Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

Dizi filim senaryosu gibi.Bana hiç gerçek gibi gelmedi saçma sapan.Bu olay gerçekse sen bu adamla çık.Sonra sende intahar edersin.

Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin

Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.

Karar senin.

"ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum

Bunu diyen erkek şer...in önde gidenidir. Senide niye aynı şey için kullanmasın o nu bundan alıkoyacak nedir ?

Bir başkasını senın için bıraktıysa başkası içinde seni bırakır karekter çorbası .

Sen o eski kız arkadasına bak ... senin bu ilişkinin geleceğindeki halinde bu emin ol.

İçimde bu adamla ilişki yaşada dünya kaç bucak gör, sonra gel burda "ablalarım ben çok güvendim ama beni kullandı başka kıza gitti" diye başlık aç demek geliyor, o derece sinir ettin beni her yorumunla.

Fakat yapma, azcık aklın varsa uzak dur yani bundan ötesi yok bu adam çok pis harcar seni, nasıl olduğunu anlamazsın

Baskasinin yatagindan geliyorum dediginde "cünupsun yani" deseydin

Birde soruyormusun,baskasinin mutlulugu üzerine yuva falan kurulmaz,hele böyle adi bir herifle asla.

Karar senin.

Çok güldüm mesajına Volvic ya. Arkadaşın yorumlarından anlaşılıyor böyle bir ilişki yaşamaya hazır buyursun yaşasın. Ben artık körü körüne halk arasında p.ç ya da ş...z diye tabir ettiğimz adamlarla gözü kapalı bir ilişkiye başlayan ki bunu bilerek başlayan kızlarımıza özellikle acımıyorum. kendi düşen ağlamaz arkadaş adam resmen ben karaktersizin adi bir admın önde gideniyim diye haykırıyor sen hala bu adamla birlikte olmak istiyosan ol yani kime ne.

Son düzenleme:
Bunu diyen erkek şer...in önde gidenidir. Senide niye aynı şey için kullanmasın o nu bundan alıkoyacak nedir ?

topicte bu bana defalarca söylendi.
seni de kullanır
senle de yatar
seni de kullanır atar
....

benimle yatamaz. benim kurallarım var.

(yani zaten ben adamla iletişimimi kestim. ilişkide falan da değilim mesafeliyim artık şu anda. sadece kendime dair şu mevzuyu açıklamak istedim, ben onla sevgili olsaydım dahi(olmadım), ben onla yatmazdım.

Son düzenleme:

sevgili dostum ben zaten "ilişkimi yaşarım size ne" gibi bir şey söylemedim burada kimseye...
öyle olsa konu falan açmaz direk ilişkiye başlardım
ben bu konuyu sizden fikir almak için açtım..
başlığa "güveneyimmi?" yazdım, o derece tereddüte düşmüştüm yani
öyle gözü kapalı adamın peşinden gitmiş ya da gidecek değilim..

senin gibi kızlar oldukça milletin yuvası daha çok yıkılır hem hissetmiyorum bişey de hem yüz ver ayıp ya o kızın yaşadıklarını düşün kendini onun yerine koy of allahım yaa

Hiçbir yorumu okumadım, ama yinede yazmak istedim.. Benim düşüncem; ilk etapta hata yapmışsınız..Madem konuşmasını istemiyorsunuz, onuda hiç sevmiyorsunuz;

''artık seninle görüşemem'' dedikten sonra evet kesinlikle haklısın ''bu bağı koparmak zorundayız''

demeliydiniz.. Her ne kadar siz hoşlanmıyorsanızda ve kesinlikle istemiyor olsanızda onun size olan zaafını bile bile bunu yapmışsınız.. Haksızlık sadece , tek tarafın hoşlanmasından kaynaklanmaz..Adam belliki iyi bişey düşünmüş kız arkadaşı için (haksızlık yapmaktan çekinmiş ya da dikkatinizi çekmek istemeiş) ama siz buna isteyerek ya da istemeden engel olmuşsunuz..

Yani siz bunu kabullenmek istemezsenizde , ne benimle kalsın ne de benden uzaklaşsın gibi düşünmüşsünüz.

Bu insandan size asla hayır gelmez..Bu kadar dengesiz davranan bir kişi, başkasının hayatını hiçe sayan insanın yüreğinden şüphe duyarım..

