Benim için önemli

Yaw ne isiniz var orda kalmayin:) Gidin bi otele rahat rahat takilin.Bir gece idare falan etmeyin.Istediginiz saat yemek yer dus alirsiniz.Rahat olursunuz.Ozel bi gece sonucta yorgunluktan sarilip uyuyacak olsaniz bile kalmayin Kayinvalide de.Yanliz altinlarinizi alin yaniniza.

Aynisi bende de oldu memlekete düğün icin gittik . Biz esimin bir akrabasinda kaldik ordan gelin ciktim ... ama inan biz hic bu konuyu konusmadik hic aklimiza gelmedi saka gibi ... neyse ki esimin yasca buyuk enistesi dusunmus kendini gayet anlayisli saygidegerdir ... düğün gününe yer baktin mi demis ki esimin aklina o zaman gelmis enişte de kizmis ama bizim icin hiltonda uc günlük balayı odasi ayarlamis ve parasini odemis sagolsun ... biz cok rahat ettik uc gun sonra kv gittik uc gunde onlarin odasinda kaldik ve kendi evimize geldik

Ama düğünden sonra kv evine gittik hep beraber kahve yapip dagitacakmisim .. üstümü degistirdim yanimiza iki kisi verdiler gelin çıktığım evin oglu kizi yemek yedik dışarda sonra bizi otele bıraktilar . Altınlari kv bıraktım uc gun sonra cay icerek saydik esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…