Değil mi artık bir şey yapmayayımO istese seni bulur. Sana ulaşır. Sen bir adım daha atma
Onu denedim işte bir kez fakat tekrar yapmaya asla cesaret edememErgenlik aşklarının tadı da bi başka canım ^_^
Okurken fark ettim ki benim içim geçmiş aaah ah; 17-18 yaşlarındaki ben olacağdım şimdi şu instagram-faceli ortamda; "Seviyom ülen" diye sıradan mesaj atardım
Yani dertse bu kadar, söyle gitsin yani nolabilir? En fazla tersler ya da totosu kalkar, ya da cevap vermez filan. Aklında kalmaz, etkileşime geçmiş olursun bir şekilde cevap alarak ya da almayarak. Böyle içinde büyüttükçe daha ağır.
Bunlar çok güzel duygular. Ama ben olsam bir adım daha atıp onu havalara sokmazdım. Bin türlü yolu var onun da duyguları yoğunsa sana ulaşır. Niye sen adım atasın kiDeğil mi artık bir şey yapmayayımYani yıllar önce sevgili yapınca mühürledim resmen hislerimi ama şimdi onu görünce anlamıyorum bana ne oluyor
Hep o arabadayken denk geliyoruzAyyy lisedeki aşkımı hatırlattın bana iyi mi ab bakışmalar yokmu
Neyse canım dur bakalım bakışmayla mı bitecek illaki adım atacaktır biraz bekle.. baktın çok karşına çıkar oldu hayırdır sen yaa benimi takip ediyorsun falan de.. konu açılsın ordan bağlayın işte :))) gençliğim geldi yaa aklıma.. derslerine iyi çalış ama önce meslek
Değil mi zaten o zaman fakeden yazdığımda bile çok ukala cevap vermişti hayırlısı falan artist o zaman şimdi niye öyle her gördüğünde bakıyorsaBunlar çok güzel duygular. Ama ben olsam bir adım daha atıp onu havalara sokmazdım. Bin türlü yolu var onun da duyguları yoğunsa sana ulaşır. Niye sen adım atasın ki
B
Onu denedim işte bir kez fakat tekrar yapmaya asla cesaret edememBir daha denk gelirsek mahfolurum bu seferde onun sıkıntısı başlar... instagram açtım bulmak isterse bulsun diye ne yapayım
Amaaann artık ünidesin yeni aşklar çıkacaktır elbet.. gitme bırak madem bakmasını biliyo adım atmasınıda bilecek.. zaten havalıymış iyice kalkmasın bi tarafları hasbamın..Hep o arabadayken denk geliyoruztaşınmasaydı daha çok denk gelirdik o da benim şehrimde bir üniye gidiyor şeytan diyor git ünisine az göster kendini ama yapamam
HahahNiye ki? Bulacak mı diye beklemek daha gergin bi hal değil mi?
Yazasın varsa yaz geç ya; baktın cevap vermiyor tavrın net olur en azından. Kafanda bi tarih belirlersin işte "1 hafta içinde cevap geldi gelmedi, sonra siliyorum bitiyor" dersin hoop bitti, mazi oldu. :))
Cevap gelirse; ona göre bakarsın.
Birinin senden hoşlanmasının en garanti yolu, ondan hoşlandığını söyleyip geri çekilmektir. %80 tutar. Tutmayan da yol alsın, kısmet kapamasın.
Bakar tabii erkek değil mi? Canı nasıl istiyorsa öyle yapıyor. Kızlar hoşlanınca bakar sadece. Erkekler ise her zaman. Ciddi bir adım atmadan sen adım atma benim fikrim. Hiçbir şey yapmıyor sadece görünce kesiyor seni ohDeğil mi zaten o zaman fakeden yazdığımda bile çok ukala cevap vermişti hayırlısı falan artist o zaman şimdi niye öyle her gördüğünde bakıyorsa
İşim tersi ünide gözüm mü bağlandı ne anlamıyorum kimseyi görmüyorum sanki oğlan yok halbuki bizim okulun tip ortalaması yüksek diyor arkadaşlarım anlamıyorumAmaaann artık ünidesin yeni aşklar çıkacaktır elbet.. gitme bırak madem bakmasını biliyo adım atmasınıda bilecek.. zaten havalıymış iyice kalkmasın bi tarafları hasbamın..
Vallahi öyle aynen! Bir ara eski sevgilimle takipleşiyorlardı şimdi baktım ikiside takibi bırakmışlar. Bence beni o kadar kâle almayan bir insan için bu kadar düşünmemede doğru değil ama elimde değil bir bilsen görsen Ya Rabbim o kadar yakışıklı görünüyor ki gözüme büyü mü yaptı nedirBakar tabii erkek değil mi? Canı nasıl istiyorsa öyle yapıyor. Kızlar hoşlanınca bakar sadece. Erkekler ise her zaman. Ciddi bir adım atmadan sen adım atma benim fikrim. Hiçbir şey yapmıyor sadece görünce kesiyor seni oh
Doğru diyorsunuz yeni açtım instayı bakalım bulacak mı beni... Hiç umudum yok ama şimdi ben ona umursamaz davrandım hep gördüğümde belki o yüzden kaçan kovalanır olayı olmuştur hafiftenay kıyamam sana.
isterse o bulur seni sen daha istek falan yollama.
HahaVallahi öyle aynen! Bir ara eski sevgilimle takipleşiyorlardı şimdi baktım ikiside takibi bırakmışlar. Bence beni o kadar kâle almayan bir insan için bu kadar düşünmemede doğru değil ama elimde değil bir bilsen görsen Ya Rabbim o kadar yakışıklı görünüyor ki gözüme büyü mü yaptı nedir
Aynen acaba o beni gördükten sonra ne düşündü diye de düşünüyorumHahaah canım çok tatlısın. Bir adım olsa çocuktan sen de adım at dycem ama kaçan kovalanır bırak o düşünsün bu kadar
Normal tabii. O da fark etti diye düşünüyorum ama gerisi fosAynen acaba o beni gördükten sonra ne düşündü diye de düşünüyorumdeliyim ya tabi 2 senedir sap olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?