görmem bitti.
bana baktı
gözüme gözüme bakıyordu
ben gözlerimi çektim.
göz göze geliyorduk
o gözlerini çekiyordu
göz göze gelince hemen gözlerini çekiyordu.
gözümü devirdim
benimle göz göze gelince hemen kafayı karşıya dikti
gözlerini kaçıran bendim
öyleyse neden gözlerini kaçırıyor
O benim onu tanıdığımı çok iyi biliyorah genclik ah ne guzel dertler bunlar :))
o isterse seni bulur bi baglantiniz olmasina gerek yok. sen bi daha ekleme adim falan atma cool dur biraz yuzyuze gelirsen merhaba ya seni taniyorum bi yerden diye dusunuyodum hatirladim de mesela diyebilirsin ama sakin hevesli gorunme
İnanabiliyor musunuz bu gün okulumda onun eski sevgilisiyle karşılaştım ya rabbim bu nasıl bir tevafuk!Ayol bu ne??
Göz göz göztepe diyesim geldi
Ama yorumum şu ki;
Göz var kesin.
Ooo sen ne yaptınnİsmini soyismini biliyormu
Sosyal medyadan o cocugu bul ve ortak arkadaslarınızdan listende olmayan varsa ekle hepsini
Cocugun karsısına önerilenlerde falan cıkarsın en kötü
Hoş ben olsam direk mesaj atardım sencede konusmamızın vakti gelmedimi diye :)
Cocuk seni bulmasına imkan yok o zamanOoo sen ne yaptınnhayatta diyemem öyle hele bide bu gün onun ex manitasını gördüm ki aslaaa ismimi biliyordur soyismimi hatırlıyor mu bilmem
Sen efsanesin ama eşinde evet diyecek ışığı görmüşsünCocuk seni bulmasına imkan yok o zaman
Ne olcak intertten görmüyor nasıl olsa karsında
Ben eşimlede ilk adımı ben attım aksam sehirdısından dönüyodu daha hiç görüşmemiştik aa yoksa beni almayamı geliyosun dedim oda bozmadı evet dedi ve bak evlendik :)))
Kabul etmez kiOkurken keşke genç olsaydım da dertlerim boyle olsaymış dedim.. Neyse sonuç itibari ile bakışmalar ayyuka çıkmış, alt tarafı istek yollayacaksın amannnn ne var bunda. Yapmazsan sonra pisman olma..
Eşimi görmemiştim ne ısıgı :)Sen efsanesin ama eşinde evet diyecek ışığı görmüşsünben asla ışık falan görmüyorum onda yine havalara girer kesin
Doğru diyosunEşimi görmemiştim ne ısıgı :)
Bende aman en kötü ne yapar iki üc arkadasına hava atar
Valla ben sabırsız olduğumdan ilk zamanlar hemen fakeden yazdım ama ben olduğumu anlaması içinde bir sürü ip ucu verdim hem onu dikizlediğimi yakalamıştı bi seferFake hesaptan konusmak haric daha once konustunuz veya birlikte vakit gecirdiniz mi? Hep goz goze geldik, gozunu kacirdi olarak gidiyor.
Tanimiyorsun bile o kisiyi, belki tanisip vakit gecirmeye baslayinca, o heyecan gecince pekte hosuna gitmemeye baslayacak. Bosu bosuna yillarca dusunup duracagina bir tanis ya da birak geleceksse kendi gelsin.
Hic boyle uzun uzun goze goze gelmece yasamadim.Ne sabirlisiniz.
Kabul etmez kiönceden de atmıştım kabul etmedi
akilli kadin ne zaman aptala yatacagini bilir. boyle kabak gibi durursan tabi seni sallamaz. ben seni unutmusum demeye getireceksin. yoksa ben de anladim tanidigini. sen en iyisi mi erkekler ne soyler kadinlar ne anlar filmini izleO benim onu tanıdığımı çok iyi biliyorhahah
Bu gün izleyeceğimakilli kadin ne zaman aptala yatacagini bilir. boyle kabak gibi durursan tabi seni sallamaz. ben seni unutmusum demeye getireceksin. yoksa ben de anladim tanidigini. sen en iyisi mi erkekler ne soyler kadinlar ne anlar filmini izle
Tamam herkes dene dedi deneyeceğim :)Nereden biliyorsun belki eder. ? Bence denemelisin :)
Gerçekten yapar mıydın bunu?Ay böyle uzat uzat içim bayıldı. En kötü ne olabilir? Reddedilirsin. Dünyanın en normal şeyi buda. Ben olsam hemen ulaşmanın yolunu bulur “ne tatlı oğlansın sen.” derdim.
Bencede bende böyle düşünüyorum instagramda bütün arkadaşlarımı takip ettim bir yerden ismimi yazsa zaten direk çıkar hesabım artık ona kalmış sabır biraz :)zamanında kısmende olsa atmışsın adımı.şimdi sıra onda bekle bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?