Benim için önemli

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Nisanliyim, öpüşme dışında bişey yaşamadık.
Ama ben bişeyi merak ediyorum. Acaba erken boşalma, yada baska bir sıkıntısı varmı. Benim icin cinsellik önemli çünkü. Soramiyorum da çünkü şimdiye kadar hiç birliktelik yasamamis biriyle. Evli arkadaşlar bana bu konu hakkında yardimci olur musunuz sizce cinsellik adına ne tür sorular sorabilirim.

Ahahahh cidden güldüm cinsellik benim için önemli demişsin , birisiyle birlilte olmuşmuydun önceden ?

Erken boşalsa nolucak yani olabilir biz gelipte eşlerimizin ne zaman boşaldığını nasıl olduğunumu anlatıcaz saçmalık orası.

Saçmalık ya.. Ne biçim sorular geliyor bu ara foruma... Eskiden insanlar öğrenip mi evleniyorlardı acaba merak ettim...

Test et diyorsun yani
Ben test taraftarıyım ama önersem taşlanırım burda .
Daha önce bişey yaşamamış adama ne sorulacak ki, ya da erken boşalma problemi olan birine sorsan evet öyle bir problemim var demeyecek.
Bazı şeyler anlatılmaz yaşanılır bu da onlardan:)

Şimdi ten uyumu diyorlar baska seyler diyorlar yani ona göre evlenirlermis . Bende bunu merak ediyorim ne var yani

ne istiyorsunuz onu anlayamadım
öpüşmeden bir adım ileri gitmiyor da omu endişeniz??
nerden bu kanıya vardınız

halledebilir birsey olsun da cözülür nolcak
kimse bu konuda mükemmel degildir baslarda
problem de cok olur
yapa yapa ogreniyor insan

Seviyorsan evlen Evlendikten sonra bir sorun yaşanırsa birlikte tedaviye gidersiniz
Şimdi merak edecek daha mantıklı sorular bul kendine ya

ne istiyorsunuz onu anlayamadım
öpüşmeden bir adım ileri gitmiyor da omu endişeniz??
nerden bu kanıya vardınız

Yani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu

denemeden bilemezsin bence
ne diye sorabilirsin ki zaten böyle bişeyi..
hadi sordun, adam sana böyle böyle sorunum mu var diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…