Benim ihmalim var mi?

Ben de yün yorgan dışında bir şey üstüme örtmek istemezdim.Esim sicaga sıkıntıya gelemeyen bir adam bu yuzden kullanamadik elyafa alıştım .Yün yorganlarim süslü hurclarin içinde gardolabinin üstünde .İlk birkaç yıl havalandırdım,şimdi ne haldeler ben de bilmiyorum.

O yorganlari kuru temizlemeciler yikiyor. Yikamaya verebilirsiniz. Sizin sucunuz yok tabi ki. Bizim ist.daki ev inanilmaz rutubetli, ayakkabilarim çantalarim dahi kuf olurdu, pul pul dokulurdu. Berbat bir sey gercekten...

Bize de ısrarla eşimin babannesi zorla yün yorgan yastık verdi,evden atacak yer bulamıyorum deyip.4 senedir hiç kullanılmadı diğer yorganlarıma birşey olmadı ama o yünleri ben bu sene attım yastığını da yorganını da. Rahat Degil kullanışlı Degil,sırf eziyet için yapıyorlar.Acımadan attım gitti.Siz de atın gitsin.Yün yorgan için mi gelecekmiş kalmaya.

Yastık yorgan vs kullanmadıklarınızı saklayacaksanız hurclara koyun.hava geçirmesi lazım.eviniz de zaten rutubetli imiş.yapacak bişey yok.bilerek yapmadınız ya.

Geri goturup vericez esim öyle yapalim dedi

Daha yeni yıkamıstı bir üye o sizmisiniz .Yeni yıkandıysa tam kurumadan koymussunuz .
Atın atın ne olacak .Geri götürmeyin
.

Niye pis gelin ilan edilesiniz ki yani yorgan ancak nemden kuflenir zaten. Eger bu kadar stres yapiyorsaniz yikatip goturun ve verirken de anne kuflenmeye baslamisti yikattik burda dursun yoksa bizim evde kuflenecek ve emegine kiyamam falan deyin o zaman ses etmeden alacaktir kv. Yikama isine gelince bazi hali yikamacilarin yorgam yikama makinelrri de var ben yorganlarimi oyle yikatiyorum fiyati da 35 40 tl araliginda mis gibi olup geliyor.

Kizlar az once esime anlattim dediklerinizi biz onu hayatta yapamayiz boyle kuflu olarak goturup verelim anneme bizim evde boyle oluyor sen burda kullanirsin deriz dedi bende tamam dedim ama kabak benim basima patlayacak gibi geliyor hayirlisi
İyide gelip kaldılar mı hiç? Anladığım kadarıyla kullanmadınız doğru düzgün hiç. Hadi hep gelip kalsalar kullansalar amenna ama gelmiyorlar belliki sık sık.
Eşiniz doğru demiş. Biz muhafaza edemiyoruz,kullanamıyoruz da bunları,ev müsait değil,sizde kalsın deyip verin.
Ayda alemde bir gelip kalacaklar onda da neresi uygunsa orada uyusunlar. Öyle bir lüks yok yani.

Yorgan sizin diil mı kim size kabahat bulabilir kimseye hesap vermek zorunda diil siniz bence.

1 kere geldiler kisin uzak oldugu icin yaklasik 1 ay kaldilar sadece o zaman kullanıldı

1 kere geldiler kisin uzak oldugu icin yaklasik 1 ay kaldilar sadece o zaman kullanıldı
Ay dert ettiğinize değmez. Boşverin yani iade edin,eşinizde öyle demiş zaten.
Hatta gitmeden arayın "anne küflenmeye başlamış ben havalandırıyorum ama evimde rutubet var,kullanacaksan gelirken getirelim"diye de belirtin.
Sizlik birşey yok yani. Evinizde rutubet varsa sizin yapabileceğiniz birşey yok ki.
Eskidenmiş o yün yorgan kullanma durumları çünkü evler sobalı,gece soğuk olurmuş,şimdi evler sıcak,gerek kalmıyor ki.

Aynen onlar soguk yerde olduklari icin alismislar ama ben sicak yerdeyim hatya geldiklerinde kis olmasina ragmen gece terledik demislerdi

Ya bu konuda hic fikrim yok o yuzden nasil yikanacagini da bilmiyorum daha berbat edebilirim o yuzden bayramda giderken götürüp orda yikamayi dusundum

Bencede geri götür bahaneyle kendi yıkasın saklasın. yatmaya gelirlerse yanında getirsin
Sorarsa da ben 2-3 haftada bir havalandırıyordum dersin. vakumladım 1 yıl acmadım deme.

Kayınvaliden sana yorgan hediye etmiş.
İster kullanırsın ister kullanmazsın ister verirsin ister rutubetlenr........senin evinin eşyası için kim niye sana kabahat bulsun.Kendini eleştirmelerine kabahat bulmalarına niye müsaade ediyorsun.

Bazı hali yıkama yerlerinde yün yorgan da yıkanıyor. Arayıp sorun. Bende de var bir dolu atsam darılacak veren kişi atmasam yük. Beş tane hem de. Gelince yatacakmış. Senede bir belki geliyor belki gelmiyor. Onda da zaten iklim sıcak terledik diye birşey ortmuyor. Dursun da dursun. Dursun bakalım.

Ugrasirim diyorsan sokucen carsafi makineye yünü de yıkayıp cirpacan tekrar doldurup dikecen... yada yorganı direkt yikamaya ver böyle yıkayan yerler varsa

Goturup vermeye karar verdim o nasil yikanmasi gerekiyosa biliyodur yikayip kullansin ben geri getirsem eve yine aynisi olacak rutubet oldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…