31 yaşında adamla işin ne okuldan yaşıtın birini bul.
nerden nasıl buldun 31 yaşında adamı?
adam da ne libido varmış ergenlik vs bitmiş ama hala performans peşinde..
kızları düşürüp düşürüp takılıyor işte..
yazık öteki kıza sana ve nicelerine gelip geçen herkese..ananıza babanıza yazık.
aklın bir karış havada hala..
Haklısın ama boşver boş yere banlanacaksın. Bir de şu var insanlar burada ne konu açarsa açsın hakaret etmeye hakkımız yok.
yahu bu adam kesin artık çapkının en önde gideni ve yollarıda ikna etmeyide çok iyi biliyor...pes yani... bu sözün üstüne ne diyebilirimki...bakmış her yönden seni denemiş şimdide senin ona karşı hislerini bilerek böyle bir şey söylüyor...seni onsuz bırakacağı düşüncesiyle dayanamayıp onunla olmanı sağlamak istiyor...ne kadar derdine ortakta olsa(ki bu sadece bariz belli seni fethedebilmek için) kesinlikle ondan uzak dur hatta gördüğünde kaç...daha fazla kafanı karıştırıp ağına düşmene izin verme...
o halde çok bekler. söyleyeceği hiçbir söz beni onunla birlikte olmaya ikna edemez.
acemicadı seni birşey için uyarmak istiyorum...unutmaman gereken birşey var...o adamın ağına düşen kızlarda eminimki kendilerine güveniyorlardı...ilşkiye girmek için önceden ikna olanlardan çok o an yani birdenbire olan hatasını ilşkiye girdikten sonra anlayanlar vardır...sonra bir dahakine kesinlikle istemezler ve adam madem öyle ilişki olmadan ben yapamam gidiyorum der ve kız namusuna sürülmüş olan bu lekeyi ortaya dökmemek için adamı kaybetmeyi göze alamadığından peki der sonra gene peki der o artık adamın oyuncağı olur gel deyince gelir git diyince gider...çaresizdir dediğim gibi ailesi,çevresi öğrenirse ne yaparım diye düşünür kendince çaresizdir...o yüzden sana kesinlikle önerim onunla görüşmekten kaçın...daha fazla onu dinleme bırak arasın msj.atsın peşinde koşsun ama kesinlikle yüz verme...unutma o senin için çok uğraştı ve bu uğraşının sonucunu almak için seni daha çok ikna etmeye çalışacaktır...kanma lütfen...şimdiye kadar cinsel konuda hayır demekle çok iyi yapmışsın...bundan sonra ona hayır diyecek kadar bile konuşmak için muhataba alma derim...
sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?