Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

kötü bir durum ya.. ben olsam sürekli aklıma gelirdi ve ne yapacağıma karar veremezdim.. kalbimi mi dinlesem yoksa vicdanımı mı diye... her şey bi yana böyle aşk vs. için yaşamına son vermek isteyen insanları anlamıyorum ya.. sen öldün tamam arkandaki elbet toparlar kendini ve kaldığı yerden devam eder hayata.. kendine acımıosan annene, babana acı değil mi... neyse bu başka bir topic konusu olur...

Ayy iğrençç..
Bence de yol yakınken geri dön.. aklını başına topla.
Böyle birinden ne hayır bekliyosun ki?
Senin için kız arkadaşından ayrılan.. kız arkadaşını kullanan.
Eğer sende aynı şeyleri yaşamak istemiyosan, evet dediğin gibi yol yakınken geri dön.

Bu kafadaki kızdan daaa erkekden de ne hayır gelir ki?

O adam o kızı kullanmış sonra bıkınca terketmiş.

E biraz da siz birbirinizi kullanırsınız sonra gelsin başka kızlar başka oğlanlar.

Herşey ne kadar da basitleşti, ne kadar da bayağılaştı.

Hata yapıyorsun üstelik o kadar mantıklı yorum yapan arkadaşları da dikkate almıyorsun. Bir erkek seks yaptığını niye marifetmiş gibi anlatır ki. Gerçekten şok denilebilecek bir durum. 21 yaşındasın çocuk değilsin neyin yanlış neyin doğru olduğunu biliyorsundur. Benim de samimi erkek arkadaşım var ama böyle taktik alma gibi konular asla böyle bir muhabbet olamaz.
Bunca yoruma akıllıca bir cevabın yok...

hem kızları,hem erkekleri bu konuda anlamıyorum.sizden açık açık hoşlandığını söyleyen,ve sizin kesinlikle istemediğiniz insanların hayatınızda işi ne?

tabi kendi tercihin,ama sonra böyle sonuçlarla karşılaşırsın.

kız ölseydi bu vicdan azabı çekmeyecekmiydin?

evet belki çocuk o kızı hiç sevmezdi,ama sen onun hayatında olarak aklını karıştırmışsın,ve belkide kızın en bağlandığı dönemde olmuş bu olaylar.

bilemiyorum belki iyi niyetli yaklaşmış olabilirsin ama çok kötü sonuçlar doğacak

[/B]

hem kızları,hem erkekleri bu konuda anlamıyorum.sizden açık açık hoşlandığını söyleyen,ve sizin kesinlikle istemediğiniz insanların hayatınızda işi ne?

tabi kendi tercihin,ama sonra böyle sonuçlarla karşılaşırsın.

kız ölseydi bu vicdan azabı çekmeyecekmiydin?

evet belki çocuk o kızı hiç sevmezdi,ama sen onun hayatında olarak aklını karıştırmışsın,ve belkide kızın en bağlandığı dönemde olmuş bu olaylar.

bilemiyorum belki iyi niyetli yaklaşmış olabilirsin ama çok kötü sonuçlar doğacak

"1 saat önce biriyle seks yaptım ama senden hoşlanıyorum" diyen bir adama bırak güvenmeyi aynı ortamda bulunman bile hata

Başlığı okuduğumda cevabım kısa ve net oldu,konuyu okuduğumda da değişmedi.
Hayır tabii ki.

sende o adam kadar acimasiz ve midesizsin
bunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim..
lami lumu yok
kiz arkadasiyla basladigi zaman seninle gorusmek istemeyen adam
ne kadar yuz bulmussa senden
cok rahat konusuyor igrencligini ask adina cok guzel sergiliyor
hadi lan ordan diyecegine
egonu sisirmissin vayy be baskasiyla sevisti ama gonlu hala bende
diye
oysa seninle konusmak istmedigi donem
sen konusalim bir sey olmaz derken
kardes sayiliriz diyordun :)
niyetleriniz o kadar piski...

kız Allahın sevgili kuluymuş aslında böyle bir karaktersizden kurtulmuş!!!!!!!! senlede beraber olursa başkasını buluncada seni bırakır zorlanacağını düşünmüyorum ........

siz kaçtıkca o kovalamıs bi nevi kacan kovalanır gibi .. belkide size ulastıgında da size aynısını yapacaktır. belki de sizin yanınınızdan kalkıp baskassına gider bi gün ben olsam kabul etmezdim. o kıza da yazık yani ne kadar kötü bi durum.... ama yine de siz bilirsiniz olayın en basından beri ne yasandı ne bitti biliyorsunuz bunlara ragmen hala o kıza öyle davranan bi erkele bi birliktelik yasamanızı bn onaylamıyorum tercih sizin.. hakkınzda hayrlısı olsun...

başlık sahibi arkadaşa

1. olarak karşı taraf gerçekten erkek mi ? yatağından geliyom bilmem ne diye gurur duyuyo ve bunu aşık olduğunu söylediği kadına dile getiriyo !

2. olarak sanırım siz oyuncaklarınızı paylaşmasını sevmiyorsunuz? önce konuşmuyosunuz sevgilisi olunca konuşalım hadi

birde bişey daha merak ettim göremedimde yorumlarda sen bu 31 yaşındaki adamla nerde tanıştın ?

haftanın bir günü okuduğum bölümle ilgili olan meslek odasının toplantıları oluyo. orada bizim gibi öğrenciler oldugu gibi mezun olmuş çoktandır işi yapan meslektaşlar da oluyo. orada tanıştık.

istemem yan cebime koy yapmışsın, bir adam sana bağıra bağıra kızı kullanıyorum demiş ama sen bundan kendi namına ve insanlık namına hiç bir mesaj çıkarmamışsın,bizden mesaj istiyorsun... bence devam et adamın kızı kullanıp kullanıp intiharın eşiğine sürüklemiş şimdi sana kur yapıyor sende karşılık vermişsin, miğdende hazmetme problemi yok bence boşuna efhamlanıp bize sormuşsun...

bence yol yakınken dön aynısını sanada yapacak ve emin ol böyle erkekler öyle bir aşık eder ki kendine feleğin şaşar sonra başlarsın intiharlara ağlamalara ... üzer seni güzelim erkekler elde edene kadardır emin ol buna yani asla inanma aldanma hareketlerine

araya mesafe koydum diye şimdi de rezalet çıkarmaya başladı :S bu akşam arkadaşlarımla eğlendiğim mekanı bastı niye telefonlarıma çıkmıyorsun diye tehdit etti birdürü ve hesap sordu yanımdaki erkeklerin kim olduguna dair.

sen daha dur bu ne ki

Degil ona guvenmek, ole birini hayatindan uzak tutmalisin bence. Mikrop gibi oleleri. Bugun baskasina, yarin sana. belli mi olur. Gene de hayat senin. Ilerde o kiz gibi depresyonlara dusmek istersen guven tabi.
En dogrusunu Allah bilir.
Iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…