Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

güzel kardeşim sevme bu adamı yok kandırmış belli adamda şeytan tüyü var sende daha gençsin iki güzel lafa tav olursun biliyo aldanma bu adama hiç görüşme bence
Allah bilir bu adamın işi gücüde yoktur beş parasızdır kızlardanda geçniyodur bu

katılıyorum..biraz daha olgun düşünmen lazım acemi cadı..gercekten cok acemısın..

sanırım hala okuyorsun sen ..üniversitedesın galıba..yasaman gereken cok guzel gunler varken boyle bır sapık ıle hıc ugrasma..okulu özledım beee ..okulunun degerını bılllll

o halde çok bekler. söyleyeceği hiçbir söz beni onunla birlikte olmaya ikna edemez.

Ay sen benim kuzucuğumun yaşındasın.Korktum şimdi oda üniversite okuyor
Herşeyini bana sorar danışır ama neyse ben arayayım şunu ne var ne yok bi hesaba çekeyim tırstım burda olanları okuyunca

Sana gelince güzel kardeşin o adam ki 31 yaşında ne olur birdaha onun yanına yanaşma,düşünme bile sil o adamı aklından.Senin gibi gencecik bir kızın ne işi var Allah aşkına.Ders al bu yaşadıklarından.

valla enteresan adam kizarkadasini sadece........... icin kullaniyormus.... ben onu bastan bu sozden dolayi hayatimdan cikarirdim sen hala guvenmelimiyim diyorsun.... yasin kucuk herhalde kolay gelsin

31 yaşındaki adam,21 yaşındaki kızla kanka olmaz,olamaz.Ne paylaşacak,ne konuşacak ?
Bugün sana gelip öbür kız hakkında bunları söyleyen e..ek kadar herif,yarın öbürgün başkasına senin hakkında neler anlatmaz ?

Üstelik ne malum öbür kızla sex yaşadığı ? Belki yaşamıyor,gayet romantik ilişkileri var.
O kızı kullanıyorum,aslında seni seviyorum demiş.
Belki ona da "aşkım ben seni seviyorum,öbür kız bana aşık,onunla dalgamı geçiyorum" demiştir.

O adam seni parmağında oynatır,öyle bir ortada bırakır ki aklın şaşar.
Nasıl yaptım böyle bir sal.klık diye kalakalırsın.Allah korusun öbür kızdan beter olursun,ona göre.

EE daha ne istemiyorsan bakasana hayatına net olsana.
Düşman başına böyle olaylar...

o halde çok bekler. söyleyeceği hiçbir söz beni onunla birlikte olmaya ikna edemez.

acemicadı seni birşey için uyarmak istiyorum...unutmaman gereken birşey var...o adamın ağına düşen kızlarda eminimki kendilerine güveniyorlardı...ilşkiye girmek için önceden ikna olanlardan çok o an yani birdenbire olan hatasını ilşkiye girdikten sonra anlayanlar vardır...sonra bir dahakine kesinlikle istemezler ve adam madem öyle ilişki olmadan ben yapamam gidiyorum der ve kız namusuna sürülmüş olan bu lekeyi ortaya dökmemek için adamı kaybetmeyi göze alamadığından peki der sonra gene peki der o artık adamın oyuncağı olur gel deyince gelir git diyince gider...çaresizdir dediğim gibi ailesi,çevresi öğrenirse ne yaparım diye düşünür kendince çaresizdir...o yüzden sana kesinlikle önerim onunla görüşmekten kaçın...daha fazla onu dinleme bırak arasın msj.atsın peşinde koşsun ama kesinlikle yüz verme...unutma o senin için çok uğraştı ve bu uğraşının sonucunu almak için seni daha çok ikna etmeye çalışacaktır...kanma lütfen...şimdiye kadar cinsel konuda hayır demekle çok iyi yapmışsın...bundan sonra ona hayır diyecek kadar bile konuşmak için muhataba alma derim...

ya varya yapacak yorum bulamıyorum...
nasıl bir toplum haline geldik?
bir tarafta 31 yaşında kızları ağına düşürmeye çalışan ve yaptıklarını bir başka ağına düşürmeye çalıştığı kıza anlatan haysiyetsiz bir adam
bir tarafta 21 yaşında (ki düşünmesi gereken çok daha önemli şeyleri olan) herşeyi bile bile o adama inanmak isteyen bunun için kendince hafifletici sebepler arayan bir kız
ayrı bir taraftada intiharı basit bir şeymiş gibi her sıkıştığında kaçış yolu arayan bir gençlik...
haa birde ileride bu insanların yetiştireceği çocuklar olacak onları düşünmek bile istemiyorum.
gelecek çok ama çok zor...

bir erkekten seni ikna etmesini bekleme
ya inanırsın ya da inanmazsın
31 yaşında bir erkek 20 yaşında kızla çıkmaz.çıksada amacı bellidir: cinsellik
sana diğer kızı attıysa,seni başkalarına anlatmayacağını ne biliyorsun

kkda kimse sana git bu adamla berabeer ol demez
püfff kime anlatıyosak

çok teşekkür ederim. kızın bir anlık zaafından faydalanıp yatmaya çalışan ya da kıza üzüntülü bir anında alkol oranı yüksek votka gibi sert bi içki içirip iradesini zayıf düşürmeye çalışan erkeklerin varlığını zaten biliyordum.. cinselliğimden faydalanmaya çalışan erkeklere karşı çok dikkatliyim, söylediklerini unutmayacağım.

