"ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum
Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin
Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.
Karar senin.
Bunu diyen erkek şer...in önde gidenidir. Senide niye aynı şey için kullanmasın o nu bundan alıkoyacak nedir ?
İçimde bu adamla ilişki yaşada dünya kaç bucak gör, sonra gel burda "ablalarım ben çok güvendim ama beni kullandı başka kıza gitti" diye başlık aç demek geliyor, o derece sinir ettin beni her yorumunla.
Fakat yapma, azcık aklın varsa uzak dur yani bundan ötesi yok bu adam çok pis harcar seni, nasıl olduğunu anlamazsın
zaten canımı en çok sıkan da bu oldu. kızdan yatar yatmaz soğudu bu nedek oluyor onu anlamadm.
topicte bu bana defalarca söylendi.
seni de kullanır
senle de yatar
seni de kullanır atar
....
benimle yatamaz. benim kurallarım var.
(yani zaten ben adamla iletişimimi kestim. ilişkide falan da değilim mesafeliyim artık şu anda. sadece kendime dair şu mevzuyu açıklamak istedim, ben onla sevgili olsaydım dahi(olmadım), ben onla yatmazdım.
benim 11 ay önce tanıştığım birarkadaşım vardı. benden hoşlandığını 6 ay boyunca defalarca yineledi. ama ben başkalarından hoşlandığımı, kendisine karşı hiçbirşey hissetmedigimi, benle birkikte olmasının ömür boyu mümkün olmayacağını ona dürüstçe söyledim herseferinde. ama o her seferinde hislerini yinelemeye devam etti. yeri geldi okudugum fakültenin emanet eşyalar bölümüne süpriz hediyeler bıraktı yeri geldi mailler yazdı mektup lar yazdı ama ben ona hiçbiry hissetmiodum.
bu durum 6 ay sürdü. sonra bir kızla çıkmaya başladı. birgün bana senle artık konuşmayacam çünkü bu kızarkadaşıma haksızlık olur dedi bende olur dedim ama "benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim. en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.
bu olaydan iki ay sonra yani gecen hafta kızarkadasından ayrıldı. kız intihara kalkıştı ve 1 gün hastanede kalmış bilekleri sargılıyış şu anda. kız bunu çok seviyormuş çok bağlanmış ama şu an ayrıldı ve benle ilişkisi artık bbu son günlerde başlar gibi oldu. daha ilişkinin adını koymadık ama bana sürekli "e... umrumda değil o benim için ölse ben senin için ölürüm" deyip duruyo. o kıza karşı gösterdiği ruhsuzluk ve acımasızlık beni çok korkutuyo kızlar
napiyim yol yakınken geri döniyim mi fikir verin?
Çok güldüm mesajına Volvic ya.Arkadaşın yorumlarından anlaşılıyor böyle bir ilişki yaşamaya hazır buyursun yaşasın. Ben artık körü körüne halk arasında p.ç ya da ş...z diye tabir ettiğimz adamlarla gözü kapalı bir ilişkiye başlayan ki bunu bilerek başlayan kızlarımıza özellikle acımıyorum. kendi düşen ağlamaz arkadaş adam resmen ben karaktersizin adi bir admın önde gideniyim diye haykırıyor sen hala bu adamla birlikte olmak istiyosan ol yani kime ne.
"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. ben oyle deyince bu tekrar benle konusmaya basladı bende her seferinde kızarkadaşın var senin falan uzak dur dedim.
Ben bu kısmı anlayamadım adam senden uzak durcam diyor sen gel konuş diyorsun
Sonrada uzak dur benden diyorsun?
Yazık değilmi o kıza madem uzak duracağım dedi neden tamam görüşmeyelim demedin seni bu kadar seven biriyle konuşmak ona umut vermek seni unutmasını imkansızlaştırmak olmuş.
Sonuçta bu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?