yallah dediyse aynısını bana da yapabilir.
bu arada "seks için kullanıyorum" demişti bana evet. ama bunu dediğinde arkadaştık ve ben ona zerre umut vermiyordum. hatta hoşlandığım bir erkeği etkilemek için taktik alıyordum ondan o derece kankaydık. öyle bir buluşmada söyledi bunu aniden.
bence butun olanlar senin hosuna gidiyo..
senin pesinde kosmasi hosuna gidiyo olmali ki artik konusmayalim dediginde yok yok
konusalim diyebiliyosun..
hatta onunla kanka olabiliyosun...
onu kiskandirmak icin ondan taktik alma cabalarina giriyosun..
sanki baska hickimse kalmadi..
hem birini etkilemek icin taktige ne gerek var yahu??
bu forumda bile kac cesit taktik anlatilmis, cok ilgini cekiyosa onlari okusaydin ama
yook onunla konusup onu kiskandiracaksin yaa..
ve butun bu olanlardan sonra o sahisin o kizi terk edip sana gelmeside hosuna gidiyo olmaliki
hala ugrasirsa bakariz diyebiliyosun..
ne mide varmis helal olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?