Bana mı ağır geliyor ben mi hassasım bilmiyorum ki eşime göre her şey olacağına varır bana göre dünya yıkıkBen de böyle bir konu açmayı düşünüyordumherkes birseylerle sinaniyor. Hayatimi anlatsam şok olursunuz tek duam beterini verme Allahm
Bu kadar dayanıksız olmamızın sebebi yaşadığınız olaylardan ziyade zor bir çocukluk geçirmiş olmanız. Bunu kendimden biliyorumBana mı ağır geliyor ben mi hassasım bilmiyorum ki eşime göre her şey olacağına varır bana göre dünya yıkık
Şizofreni tehlikeli değildir.Allah yardımcınız olsun şizofren kardeşinizi bir bakim evine verin bence çünkü bakanı yoksa cok teklikeli olabilir bakan varsa bakan icinde teklikeli aslında annenize rahmet diliyorum babanız icin de en hayırlısı olsun inşallah birgün hersey düzelir
Ölüm beni yıpratmadı şu yaşananlar kadar. Her şeyin sorumluluğu ben de. Kardeşim takibini ben yapıyorum sayılır. İlaçlarını alıypr. Psikiyatriste gidiyor. Kısa bir dönem hastaneye yattı. Ama bu kadar çaresiz hastalıkta ne bileyim bahtsız bedevi misali. Bir de etrafıma bakıyorum o kadar boş şeyler ki! Tek şükür sebebim evladım. Ama bir şey olduğu zaman trust şunubyap trust bunu yap. Yoruldum.Size ağır gelmiyor gerçekten çok ağır yaşadıklarınız. Allah annenize rahmet eylesin. Babanıza da hayırlı kapılar açsın.
Kardeşinizin en azından bir müddet hastanede yatma ihtimali yok mu? İlaçlarımı düzenli kullanıp doktora gidiyor mu kim yapıyor takibini?
Ölüp annenizin yanına gitme isteğini çıkarın kafanızdan. İnsan anne olunca dünya üzerine de yıkılsa "ayakta kalmalıyım" demek zorunda kalıyor. Sizi anlıyorum bir dönem "inşallah kıyamet kopar da evladımşa beraber yok oluruz" dediğimi bilirim ardımda kalmasın diye. Ancak bir şekilde ayağa kalkmak zorundasınız. Doğan her canlı ölecek zaten. Hayatta kalma gayeniz düzgün ve mutlu bir insan yetiştirmek olursa, güçlü olmak daha kolay oluyor. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?