- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Hahahama ben açılırsam şimdi yine havalara girer ilişki başlasa bile öyle o kendini üstün görürken başlasın istemem yani hem diyorum ki benim hala onu sevdiğimi mi düşündüğünden bakıyor acaba yanımda sevgilim varken bile bakışını yakaladım ama beğense taa o zaman bir adım atardı bence seven ilk zaman sever yoksa sonradan sevebilir mi bir insan bir insanı?
Aynen hep öyle olur ya bakışmalardan heycanlanırız sonra hadi söyleyeyim desek bi de bakarız o bize ne zaman bakmış ki? Ne sevmesiNormal tabii. O da fark etti diye düşünüyorum ama gerisi fos
Kız eklerse yaz buraya. Bekleyelim görelim.Aynen hep öyle olur ya bakışmalardan heycanlanırız sonra hadi söyleyeyim desek bi de bakarız o bize ne zaman bakmış ki? Ne sevmesihayal kırıklığı olacak yani eminim isteyen beni bulur o kadar hesap açtık yani
Hahah hızlı zamanların..Ya boşver üstün sansın, yine çevirirsin kendine; şimdi bir sensei gibi konuşacağım buraya dikkat: Karete Kid diye bi film vardı yaşın yetişmez bilmezsinÇocuk dövüşürken bacağını sakatlanmış gibi gösterdi üzerine basamıyor gibi yaptı; rakibi onu küçümsedi bacağı sakat diye o bacağa vurmaya çalışarak hamle yaparken, çocuk o sakat gösterdiği bacağı ile çocuğu dövdü. Meğer bacağı sakatlanmamış. Yani cevabı baştan al diyorum, madem 3 senedir bakışıyor acabalarını sürdürüyorsun istemsizce; bunu etkileşime dökerek kafandan ya at, ya da bir ilişki olacaksa olsun ve bırak başta üstün gibi görsün. Sen iki ilgilenir çekilirsin saçlarını savura savura; kaçarsın, kovalar. Çok canlar yaktım vaktinde bakma sen evlendim tevbe ettim, uslandım. ^_^
Onun gözünde nasıl göründüğünün bir önemi olmamalı; imaj yapmak da yıkmak da kolaydır. Sen kendini en rahat ve net cevapları alacağın şekilde götür ki, yoluna bakabil. Bu muallak yorar insanı. Bekle bekle, gerek yok. Bi şeyler yaz bırak gitsin unut. Gerisini o düşünsün.
Sen kendine güven, o gelirse gelsin, gelmezse de önüne bak kafandan at bi güzel işte ^_^
Tabikide yazarımKız eklerse yaz buraya. Bekleyelim görelim.
Aman üniversitede de her yer kız dolu değil merak etme. İnşallah tez zamanda bir atakta bulunur beyfendi.Tabikide yazarımama o benden bir sene önce üniye gitti kesin bulmuştur birilerini umutsuzumm yanii
AminAman üniversitede de her yer kız dolu değil merak etme. İnşallah tez zamanda bir atakta bulunur beyfendi.
Hahah hızlı zamanların..Bilmiyorum hesap açtım hesabımı görebilmesi için gözüne sokmam lazım dediğin en kestirme yol fakat benim için çok zor hemen anlar bide sabah karşılaştık ya hemen anlar pis Yani bilmiyorum çocuk çok yakışıklı olduğu için bence bu hayranlığım yoksa kişiliği çok gıcık gibi ama sevdiği kızın yanında nasıl utana utana geziyordu o zaman bak yine gözümün önüne geldi nasıl ağladım tuvalette... o gün tövbe etmiştim ona ki ondan sonra hiç aramadım sormadım da ama böyle gözümün içine bakınca bana bişeyler oluyo
Uff abla sen ne yaptın öyle yaaAy anlasın zaten. "Niye baktın öyle?" diye direkt yaz hatta
Ben olsam çoktan yazmıştım. Yakışıklı filan da deme, belli etme hayranlığını o kadar; nedir yani iki kol bi ağız bi burun iki kulak filan değil mi işte; basitleştir biraz(Böyle de patates adam gibi oldu)
Neyse.
Ben fazla hızlıymışım onu anladım. Ama çat çat söyleyip giden kızlar pek bi havalı oluyo bilesin
Üni. birde bi çocuk vardı, eski erkek arkadaşıma benziyordu tipi biraz ama daha yakışıklıydı. Zannedersem 2. haftadan filan çocuğun yanına gittim "Eski erkek arkadaşıma benziyorsun, hatta daha yakışıklısın. Hoşuma gittin, sadece söylemek istedim, iyi günleeer" deyip geri döndüm. Çocuk 3 gün geçmedi arkadaşlarıyla aracıları saldı üzerime; senden hoşlanmış filan diyorlardı. O hafta içinde de geldi açıldı "Ben senden hoşlandım, okul çıkışı takılalım mı" filan diye.