Bunlar nasil cirkin sozlerdir yahu? Sen de oturup dinledin bunlari yani. Bana bir erkek boyle seyler deme curreti gosterse birak onu ciddiye alip dusunmeyi, sinirden kizaririm, o ortami terkederdim yaa.
O intihar eden kizin acinacak bir yeri yok. O bir aglar iki aglar, sonra yaptigi yanlistan pisman olur, ve boyle bir adamdan erken kurtuldugu icin durumuna sukreder. Boyle bir adami pesine taktigin icin simdi sen dusun. Adam sana senle konusmayacagim artik dediginde birakaydin gitseydi.
Neyse bence uzak dur bu adamdan. Boylelerinden hayir gelmez.

Üniversitede okuyan bir kardeşim var, onunla aynı yaştasın, nasihat etmeyi de edenleri de hiç sevmem ama söylemeden duramayacağım,
Bir erkek ciddi düşündüğü bir kızla asla önceki ilişkilerini bu şekilde konuşmaz,
Bir kadını (bu kadın kim olursa olsun) sadece bir et yığını-mastürbasyon nesnesi olarak gören erkekten kimseye hayır gelmez,
30 lu yaşlarındaki bekar erkekler 20 li yaşların başındaki kızlarla yatmaya, bunu arkadaşlarına anlatmaya bayılır (maalesef benim çevremde de çok var bunlardan) hatta eski iş yerimde böyle tipler vardı, kızlarla ilişkilerini kameraya alıp birbirlerine izletip kahkahalarla gülerlerdi, hem de şirketin içinde

Böyle bir konu açıp, tedirginliğini ilettiğine göre tek gecelik ilişkiler yaşayıp hiç yara almadan çıkan kızlardan değilsin, zaten vazgeçmişsin bu adamla birlikte olmaktan, kendin için en doğru kararı vermişsin yani.

Son düzenleme:
Konuyu tam okumamıştım anladığımdan daha da iğrenç bir durummuş. Yok arkadaş iyice millet bir tuhaf olmuş erkeklerdeki bu cesaret beni öldürecek nasıl bir açıklama bu hadi bunu açıklıyorlar hala bu adamlarla beraber olan bunlara aşık olan kızlar var. Onlara da artık zerre kadar üzülmüyorum herkes resmen hak ettiği gibi yaşıyor. Erkekler günümüzde ayrı iğrenç kadınlar onlardan ayrı iğrenç olmuş tek derdim bu iğrenç insanlarla Allha iyileri karşılaştırmasın bu kişiler birbirierinin pisliğinde boğulup gitsin onlara acımıyorum çünkü.

31 yaşında adam ama zerre kadar beyini olan bu lafları kullanmaz, kullanırsada zaten adam sayılmaz. 30 yaşındayım, ne okul hayatımda ne iş hayatımda 1 tane bile bu tip bir insanla karşılaşmadım yada ben hayatıma bir merhaba diyecek kadar bile sokmadım. sende daha düzgün insanlarla görüş ve bunun içinde seçici ol lütfen...

Çocuk senin aylarca peşinden koşuyo sen pas vermiyosun. En sonunda "ben biriyle çıkmaya başladım artık seni aramıcam" diyo sende "zaten ben sana karşı bir şey hissetmedim görüşsekte onu aldatmış sayılmazsın" diyerek açık kapı bırakıyosun. Devamında o seni aramayı sürdürünce "kız arkadaşın var benden uzak dur" diyosun...

Kendinle çeliştiğinin bilmem farkında mısın? Bal gibide hoşuna gidiyo, egonu tatmin ediyodun tercih edilmenin haksız gurununu yaşarken.. Böylesi ruhsuz, insanlık dışı bir kişiyle ilişki yaşamaya başlamış olmanda ayrıca olaya çok güzel tuz biber olmuş..

Allah bazı insanları vicdan denen şeyden neden mahrum bırakmış ki ya yada insanlar neden bu kadar rahat ve umursamaz olmuş arkadaşım ortada intihara kalkışan bi kız varken sen o adamla nasıl mutlu olacaksın yaa o kızın başına gelenler seninde başına gelebilir kaç o adamdan kurtul ona aşık olmadan bağlanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…