Benim ilişki konularındaki bahtsızlığım. Bir akıl alabilir miyim?

Kaç yaşındasınız? Açıkçası bu durum size özel değil.insan zaten hayatı boyunca istikrarlı, sevgiye, saygıya dayanan, kalıcı bir ilişkiyi çok sayılı buluyor.hatta ömür boyu bile bulamayan insanlar var.bunu bilerek bu gerçeğe hazırlıklı olarak yaşamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.burada evli olan ya da istikrarlı ilişkisi olan arkadaşlara baktığımızda bu durumu çok net görebilirsin.bizler de bugünlere gelene kadar ne sorunlar yaşadık, umutsuzluğa kapıldık, şansımıza, kısmetimizi sövdük, sinirlendim, ağladık, üzüldük.eee hayat bir imtihan neticede.ama şunu söyleyebilirim ki 10 kişiden 9 u da doğru kişiyi buluyor gözlemlediğim üzere.ama 10 sene önce ama 10 sene sonra.
Haa bir de bu ilişki meselelerinde hata yapma tarzı şeyler olduğuna da inanmıyorum.ortada bir enerji var tutmuşsa tutuyor tutmamişsa olmuyor işte.ne tuhaf tuhaf, huysuz, Nemrut kişiler var yani.herkese göre birileri var.

2 aylık sevgili de yarım saat geç döndü, uyuyakaldı diye bozulmayın ama ya.
Olabilir, bazen daha geç de dönebilir. Bunun cinsiyetle alakası yok ki. Düşünsene, koltukta tv izlerken için geçmiş şekerleme yapmışsın ki en sevdiğim aktivitedir, sevgilin hemen bozuluyor, bunu sorun haline getiriyor. Ben gelemem darlanmaya. Darlamayı da sevmem. Birini üst üste asla aramam. Zaten pek de aramam. Erkek arasın o uğraşsın. Hele ilk aylarda. Ben en fazla arada msj atarım. Merak uyandırın, cool olun, darlamayın, aradığınızda dönmezse çok umursamayın, ilk aylar için diyorum. Zaten ilişki ilerledikçe kendi ritmi oluyor. Ama ilk aylarda trip yok, kapris yok, tatliş cool bi kadın olup kendimizle ilgileniyoruz, onu izliyor gözlemliyoruz. Bakalım ne verecek, ne sunacak bu ilişkiye diye bakıyoruz.

Zaten üst üste aramanın mantığı yok ki.zaten telefona uzaksa duymayacak, telefona bakma imkanı olunca da aradığını görecek.

Verdiği örneklerde trip attığından ve karşıdakilerim rahatsız olduğundan bahsetmiş, boyutunu ve dozunu bilmiyoruz, belki de çok yorucu biri?
Yani gereksiz tripleri çekmeyen erkek neden kötü biri sayılıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…