1 hafta çıktım ayrıldım.Öpmeye çalıştı, ilk buluşmada "Höh yavaş gel, kendini ne sanıyorsun sen ya?" dedim ayrıldım.
Dört sene platonik aşık gezdi dibimde, evlenme teklifi aldım mezun olurken, reddettim.
Yani... Ben de az değilmişim.
Bide bu çocuk yakışıklı olduğundan etrafında çok kız var öyle birinin peşine düşmez benceAy anlasın zaten. "Niye baktın öyle?" diye direkt yaz hatta
Ben olsam çoktan yazmıştım. Yakışıklı filan da deme, belli etme hayranlığını o kadar; nedir yani iki kol bi ağız bi burun iki kulak filan değil mi işte; basitleştir biraz(Böyle de patates adam gibi oldu)
Neyse.
Ben fazla hızlıymışım onu anladım. Ama çat çat söyleyip giden kızlar pek bi havalı oluyo bilesin
Üni. birde bi çocuk vardı, eski erkek arkadaşıma benziyordu tipi biraz ama daha yakışıklıydı. Zannedersem 2. haftadan filan çocuğun yanına gittim "Eski erkek arkadaşıma benziyorsun, hatta daha yakışıklısın. Hoşuma gittin, sadece söylemek istedim, iyi günleeer" deyip geri döndüm. Çocuk 3 gün geçmedi arkadaşlarıyla aracıları saldı üzerime; senden hoşlanmış filan diyorlardı. O hafta içinde de geldi açıldı "Ben senden hoşlandım, okul çıkışı takılalım mı" filan diye.
1 hafta çıktım ayrıldım.Öpmeye çalıştı, ilk buluşmada "Höh yavaş gel, kendini ne sanıyorsun sen ya?" dedim ayrıldım.
Dört sene platonik aşık gezdi dibimde, evlenme teklifi aldım mezun olurken, reddettim.
Yani... Ben de az değilmişim.
Uff abla sen ne yaptın öyle yaabende senin gibiydim eşek gibi aşık olup, böyle çat çat itiraf edip, severken bırakmak zorunda kalana kadar :) Bu çocuk beni tanıyor neden öyle baktın yazsam, en mantıklı gelen bu çünkü bana demez mi ne bakması rezilll olurum
Bide bu çocuk yakışıklı olduğundan etrafında çok kız var öyle birinin peşine düşmez bencehele liseden kendisine platonik bir ezik kızın peşine hayattaaa halbuki onu benim gibi seveni de zor bulurdu yani
HahahEzik mezik yok öyle sakın aaa, duymayayım.
Bak sana erkek ergenlerin güzel kızları oltaya getirme numaralarını anlatayım (Bu da çok pis bi tabir oldu özür dilerim ama böyle anlatabildim idare edin); ortamdaki güzel kızı görmezden gelirler. Biliyor musun bunu? :)
Güzel kız, ilgiye alışkındır, iltifata doygundur; bunlar onu etkilemez. Hayran bakışlar zaten görmediği şey değildir. Ama ne zaman ki bunun tam tersi yaşanır, yani bir ortamda güzel görmezden gelinir, pek sallanmaz; o kişi alıştığı iltifatı almak için kendisini görmezden gelen kişiye yaklaşmaya başlar. (Bu arada çok güzel kızlar alınmayn, ben de güzelimkendime de giydiriyorum yani şeapmayın; tabi genellemeyeyim) Yani bu taktiğe %70i kadarı düşer diyeyim.
Aynı durum yakışıklı erkekler için de geçerli. Bildiği ilgi dolu ortamı kendisine sağlamazsan, sıradanlaştırırsan oltana takılır kuvvetle muhtemel.
Bak yukarıda anlattığım çocuğun peşi de kız kaynıyordu. Neden bana takıldı kaldı? Yakışıklısın eee, noolmuş havam yüzünden.
Kendine güven kuzum her şartta.
Mesaj at ya da atma, önce kendine güven. Bakışlarından o ürkekliği geçirme; "Hıh gtüm" filan takıl. Söyleyeceğini söyle geç yani.
(Kafam da biraz iyi, yoksa hayatta böyle konuşmam. Şanslıymışsın iyi denk geldi)
O bana hıh g*tm yaptığı için ben bu haldeyim bak harbiden işe yarıyormuşEzik mezik yok öyle sakın aaa, duymayayım.
