Benim için ne düşüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxeck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
103
Ablalarımmm ben şuan üni 1. Sınıf bir talebeyim. Bundan 3 sene önce bir oğlanı sevmiştim 10. Sınıfta aynı servisteydik bende o zamanlar çocuk aklımla buna sahte bir hesaptan işte aynı servisteyiz senden hoşlanıyorum falan yazdım o da hayırlısı dedi ama kim olduğumu söylemedim gerçi anlamıştır.. bu ertesi gün servisten inince arkasını dönüp dönüp bana baktı ben olduğumu anladı bence neyse aradan birkaç hafta geçti bu sevgili yaptı ama ben nasıl ağlıyorum bilseniz. Neyse sonra ben bunu unuttum sevgilim oldu aynı okuldandı sevgilim bu arkadaşlarıyla dururken bende sevgilimle karşı tarafta nöbetçiydim. Kafamı bi çevirdim direk gözüme gözüme bakıyordu ben gözlerimi çektim. Neyse sonra ben bu okuldan ayrıldım iki sene geçti aradan bir sabah dershaneye giderken bununla karşılaştım sonra haftada bir illaki onu görür oldum o da sabah okula gidiyordu her kafamı kaldırdığımda direk göz göze geliyorduk o gözlerini çekiyordu hemen. Bazen akşam üstü denk geliyorduk hep kafamı kaldırdığımda bana bakıyor oluyordu ama göz göze gelince hemen gözlerini çekiyordu. Bir gün bunun bir arkadaşı vardı bana çıkma teklifi etmişti bende reddetmiştim ama onun bundan haberi var mı bilmiyorum neyse ikisi arabada o bana teklif eden çocuk gözüme bakıyordu bende ne bakıyo bi gibi gözümü devirdim meğer o gün arabada benimkide varmış da ben görmemişim neyse bunlar taşındı sonra oradan. Dedim tamam bir daha görmem bitti. Aylar sonra bu sabah durakta beklerken kardeşim aradı onunla konuşurken kafamı bi çevirdim kırmızı ışıkta durmuş arabadan bana bakıyor benimle göz göze gelince hemen kafayı karşıya dikti aniden bastı gitti yeşil yanınca ama baya keskin bakıyordu. Ben bu çocukla hiç birebir konuşmadım hep platoniktim ya da hep gözlerini kaçıran bendim. Son aylarda onunla karşılaşınca hep o bana bakıyor oluyor ama acaba benim onu sevdiğimi bildiği için mi bakıyor öyleyse neden gözlerini kaçırıyor. Onu gördüğüm gün asla aklımdan çıkmıyor kalbim güm güm atıyor bütün gün... bana ulaşacağı bir yerde yok ki zaten daha önce 2 kez istek yolladım bi 10. Sınıfta onu kabul etti sonra 12. Sınıfta yollamıştım onu kabul etmedim bi daha da yollamadım şimdi tekrar yollamayı da asla onuruma yediremem yani. Ne yapmalıyım sizce ve çocuğun bu hareketleri ne...?

Ergenlik aşklarının tadı da bi başka canım ^_^
Okurken fark ettim ki benim içim geçmiş aaah ah; 17-18 yaşlarındaki ben olacağdım şimdi şu instagram-faceli ortamda; "Seviyom ülen" diye sıradan mesaj atardım

Yani dertse bu kadar, söyle gitsin yani nolabilir? En fazla tersler ya da totosu kalkar, ya da cevap vermez filan. Aklında kalmaz, etkileşime geçmiş olursun bir şekilde cevap alarak ya da almayarak. Böyle içinde büyüttükçe daha ağır.

O istese seni bulur. Sana ulaşır. Sen bir adım daha atma
Değil mi artık bir şey yapmayayım Yani yıllar önce sevgili yapınca mühürledim resmen hislerimi ama şimdi onu görünce anlamıyorum bana ne oluyor

Ayyy lisedeki aşkımı hatırlattın bana iyi mi ab bakışmalar yokmu
Neyse canım dur bakalım bakışmayla mı bitecek illaki adım atacaktır biraz bekle.. baktın çok karşına çıkar oldu hayırdır sen yaa benimi takip ediyorsun falan de.. konu açılsın ordan bağlayın işte :))) gençliğim geldi yaa aklıma.. derslerine iyi çalış ama önce meslek

B
Onu denedim işte bir kez fakat tekrar yapmaya asla cesaret edemem Bir daha denk gelirsek mahfolurum bu seferde onun sıkıntısı başlar... instagram açtım bulmak isterse bulsun diye ne yapayım

