Yani bu konuda herkes o kadar zıt fikirlere sahip ki ne zaman burda bu konu açılsa kk ikiye bölünüyor.Şimdi ten uyumu diyorlar baska seyler diyorlar yani ona göre evlenirlermis . Bende bunu merak ediyorim ne var yani
Seviyorsan evlen Evlendikten sonra bir sorun yaşanırsa birlikte tedaviye gidersiniz
Şimdi merak edecek daha mantıklı sorular bul kendine ya
Nisanliyim, öpüşme dışında bişey yaşamadık.
Ama ben bişeyi merak ediyorum. Acaba erken boşalma, yada baska bir sıkıntısı varmı. Benim icin cinsellik önemli çünkü. Soramiyorum da çünkü şimdiye kadar hiç birliktelik yasamamis biriyle. Evli arkadaşlar bana bu konu hakkında yardimci olur musunuz sizce cinsellik adına ne tür sorular sorabilirim.
yanlış anlamayın diye çok yaklaşmamıştır belkiYani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu
Yani bu konuda herkes o kadar zıt fikirlere sahip ki ne zaman burda bu konu açılsa kk ikiye bölünüyor.
Bazıları önceden yaşamak istemez, bazıları da evlenince süprizle karşılaşmak istemez.
Bence merak etmek gayet normal sizin merakınızda normal benim açımdan.
Yakınlaşmak istememesinin nedeni ne dini hassasiyetleri mi?
Yani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu
aslinda normal olani yapiyor, incitmekten cekiniyor olabilir
aaa neden bana saldirmiyor erkekler söyle böyle yok nefisleri vuhuuuu diye yillardir anlatildi kizlarimiza
biz de onlari durdurulamaz birer at sandik
yanildik arkadasim, burada kocam poposunun dönüp yatiyo diye konular da cok aciliyor
hikayelerden gercek hayata dönecek olursak hepimiz insaniz
saglikli insanlarin ihtiyaclari olur
bakirelerden öyle ahim sahim bir perfonmans beklememek lazim
zamanla ustalasiliyor kafaya takmamak lazim, yeter ki saglikli olun
bir de sizin isteginiz esinizden daha fazla olabilir, bu demek degildir ki beni sevmiyor ya da problemli biriTeşekkür ederim almak istediğim cevap buydu
Yani bir erkek sınırlı da olsa bişeyler yaşamak istemezmiydi firsat bulduğu zama bile sadece optu
Hayır her erkek yapmazIkiye bolunmesi cok sacma , bazilarida sirf kocalariyla sorun yasayip ona buna laf atip kendini rahatlatmaya calisiyorlar.evet dinu konudan dolayi fazla hassas.
bir de sizin isteginiz esinizden daha fazla olabilir, bu demek degildir ki beni sevmiyor ya da problemli biri
iliskiyi baslatmak her zaman erkeklerden beklenir, ama bazen de daha istekli olan kapiyi acmali
yoksa o iliskinin sorundan kalkmaz kafasi
ben esimden asla bir davet beklemiyorum, cok beklerim cünkü biliyorum
kendim kontrolü ele aldim hic de grur yapmiyorum
cok da mutlu bir ciftiz
Hayır her erkek yapmaz
Bende evlenmeden önce yapmamış erkek yoktur diyenlerle kavga ederdim, ben yapmadığıma göre yapmayan erkekde vardır diye. Sonra Eşimi buldum, ikimizde birbirimizin ilkiyiz. O yüzden dini hassasiyet nedeniyle yapmıyordur, illa bi sorun olması gerekmez
Bende asla beklemem gururda yapmam ama nisanliyken bisiler yasamam onu ne tür etkiler ,dusundurur bilmiyorum. Çünkü öyle bir konu geçtiğinde evlendigimizde die başlıyor hep söze. Sanırım bekleyip göreceğim
Ben eşimden biliyorum nikah olana kadar bişey yaşamadık biz, ki o kadar küçük de evlenmedik, Dini yönden ve yetiştirilme tarzı öyle, böyle şeylere çok dikkat eder.Mutlaka vardır. Ben yok öyle bisey yapmıştır kesin demedim. Ama nisanliykende en azindan yuzeysel yapma taraftariyim. Çünkü direk evlendigim gün beni tedirgin ediyor. Cekiniyorum hatta o gün biseyler yapmasammi diyorum sonra o gün yapmasam elbet yapacagim diyorum. Tedirginim. Keske bu tedirginligimi biraz uzerimden alsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?