- 17 Temmuz 2014
- 849
- 581
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
Bence artık erkeklerin de kadınların da tahammülleri kalmadı. Şahsen ben bana sorun çıkaracak, huzurumu bozacak kişilerle görüşmeme kararı alıyorum. Hiçkimsenin beni sorgulamasını, tribini çekemem. Uyuyakaldığım için sinirlenen biriyle yapamam. Ama şu da var karşınızdaki kişi iyi niyetli mi aynı anda 15 kişiyle yazışan, görüşen biri mi? İnsanlara bu kadar değer vermeyin, önemsemeyin. Üzülen siz olursunuz.Herkese merhaba,
Burada iyi kötü her yorumun çıktığını (başta her ne kadar sert yorumlara kızsam da) gözlemlediğim için sizden bir konu hakkında akıl almak istiyorum hanımlar.
Biri ile tanışıp 2 ay kadar güzel bir ilişki geçirdim, aslında belli bir problemimiz yoktu ama bir kaç sefer trip atmıştım bu şahısa sadece. Ben gerçekten değer veriyordum, onun da verdiğini düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş. En son onu aradım bir kaç ulaşamadım, yarım saat sonra uyuyakaldığını söyleyip açınca sinirlendim. Bir plan yapacaktık o gün belirsizdi. Önemsemediğini düşündüm. Sonra trip yaptım gideceğin yere gittiğinde haber ver dedi haber verdim sonra 1 hafta konuşmadık. Sonrasında tek tük konuşmalarımız oldu ama soğuk. En sonunda bitirmek isteği olduğunu öğrendim. Bitti ama gerçekten üzülmüştüm. Sonrasında hayatıma sürekli git gelli biri girdi. Görüştük yine anlamsız bir şekilde bitti. Ben gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor. Yorumlarınız nedir
Siz 35+ yaştaymışsınız. Adam kaç yaşında ve hangi konularda trip attınız ? Adamla yüz yüze görüşüyor muydunuz ; uzak mesafe ilişkisi miydi ?Herkese merhaba,
Burada iyi kötü her yorumun çıktığını (başta her ne kadar sert yorumlara kızsam da) gözlemlediğim için sizden bir konu hakkında akıl almak istiyorum hanımlar.
Biri ile tanışıp 2 ay kadar güzel bir ilişki geçirdim, aslında belli bir problemimiz yoktu ama bir kaç sefer trip atmıştım bu şahısa sadece. Ben gerçekten değer veriyordum, onun da verdiğini düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş. En son onu aradım bir kaç ulaşamadım, yarım saat sonra uyuyakaldığını söyleyip açınca sinirlendim. Bir plan yapacaktık o gün belirsizdi. Önemsemediğini düşündüm. Sonra trip yaptım gideceğin yere gittiğinde haber ver dedi haber verdim sonra 1 hafta konuşmadık. Sonrasında tek tük konuşmalarımız oldu ama soğuk. En sonunda bitirmek isteği olduğunu öğrendim. Bitti ama gerçekten üzülmüştüm. Sonrasında hayatıma sürekli git gelli biri girdi. Görüştük yine anlamsız bir şekilde bitti. Ben gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor. Yorumlarınız nedir
Seni , senin istediğin kadar sevmiyor ve önemsemiyorlardır. Seninle takılacak kadar ama tafranı çekecek kadar sevmemişlerdir. Bu bence sadece erkeklere özgü değil. Benim de zamanında görüştüğüm ama o kadar önemsemediğim erkekler oldu, zaten bu ilişkiler kısa sürede bitiyor. Sizinki de öyle olmuş. Sizden hoşlandığı için sizinle evlenmek zorunda değil. En azından çok hayatınız da yer tutmayıp çabucak gitmişler.Gerçekten tüm bu olanlardan sonra psikolojim iyice çöktü. Bedenim tepki verdi, 2 kişinin de üst üste bu şekilde bitirmesi beni çok yordu
35 yaşında mı ? Aa o zaman durum daha da vahim 15 yaş ilişkisi beklentisinde.Siz 35+ yaştaymışsınız. Adam kaç yaşında ve hangi konularda trip attınız ? Adamla yüz yüze görüşüyor muydunuz ; uzak mesafe ilişkisi miydi ?
Açık açık iletişim kurabilirler diyorsun ama sen de açık açık iletişim kurmak yerine trip atıyorsun. Başkasından beklediğin şeyi önce kendin yapmayı deneBen gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?