Değil mi artık bir şey yapmayayım Yani yıllar önce sevgili yapınca mühürledim resmen hislerimi ama şimdi onu görünce anlamıyorum bana ne oluyor
Bunlar çok güzel duygular. Ama ben olsam bir adım daha atıp onu havalara sokmazdım. Bin türlü yolu var onun da duyguları yoğunsa sana ulaşır. Niye sen adım atasın ki

Hep o arabadayken denk geliyoruz taşınmasaydı daha çok denk gelirdik o da benim şehrimde bir üniye gidiyor şeytan diyor git ünisine az göster kendini ama yapamam

Bunlar çok güzel duygular. Ama ben olsam bir adım daha atıp onu havalara sokmazdım. Bin türlü yolu var onun da duyguları yoğunsa sana ulaşır. Niye sen adım atasın ki
Değil mi zaten o zaman fakeden yazdığımda bile çok ukala cevap vermişti hayırlısı falan artist o zaman şimdi niye öyle her gördüğünde bakıyorsa

B

Onu denedim işte bir kez fakat tekrar yapmaya asla cesaret edemem Bir daha denk gelirsek mahfolurum bu seferde onun sıkıntısı başlar... instagram açtım bulmak isterse bulsun diye ne yapayım

Niye ki? Bulacak mı diye beklemek daha gergin bi hal değil mi?
Yazasın varsa yaz geç ya; baktın cevap vermiyor tavrın net olur en azından. Kafanda bi tarih belirlersin işte "1 hafta içinde cevap geldi gelmedi, sonra siliyorum bitiyor" dersin hoop bitti, mazi oldu. :))
Cevap gelirse; ona göre bakarsın.

Birinin senden hoşlanmasının en garanti yolu, ondan hoşlandığını söyleyip geri çekilmektir. %80 tutar. Tutmayan da yol alsın, kısmet kapamasın.

Hep o arabadayken denk geliyoruz taşınmasaydı daha çok denk gelirdik o da benim şehrimde bir üniye gidiyor şeytan diyor git ünisine az göster kendini ama yapamam
Amaaann artık ünidesin yeni aşklar çıkacaktır elbet.. gitme bırak madem bakmasını biliyo adım atmasınıda bilecek.. zaten havalıymış iyice kalkmasın bi tarafları hasbamın..

Hahah ama ben açılırsam şimdi yine havalara girer ilişki başlasa bile öyle o kendini üstün görürken başlasın istemem yani hem diyorum ki benim hala onu sevdiğimi mi düşündüğünden bakıyor acaba yanımda sevgilim varken bile bakışını yakaladım ama beğense taa o zaman bir adım atardı bence seven ilk zaman sever yoksa sonradan sevebilir mi bir insan bir insanı?

Değil mi zaten o zaman fakeden yazdığımda bile çok ukala cevap vermişti hayırlısı falan artist o zaman şimdi niye öyle her gördüğünde bakıyorsa
Bakar tabii erkek değil mi? Canı nasıl istiyorsa öyle yapıyor. Kızlar hoşlanınca bakar sadece. Erkekler ise her zaman. Ciddi bir adım atmadan sen adım atma benim fikrim. Hiçbir şey yapmıyor sadece görünce kesiyor seni oh

Amaaann artık ünidesin yeni aşklar çıkacaktır elbet.. gitme bırak madem bakmasını biliyo adım atmasınıda bilecek.. zaten havalıymış iyice kalkmasın bi tarafları hasbamın..
İşim tersi ünide gözüm mü bağlandı ne anlamıyorum kimseyi görmüyorum sanki oğlan yok halbuki bizim okulun tip ortalaması yüksek diyor arkadaşlarım anlamıyorum

Vallahi öyle aynen! Bir ara eski sevgilimle takipleşiyorlardı şimdi baktım ikiside takibi bırakmışlar. Bence beni o kadar kâle almayan bir insan için bu kadar düşünmemede doğru değil ama elimde değil bir bilsen görsen Ya Rabbim o kadar yakışıklı görünüyor ki gözüme büyü mü yaptı nedir

ay kıyamam sana.
isterse o bulur seni sen daha istek falan yollama.
Doğru diyorsunuz yeni açtım instayı bakalım bulacak mı beni... Hiç umudum yok ama şimdi ben ona umursamaz davrandım hep gördüğümde belki o yüzden kaçan kovalanır olayı olmuştur hafiften

Haha ah canım çok tatlısın. Bir adım olsa çocuktan sen de adım at dycem ama kaçan kovalanır bırak o düşünsün bu kadar

Haha ah canım çok tatlısın. Bir adım olsa çocuktan sen de adım at dycem ama kaçan kovalanır bırak o düşünsün bu kadar
Aynen acaba o beni gördükten sonra ne düşündü diye de düşünüyorum deliyim ya tabi 2 senedir sap olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…