Benim için ne düşüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxeck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözüme gözüme bakıyordu

ben gözlerimi çektim.

göz göze geliyorduk

o gözlerini çekiyordu

göz göze gelince hemen gözlerini çekiyordu.

gözümü devirdim

benimle göz göze gelince hemen kafayı karşıya dikti

gözlerini kaçıran bendim

öyleyse neden gözlerini kaçırıyor

Ayol bu ne??
Göz göz göztepe diyesim geldi
Ama yorumum şu ki;
Göz var kesin.

O benim onu tanıdığımı çok iyi biliyor hahah

Ayol bu ne??
Göz göz göztepe diyesim geldi
Ama yorumum şu ki;
Göz var kesin.
İnanabiliyor musunuz bu gün okulumda onun eski sevgilisiyle karşılaştım ya rabbim bu nasıl bir tevafuk! Ne kadar şanslı kız dedim benim ulaşamadığıma ulaştı ama bitti onlarınkide

Ooo sen ne yaptınn hayatta diyemem öyle hele bide bu gün onun ex manitasını gördüm ki aslaaa ismimi biliyordur soyismimi hatırlıyor mu bilmem

Ooo sen ne yaptınn hayatta diyemem öyle hele bide bu gün onun ex manitasını gördüm ki aslaaa ismimi biliyordur soyismimi hatırlıyor mu bilmem
Cocuk seni bulmasına imkan yok o zaman
Ne olcak intertten görmüyor nasıl olsa karsında
Ben eşimlede ilk adımı ben attım aksam sehirdısından dönüyodu daha hiç görüşmemiştik aa yoksa beni almayamı geliyosun dedim oda bozmadı evet dedi ve bak evlendik :)))

Okurken keşke genç olsaydım da dertlerim boyle olsaymış dedim.. Neyse sonuç itibari ile bakışmalar ayyuka çıkmış, alt tarafı istek yollayacaksın amannnn ne var bunda. Yapmazsan sonra pisman olma..

Sen efsanesin ama eşinde evet diyecek ışığı görmüşsün ben asla ışık falan görmüyorum onda yine havalara girer kesin

Okurken keşke genç olsaydım da dertlerim boyle olsaymış dedim.. Neyse sonuç itibari ile bakışmalar ayyuka çıkmış, alt tarafı istek yollayacaksın amannnn ne var bunda. Yapmazsan sonra pisman olma..
Kabul etmez ki önceden de atmıştım kabul etmedi

Sen efsanesin ama eşinde evet diyecek ışığı görmüşsün ben asla ışık falan görmüyorum onda yine havalara girer kesin
Eşimi görmemiştim ne ısıgı :)
Bende aman en kötü ne yapar iki üc arkadasına hava atar

Fake hesaptan konusmak haric daha once konustunuz veya birlikte vakit gecirdiniz mi? Hep goz goze geldik, gozunu kacirdi olarak gidiyor.
Tanimiyorsun bile o kisiyi, belki tanisip vakit gecirmeye baslayinca, o heyecan gecince pekte hosuna gitmemeye baslayacak. Bosu bosuna yillarca dusunup duracagina bir tanis ya da birak geleceksse kendi gelsin.
Hic boyle uzun uzun goze goze gelmece yasamadim. Ne sabirlisiniz.

Valla ben sabırsız olduğumdan ilk zamanlar hemen fakeden yazdım ama ben olduğumu anlaması içinde bir sürü ip ucu verdim hem onu dikizlediğimi yakalamıştı bi sefer aynen dediğin gibi hiç konuşmadık kişiliğini bilmiyorum belki o zaman hoşuma gitmeyecek ama benimle konuşmaya tenezzül edecek mi bakalım?

O benim onu tanıdığımı çok iyi biliyor hahah
akilli kadin ne zaman aptala yatacagini bilir. boyle kabak gibi durursan tabi seni sallamaz. ben seni unutmusum demeye getireceksin. yoksa ben de anladim tanidigini. sen en iyisi mi erkekler ne soyler kadinlar ne anlar filmini izle

akilli kadin ne zaman aptala yatacagini bilir. boyle kabak gibi durursan tabi seni sallamaz. ben seni unutmusum demeye getireceksin. yoksa ben de anladim tanidigini. sen en iyisi mi erkekler ne soyler kadinlar ne anlar filmini izle
Bu gün izleyeceğim

Ay böyle uzat uzat içim bayıldı. En kötü ne olabilir? Reddedilirsin. Dünyanın en normal şeyi buda. Ben olsam hemen ulaşmanın yolunu bulur “ne tatlı oğlansın sen. ” derdim.

Reactions: bay
zamanında kısmende olsa atmışsın adımı.şimdi sıra onda bekle bıraz.

Ay böyle uzat uzat içim bayıldı. En kötü ne olabilir? Reddedilirsin. Dünyanın en normal şeyi buda. Ben olsam hemen ulaşmanın yolunu bulur “ne tatlı oğlansın sen. ” derdim.
Gerçekten yapar mıydın bunu? demesi kolay yahu daha isteğimizi kabul etmiyor çocuk

zamanında kısmende olsa atmışsın adımı.şimdi sıra onda bekle bıraz.
Bencede bende böyle düşünüyorum instagramda bütün arkadaşlarımı takip ettim bir yerden ismimi yazsa zaten direk çıkar hesabım artık ona kalmış sabır biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…