Benim ilişki konularındaki bahtsızlığım. Bir akıl alabilir miyim?

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
849
581
303
Herkese merhaba,
Burada iyi kötü her yorumun çıktığını (başta her ne kadar sert yorumlara kızsam da) gözlemlediğim için sizden bir konu hakkında akıl almak istiyorum hanımlar.
Biri ile tanışıp 2 ay kadar güzel bir ilişki geçirdim, aslında belli bir problemimiz yoktu ama bir kaç sefer trip atmıştım bu şahısa sadece. Ben gerçekten değer veriyordum, onun da verdiğini düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş. En son onu aradım bir kaç ulaşamadım, yarım saat sonra uyuyakaldığını söyleyip açınca sinirlendim. Bir plan yapacaktık o gün belirsizdi. Önemsemediğini düşündüm. Sonra trip yaptım gideceğin yere gittiğinde haber ver dedi haber verdim sonra 1 hafta konuşmadık. Sonrasında tek tük konuşmalarımız oldu ama soğuk. En sonunda bitirmek isteği olduğunu öğrendim. Bitti ama gerçekten üzülmüştüm. Sonrasında hayatıma sürekli git gelli biri girdi. Görüştük yine anlamsız bir şekilde bitti. Ben gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor. Yorumlarınız nedir

Valla panpa hep yaziyorum sende bir sorun yok, karsi taraflar kafadan sakat. Erkeklerin cogu boyle artik, ya kafadan noksan, ya sorumsuz, ya tembel, ya aldatiyor ayni anda 384848 kizla mesajlasiyor/gorusuyor ... iyisini bulmak okyanusta inci bulmak kadar zor, senin ne hatan olabilir su tabloda?

Şimdiki erkeklere Trip attığın an uğraşmamak için hop kaciyorlar. Nedeni çok fazla seçenek olması, seni bitirdiği an hızlıca başka birine yol alıyor. Zaten yeni demek heyecan demek niye çok bişey hissetmediği birinin tribini çeksin ki. Trip çekme anca sevip baglanip aşık olduklarinda yaptıkları bişey. Bir daha açık iletişim dene bakalım neler olacak

Ben katılmıyorum, yanlış anlamayın ama hayat zaten zor insanlar da "neden daha da zorlaştırayım ki" diyor kadın erkek.Mutsuz edene kapıyı gösteriyorlar artık.Eskidenmiş o, aman seviyorum katlanayım tarzı düşünceler.2 ayda kimse kimseye delicesine aşık olmaz zaten.Yaptığınız tripler gereğinden fazlaysa karşıyı sıkmıştır.Yazacak başka kız bulduğunda da size bye demiştir.
İlişkide canınızı sıkan şeyler için trip atmamaya çalışın.Direk iletişim kurun onun yerine. Kırıldıysanız kırıldığınızı söyleyin sebebiyle beraber.

Bence artık erkeklerin de kadınların da tahammülleri kalmadı. Şahsen ben bana sorun çıkaracak, huzurumu bozacak kişilerle görüşmeme kararı alıyorum. Hiçkimsenin beni sorgulamasını, tribini çekemem. Uyuyakaldığım için sinirlenen biriyle yapamam. Ama şu da var karşınızdaki kişi iyi niyetli mi aynı anda 15 kişiyle yazışan, görüşen biri mi? İnsanlara bu kadar değer vermeyin, önemsemeyin. Üzülen siz olursunuz.

Siz 35+ yaştaymışsınız. Adam kaç yaşında ve hangi konularda trip attınız ? Adamla yüz yüze görüşüyor muydunuz ; uzak mesafe ilişkisi miydi ?

Gerçekten tüm bu olanlardan sonra psikolojim iyice çöktü. Bedenim tepki verdi, 2 kişinin de üst üste bu şekilde bitirmesi beni çok yordu
Seni , senin istediğin kadar sevmiyor ve önemsemiyorlardır. Seninle takılacak kadar ama tafranı çekecek kadar sevmemişlerdir. Bu bence sadece erkeklere özgü değil. Benim de zamanında görüştüğüm ama o kadar önemsemediğim erkekler oldu, zaten bu ilişkiler kısa sürede bitiyor. Sizinki de öyle olmuş. Sizden hoşlandığı için sizinle evlenmek zorunda değil. En azından çok hayatınız da yer tutmayıp çabucak gitmişler.

İki aylık adama trip atılmaz bence, tekrar tekrar baktım 2 yıl mı diye. Sanki trip atmak için stres atmak için sevgili oluyor sanki artık genç kızlar.. trip atayım, bana hediye alınsın, övüleyim, gezdirileyim.. erkeklerin amacı malum zaten, seçenek çok , daraldın mı, gönder diğeri gelsin.

Ben trip asla sevmem atılırsa bende soğuyorum fakat bende trip atmam.
Tüm ilişkilerimde böyleydi açık açık iletişim kurarım işler iyi gitmiyorsa sonlandırırım karşımdakinin de böyle yapmasını isterim. Bir sorunu varsa söylesin çözebilirsek çözeriz trip çok anlamsız.

Trip atmayın. Trip çok yorucu, sevgiden götüren, ilişkiyi zedeleyen bir şey. Derdinizi açık açık söyleyemiyor musunuz da trip yöntemine başvuruyorsunuz?

Erkeklerin trip çekmemesi diye bir şey yok, kadın olarak ben de ne arkadaşımın ne sevgilimin tribini çekerim valla. Kaç yaşına gelmişiz, doğru düzgün konuşmak varken triple uğraşamam.

Trip atmadan ilişki kurmayı deneseniz bundan sonra. Belli bir yaşa gelmişsiniz, karşınızdaki insanlar da en az sizin yaşlarınızda desek, triple falan uğraşmak istemeyebilirler. Bu da onları haksız yapmaz.

Bence şuan kızların İlişkide en büyük hataları çok kısa sürede kendini kaptırmaları, kısa süreli İlişkiler için yıpranmaları, birkaç aylık şeylere abartılı şekilde anlam yüklemeleri. Sadece siz değil artık kaçıncı konu, 3 güne hoşlanmalar, 5 güne aşık olmalar, 3 aylık İlişkide "çok fazla emek vermeler"..... 2 aylık birşey yani hangi ara birkaç kere trip atabildiniz küçücük süre boyunca...
Ha bu arada kendiniz trip atarak açık iletişim kurmamışsınız, karşıdakinden bunu bekliyorsunuz. Trip atmak normal birşey değil, ben erkek olsam bu kadar tribe, boğmaya ben de ayrılırım.

Erkeklerin cogu artik kaçacak delik arayan tipler bu konuda hem fikirim ancak dogru iki kisi biraraya geldim mi bu dedikleriniz yaşanmıyor.

Sizi seven insan ne yaparsaniz yapin vazgeçmiyor.

Öncelikle 2 aylık ilişkiye çok anlam yüklenmez. 2 ayda aşırı bağlanma, sevgi olmaz. ufaktan alışma olur ama o da ileri derecede olmaz. bu kadar kısa sürede böyle yıkılıyorsan sorun sende. insanlara bu kadar anlam yükleme ve trip atma huyunu terk et.

Kusura bakmayın ama trip çekilecek bir şey değil. Nefret ederim pasif agresif tavırlardan. Neyse sıkıntı açıkça söyle nedir surat sallamalar, cevap vermemeler vs.

Ben gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor.
Açık açık iletişim kurabilirler diyorsun ama sen de açık açık iletişim kurmak yerine trip atıyorsun. Başkasından beklediğin şeyi önce kendin yapmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…