- 18 Ocak 2018
- 47
- 40
- 8
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Kaynananlar evi bosaltmasin. Bir gun misafir etsinler sizi. Ertesi gun evinize gidecekseniz eger buyuk bir sorun degil.
Yakinlasmak icin soruyorsaniz bir gun erteliyiverin
Ayni seyi 10 ay once yasadim. Dugun memlekette oldu once esime israrla dugun biter bitmez donelim evimize ucakla dedim. Ama olmadi tabiki dugun gec saatteydi bir gece kalmamiz gerekiyordu. Bende peşin peşin konustum nerede kalirsak kalalim evimize gelmeden once bir yakinlasma olmayacak dedimsonra yengesi evini hazirlamisti bize abisinde kaldik cokta memnun kaldim acikcasi evi de bosaltmislardi tabi hazirlik yapilmisti vs.
Otel olabilir fakat kv belki kirilabilir bu sizin icin onemliyse. Taa nereden geldi evimde bir gece bile kalmadi diyebilir.Yok sonraki gün balayı için yola çıkacağız zaten , her iki yöndende sıkıldığım için çare bulamadım otel olur mu acaba diye düşündüm
Bir sonraki gün balayı için çıkacağız sonrada başka şehirde yaşayacağızGeçen yaz yakın bir akrabamın düğünü oldu memlekette, evleri başka yerdeydi 3 gün otelde kaldılar sonra 1 gün kayınvalide de 1 gün kızın annesinde kalıp evlerine gittiler
Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın
Bende öyle karar kıldım galiba teşekkür ederim:)Otel olabilir fakat kv belki kirilabilir bu sizin icin onemliyse. Taa nereden geldi evimde bir gece bile kalmadi diyebilir.
Ben olsam bir gunlugune idare ederdim sanirim
Rica ederim. Nasilsa baska sehirde olacakmissiniz en guzeli idare etmek. Hem yaslilari sevindirmek sevaptirBende öyle karar kıldım galiba teşekkür ederim:)
bence hepi topu 1 gece için ne kayınvalidenizin evi boşaltmasına, ne de sizin otele para vermenize gerek var.
hele hele siz gerdeğe girin diye maaile evi boşaltmaları çok komik olur diye düşünüyorum.
ben olsam kayınvalidemlerin evinde kalırdım, kanepede eşimle yatar uyurdum. bir gün sevişmezsem bir şey olmaz.
ama siz “yok o gece bizim için özel” derseniz otel fikri çok daha mantıklı.
+1Bizde memlekette yapıcaz nikahı vs. Annem orda kv orda ama deprem fşn olmazsa hiç birinin evinde kalmam
Otel candır. Kim ne derse desin umrumdışı yemin ederim. Çok zorlarlarsa sevişicektik ses olur diye orda kaldım derim
Şimdi arkadaşlar benim ramazan bayramının 3.4.günü kınam düğünüm olacak ben ankaradaym düğün sabahı herşeyi halledip çoruma gitcem düğün akşamı nerde kalmam uygun olur kaynanmlar orda nişanlım evi boşaltırlar kalırız diyor bende yanlış buldum kaynanamın yatağında yatmayı otelde kalsak bozulurlar mı napym fikir verin bşka şehirde yaşıycaz aynı gün dönmemiz imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?