Benim kafam çok karıştı ? napmaya çalıştı bu adam

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Biri vardı ve bana aşıktı söledi sana aşık oldum 1 ay sessiz kaldı sonra birden mesaj attı bende yazmadım ama ısrarla atınca konuşuk telden sonra ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum kısa vadede yok dedim fakat nazlandım azıcık söylerken sonra konuştu ve çok mutlu olduğunu üzerinden büyük bir yük kalktı dedi çok rahatladım dedi çok sevindi. Sonra teşekkür etti cevap verdiğim için ve özür diledi aradığı ve attığı msjlardan dolayı kib dedi ve telefonu kapattı. 1 ay oldu hiç bir şey yazmadı aramadı ama ben bir şey anlamadım napmaya çalıştı bu adam?

Test sürüşler başarısızlıkla sonuçlanmış .. Sen peşimden koşsun diye nazlanarak istemediğin bir şey söylemişsin , adam da zaten öylesine yaZdığını , bundan mutluluk duyduğunu ima etmiş .

Egolar yarışmış o kadar .

İstemsiz güldüm lütfen kusura bakma:D
Cidden niye o kadar sevinmiş, keşke sorsaydın:D

Biri vardı ve bana aşıktı söledi sana aşık oldum 1 ay sessiz kaldı sonra birden mesaj attı bende yazmadım ama ısrarla atınca konuşuk telden sonra ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum kısa vadede yok dedim fakat nazlandım azıcık söylerken sonra konuştu ve çok mutlu olduğunu üzerinden büyük bir yük kalktı dedi çok rahatladım dedi çok sevindi. Sonra teşekkür etti cevap verdiğim için ve özür diledi aradığı ve attığı msjlardan dolayı kib dedi ve telefonu kapattı. 1 ay oldu hiç bir şey yazmadı aramadı ama ben bir şey anlamadım napmaya çalıştı bu adam?
Bence arada kaldı. Muhtemelen başka biri vardır hanginizine yoğunlaşcağını bilmiyor. Yazarsa cevap verme.

Bilsem sadece sona doğru şok oldum hiç beklemiyordum bu tepkiyi :)

Erkeksi bir gurur yapmış medeni bir kılıfla.. Hani sen istemiyorum demişsin ya o da üzülme veya üsteleme yerine ay Duyguların olsaydı kendimi kötü hissederdim mesajı vermek yerine işte çok sevindi yepmış kendisini

Erkeksi bir gurur yapmış medeni bir kılıfla.. Hani sen istemiyorum demişsin ya o da üzülme veya üsteleme yerine ay Duyguların olsaydı kendimi kötü hissederdim mesajı vermek yerine işte çok sevindi yepmış kendisini

Çok mantıklı bir yorum :) ama işte msj attı aşık oldum sana 5-6 msj çok ısrar etti sonra bende ağırdan alıyım dedim adam da hiç üstelemedi ben dedim üzülürsün falan o da sölemek dürüstlük dedi biz yaklaşık 2 ay görüştük ama çok sevindi rahatladı resmen yaa :(

Bu neydi simdi? Muhabbete gel :KK53:konu sahibesi zaten ciddi dusunmuyormussunuz isabet olmus ,gercekten sevseydi ilgilenseydi israr ederdi yok gurur yapmis yok su olmus vs.dusunmeye degmez bosverin

Bu neydi simdi? Muhabbete gel :KK53:konu sahibesi zaten ciddi dusunmuyormussunuz isabet olmus ,gercekten sevseydi ilgilenseydi israr ederdi yok gurur yapmis yok su olmus vs.dusunmeye degmez bosverin

Baya uğraştı ama msj attı ben whatsapptan iki gün görülmedi yaptım bilerek bir türlü cevap veremedim en son yazmaya devam etti bende konuştum sanırım egolar devreye girdi :)

Back
X