- 17 Aralık 2022
- 37
- 14
- 3
- 30
- Konu Sahibi hasret aslan
-
Ama yavaş yavaş koyulaşyo oda var kafam çok karştı
Böyle canımHadi yaa abla seninki nasl foto atrmsn
Böyle benimki de erken gebeliği sabah kaseti akşam üstü yaptım canımHadi yaa abla seninki nasl foto atrmsn
İkisindede belli abla senin bnim böyle değil işte böyle olsa kafam karşmcak bnim erkende yok kasete var koyu şekile giryoo yavş yavaş çözemedimBöyle canım
Böyle benimki de erken gebeliği sabah kaseti akşam üstü yaptım canım
Ayy heyecanlandım kimisi diyor kan vermeden emin olma diye uyuyamıyorum heyecandan inşallah sende gebesindir canım benim kasıklarım ağrıyor şuanSeninki bndende koyu yavrum bebek geliyorum demiş
İdrarım koyumu bide bende gazda çok vardı iki gün önce, göğüslerimde aşırı ağrıyorİkisindede belli abla senin bnim böyle değil işte böyle olsa kafam karşmcak bnim erkende yok kasete var koyu şekile giryoo yavş yavaş çözemedim
Bende bell ağrısı var abla yanlarmla bellim kask ağrısı falan ama bnim bundan 2 hafta önce kahve rengi akıntım vardıAyy heyecanlandım kimisi diyor kan vermeden emin olma diye uyuyamıyorum heyecandan inşallah sende gebesindir canım benim kasıklarım ağrıyor şuan
Valla kuzum bende hemen hemen aynı durumdayım yanlış bişey demek istemiyorum ama kasette silik çizgin var seninde olması muhtemel inşallah bebiştirBende bell ağrısı var abla yanlarmla bellim kask ağrısı falan ama bnim bundan 2 hafta önce kahve rengi akıntım vardı
İnslh abla rahim filimi falanda çekildim ben 20gun once inslh oo işe yaramştrValla kuzum bende hemen hemen aynı durumdayım yanlış bişey demek istemiyorum ama kasette silik çizgin var seninde olması muhtemel inşallah bebiştir
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumİnslh abla rahim filimi falanda çekildim ben 20gun once inslh oo işe yaramştr
İnslh abla seninde aağlıklı gebeliktir.İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah canım teşekkür ederim ♥İnslh abla seninde aağlıklı gebeliktir.
BakabıldınmıııııEvet ama şuan yok yarn sabah ilk idrarla yapçam bide öyle bakçam
Kan verdim yawrum yarn sonuç çıkar sen neyaptn bakldnmıBakabıldınmııııı
Yok ben yarın bakıcam kafama öyle kodladım bi gün daha beklicem , başka test yapmadın yani dimiKan verdim yawrum yarn sonuç çıkar sen neyaptn bakldnmı
Yok yomadm kan verdim yarn sonuç belli olur yok gsliba bilemedimYok ben yarın bakıcam kafama öyle kodladım bi gün daha beklicem , başka test yapmadın yani dimi
Hayırlısı olsun hiç canını sıkma, bu ay olmaz diğer ay olur yani kendini hiç kasma bende saldım çünkü kısmet hayırlısı de o vaktinde olucak zatenYok yomadm kan verdim yarn sonuç belli olur yok gsliba bilemedim
Hayırlısı abla kaç aylar oldu hep test yapyom bsy çkmyo bunda çkyı ama korkyom yaaHayırlısı olsun hiç canını sıkma, bu ay olmaz diğer ay olur yani kendini hiç kasma bende saldım çünkü kısmet hayırlısı de o vaktinde olucak zaten
İnşallah dua et yeterHayırlısı abla kaç aylar oldu hep test yapyom bsy çkmyo bunda çkyı ama korkyom yaa
Çıktımı sonuçççHayırlısı abla kaç aylar oldu hep test yapyom bsy çkmyo bunda çkyı ama korkyom yaa
Evet çktı malesef yokÇıktımı sonuççç
Olsun canım vakti var demekki öyle düşün bugün cuma dua etEvet çktı malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?