Biraz kaçmışsınız, biraz kovalamış; şimdi biraz yakalar gibi olur sonra aynı sözleri başkasına sarf eder..Bu döngü böyle devam eder..

Üzüleceğinizi düşünüyorum, kararınız ondan yana olursa..

bencede haklısın

Bu insandan size asla hayır gelmez..Bu kadar dengesiz davranan bir kişi, başkasının hayatını hiçe sayan insanın yüreğinden şüphe duyarım..

Biraz kaçmışsınız, biraz kovalamış; şimdi biraz yakalar gibi olur sonra aynı sözleri başkasına sarf eder..Bu döngü böyle devam eder..

Üzüleceğinizi düşünüyorum, kararınız ondan yana olursa..[/B][/QUOTE]

Bak canm erkek sana derkı o basit kızdı onla yattım ... sen farklısın sen ahlaklısın söyle farklısın

böyle farklısın velhasıl senin zayıf bır yanını yakalar en savunmasız halınde ordan kendine aşık eder ve

sevgını kullanmaya çalışır...demek istediğim bu adamla tamamen alakanı kes mümkünse görme bile

derım.senden önce olduğu kız arkadasınada bu en basta yazdığım şeylerı demiştır ....yoksa hiç bir

kadın sanmamkı böyle bir adi insana ,bile bile kansın....

erkekler iyi rol yapar...31 yasındamı bu adam kadınların zayıf yanlarınıda bu yaşa kadar öğrenmıstır...

Bu adam ,kadınlara saygısı olmayan bir pislık !ne demesem onun için az kalır....

kısmet bu işler benim içinde birini bıraktı ama şimdi evliyim ben o kişyle aşkla sevgiyle bide tadiri ilahiyle alakalı bunlar sıkıntı yapma o kız onun bu kadar ruhzuz yapacak ne yaptı bide onu sorgulama lazım hiç bi insan bi insanın ölmesine bu adar umursuz olamaz

Kime asik olacagimizi secemiyoruzki almor ya böyle p.clerede asik olunuyor s.....zlerede iste.Önemli olan burada beynimiz ve herseyden önce vijdanimizi kullanip duygularimizi kontrol etmemizdir ki bunu basarabilenlerin sayisi gördügüm kadariyla cok az.
Konu sahibi arkadas bence yanlis birsey yapmamis bastan o cocuga arkadas gözüyle bakmis ve bir sekilde onunla olan arkadasligini sürdürmek istemis,sonradan asik olmus olabilir.Ben kendisini tebrik etmek isterim cünkü adamin eski kiz arkadasinin durumu vijdanini sizlatmis belliki böyle bir konu acabiliyor buraya.Oda umarim tavsiyelermizi dinler ve bu tür s...zlere prim vermez.

bana kalırsa guvenme bügun senin için bir kız bırakan yarın başkası için seni bırakır böyledir istediğini alana kadar hem karşı taraftakı kızıda düşün kendını onun yerıne koy bir kere

Son düzenleme:

istemem, yan cebime koy olmuş bi nevi..

valla midem bulandi konu sahibi sizdede ne mide varmis!!!!!turk kulturune hic yakismiyor bu yaptiginiz ahlaksizlik tek kelime ile!!!!yani o kadar celiskilisinizki hemi senden bana sevgili !!!olmaz diyorsunuz hemde guveniyimmi?????yani dengesizliginiz had safhada....ama unutmayin herkes ettigini cekecek sizde elbet hesap vereceksiniz ahlak denen birsey var yaa arkadasimla 1 saat yattim diyor bunu kabul ediyorsunuz igrenc ötesi!!!!

ne kadar iğrenç sözler onu sadece seks için kullanıyorum onun yatağından geliyorum nekadar karaktersiz bi insan aklın varsa uzak dur sonra o kız gibi sende hastanelik olursun

Adamı bilmem ama siz ne kadar güvenilirsiniz acaba?
Birde şu arkadaş kalalım muhabbetine ifrit olurum. Vakti zamanında birbirine karşılklı ve ya platonik fark etmez bir şeyler hissetmiş olan insanlar nasıl olur da bir zaman sonra hiç bir şey olmamış gibi görüşür arkadaşlık ederler anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…