Bak sana erkek ergenlerin güzel kızları oltaya getirme numaralarını anlatayım (Bu da çok pis bi tabir oldu özür dilerim ama böyle anlatabildim idare edin); ortamdaki güzel kızı görmezden gelirler. Biliyor musun bunu? :)
Güzel kız, ilgiye alışkındır, iltifata doygundur; bunlar onu etkilemez. Hayran bakışlar zaten görmediği şey değildir. Ama ne zaman ki bunun tam tersi yaşanır, yani bir ortamda güzel görmezden gelinir, pek sallanmaz; o kişi alıştığı iltifatı almak için kendisini görmezden gelen kişiye yaklaşmaya başlar. (Bu arada çok güzel kızlar alınmayn, ben de güzelimkendime de giydiriyorum yani şeapmayın; tabi genellemeyeyim) Yani bu taktiğe %70i kadarı düşer diyeyim.
Aynı durum yakışıklı erkekler için de geçerli. Bildiği ilgi dolu ortamı kendisine sağlamazsan, sıradanlaştırırsan oltana takılır kuvvetle muhtemel.
Bak yukarıda anlattığım çocuğun peşi de kız kaynıyordu. Neden bana takıldı kaldı? Yakışıklısın eee, noolmuş havam yüzünden.
Kendine güven kuzum her şartta.
Mesaj at ya da atma, önce kendine güven. Bakışlarından o ürkekliği geçirme; "Hıh gtüm" filan takıl. Söyleyeceğini söyle geç yani.
(Kafam da biraz iyi, yoksa hayatta böyle konuşmam. Şanslıymışsın iyi denk geldi)
Hahahonu bir daha ne zaman görürüm Allah bilir ama bu gece uyurken gözümün önünden gitmeyecek... dediğin gibi ters köşe yapsam işe yarar belki ama ben senin gibi güzel bir kız değilim onun etrafında niceleri vardır bir büyüğüm demişti ki ilk zamanlar aşk olmadıysa bir daha hiç olmaz :)
Nasıl bir özgüven aşıladın bana beYaa naalakası var kuzum.
Benim eşim çocukluk arkadaşım; 25 senelik tanışıklığımız vardı sevgili olana kadar. Dibimde; aşık olmadım, hoşlanmadım bile o kadar sene. Ama sonra aa, bi baktım benim içim kıpır kıpır bi haller gelmiş bana, niyeti bozmuşum arkadaşıma.
O da platonikmiş zaten bana, boş değilmiş. Belli olmaz o işler; doğru an, doğru yer tüm işleri değiştirir :)
Kendine de güven, güzel değilim filan deme. Bak beni gördün mü? Görmedin ama sadece yazdıklarımdan "Senin gibi güzel bir kız değilim" diyorsun. Ne biliyorsun? Sen daha güzelsin belki? Gençliğin yeter yahu. Aman bak bu -ben ezüğüm, ben o kadan güzel değilüm- filan sakın o enerjiyle gezme. Hayatından çalarsın.
Ama asıl merak ettiğim neden öyle uzun uzun bakıyorYaa naalakası var kuzum.
Benim eşim çocukluk arkadaşım; 25 senelik tanışıklığımız vardı sevgili olana kadar. Dibimde; aşık olmadım, hoşlanmadım bile o kadar sene. Ama sonra aa, bi baktım benim içim kıpır kıpır bi haller gelmiş bana, niyeti bozmuşum arkadaşıma.
O da platonikmiş zaten bana, boş değilmiş. Belli olmaz o işler; doğru an, doğru yer tüm işleri değiştirir :)
Kendine de güven, güzel değilim filan deme. Bak beni gördün mü? Görmedin ama sadece yazdıklarımdan "Senin gibi güzel bir kız değilim" diyorsun. Ne biliyorsun? Sen daha güzelsin belki? Gençliğin yeter yahu. Aman bak bu -ben ezüğüm, ben o kadan güzel değilüm- filan sakın o enerjiyle gezme. Hayatından çalarsın.
Nasıl bir özgüven aşıladın bana beKralsın Çocukla ailesi varken 2-3 kez karşılaştım farklı mekanlarda işte sokakta avmde falan o zaman bile kafasını çevirip baktığını hatırlıyorum tabi o zamanlar bende dönüp bakıyordum
Ama asıl merak ettiğim neden öyle uzun uzun bakıyor
Ben şoka giriyorum onu görünce sadece gözüne kilitleniyorum beynim duruyor yaniBunlar da belki bir çeşit taktik; sen ne yaptın, kaçırdın mı hemen gözlerini?
Gözünü dikip, gülümseyip kaşını kaldırsaydın ya? "Bakana bakarız yavrum" gibisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?