Benim için önemli

Şimdi ten uyumu diyorlar baska seyler diyorlar yani ona göre evlenirlermis . Bende bunu merak ediyorim ne var yani
Yani bu konuda herkes o kadar zıt fikirlere sahip ki ne zaman burda bu konu açılsa kk ikiye bölünüyor.
Bazıları önceden yaşamak istemez, bazıları da evlenince süprizle karşılaşmak istemez.
Bence merak etmek gayet normal sizin merakınızda normal benim açımdan.
Yakınlaşmak istememesinin nedeni ne dini hassasiyetleri mi?

Seviyorsan evlen Evlendikten sonra bir sorun yaşanırsa birlikte tedaviye gidersiniz
Şimdi merak edecek daha mantıklı sorular bul kendine ya

Sanane... istediğim konuyu dert ederim kendime sana mi soracağım. Mantikli gelmediyse isin ne konumda seninle ugrasicam ya

ateş seni çağırıyor

Yani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu
yanlış anlamayın diye çok yaklaşmamıştır belki

bizde eşimle nişanlıyken o kadar bir yakınlaşma yaşadık söylemesi ayıp
evlendik hiçbir sorun da yok açıkçası :)

Öyle sorunları olsa ayrilcakmisin ? Suan sorduğun soru senin çocuğun olmazsa eşinin seni terketmesi gibi bişey . Sen onda erken boşalma sorunu varmı merak ediorsun ama ya ilişki sırasında sende sorun çıkarsa o zmn napcan

Ikiye bolunmesi cok sacma , bazilarida sirf kocalariyla sorun yasayip ona buna laf atip kendini rahatlatmaya calisiyorlar.evet dinu konudan dolayi fazla hassas.

sorarak öğrenemezsin sadece ben evlenmeden önce jınekoloğa mayeneye gitmek istiyorum hormonlarıma baktıracağım sende git istersen gibi bşy söyleyebilirsin

Yani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu

aslinda normal olani yapiyor, incitmekten cekiniyor olabilir
aaa neden bana saldirmiyor erkekler söyle böyle yok nefisleri vuhuuuu diye yillardir anlatildi kizlarimiza
biz de onlari durdurulamaz birer at sandik
yanildik arkadasim, burada kocam poposunun dönüp yatiyo diye konular da cok aciliyor
hikayelerden gercek hayata dönecek olursak hepimiz insaniz
saglikli insanlarin ihtiyaclari olur
bakirelerden öyle ahim sahim bir perfonmans beklememek lazim
zamanla ustalasiliyor kafaya takmamak lazim, yeter ki saglikli olun

Teşekkür ederim almak istediğim cevap buydu

Ne var bunda ya cinsellik onemli demis kiz iste. Belki erken bosalan ya da on sevismeyi onemsemeyen biriyle evlenmek istemiyor.

Evlilikte cinsellik onemli. sorularinin cevabini da yaşamadan bilemezsin

Teşekkür ederim almak istediğim cevap buydu
bir de sizin isteginiz esinizden daha fazla olabilir, bu demek degildir ki beni sevmiyor ya da problemli biri
iliskiyi baslatmak her zaman erkeklerden beklenir, ama bazen de daha istekli olan kapiyi acmali
yoksa o iliskinin sorundan kalkmaz kafasi
ben esimden asla bir davet beklemiyorum, cok beklerim cünkü biliyorum
kendim kontrolü ele aldim hic de grur yapmiyorum
cok da mutlu bir ciftiz

Ikiye bolunmesi cok sacma , bazilarida sirf kocalariyla sorun yasayip ona buna laf atip kendini rahatlatmaya calisiyorlar.evet dinu konudan dolayi fazla hassas.
Hayır her erkek yapmaz
Bende evlenmeden önce yapmamış erkek yoktur diyenlerle kavga ederdim, ben yapmadığıma göre yapmayan erkekde vardır diye. Sonra Eşimi buldum, ikimizde birbirimizin ilkiyiz. O yüzden dini hassasiyet nedeniyle yapmıyordur, illa bi sorun olması gerekmez

Bende asla beklemem gururda yapmam ama nisanliyken bisiler yasamam onu ne tür etkiler ,dusundurur bilmiyorum. Çünkü öyle bir konu geçtiğinde evlendigimizde die başlıyor hep söze. Sanırım bekleyip göreceğim

Mutlaka vardır. Ben yok öyle bisey yapmıştır kesin demedim. Ama nisanliykende en azindan yuzeysel yapma taraftariyim. Çünkü direk evlendigim gün beni tedirgin ediyor. Cekiniyorum hatta o gün biseyler yapmasammi diyorum sonra o gün yapmasam elbet yapacagim diyorum. Tedirginim. Keske bu tedirginligimi biraz uzerimden alsa

Bende asla beklemem gururda yapmam ama nisanliyken bisiler yasamam onu ne tür etkiler ,dusundurur bilmiyorum. Çünkü öyle bir konu geçtiğinde evlendigimizde die başlıyor hep söze. Sanırım bekleyip göreceğim

yani kisilikler farkli, kendimden örnek vermem ne kadar dogru bilemem
biz öncesinde öpüsmekten öteye gittik ama fark eden birsey olmadi, evlilik ilk yillarinda problemler zaten biti cok etkiledi kendimize bakamadik hic nasiliz diye
iki cocuktan sonra cok cok iyiyiz düzenimiz oturdu
ama kafaya taksam bugünleri görmeden coktan bosanmistim, cünkü bir sekilde cinsel hayatin iyi gitmedigi dönemler de oluyor, bizde oldu en azindan
ama evlenmeden önce benim esim bana zarar vermek istemedi hic, evlendikten sonra bile canimi yakmaktan cok korktu öyle diyim, yetisme tarzi da böyleydi
bazi erkekler esine sadik olur, öncesinde iliski yasamaz ve aldatmaktan cok uzak insanlardir
sürekli canin yaniyor mu diye sorar dururdu
e yani insanlar cesit cesit, icinden ne cikacagini bilemeyiz

Evlenmeden tabi ki de bir sey yasamayin.
Sonra pisman olma.
Gelin ata binmis ya nasip etmis.
Ne malum belki nikah masasinda bi kavga cikacak ve ayrilacaksiniz?!

Ayrica bu cinsellik isleri soyledir:
Ne cikarsa bahtima.

Biraz sabirli olun ve bekleyin.

Ben eşimden biliyorum nikah olana kadar bişey yaşamadık biz, ki o kadar küçük de evlenmedik, Dini yönden ve yetiştirilme tarzı öyle, böyle şeylere çok dikkat eder.
Ama şimdi hiçbir sıkıntı Yok aramızda oyönden.

Yani bu şekilde davranması ilerde sıkıntı olacağının göstergesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…