benim karnım şişiyor, bir yorum yapsanız nolur...

Allahim hamile kalmak o kadar basitmi yahu bizim anamiz agliyo hamile kalmak icin :1:

Aminn canim guzel dileklerini için... Inşallah. Benim dedigimde olmasın çünkü tedaviside Yok.. stres kaynaklı illet
bi rahatsızlık 17 yaşımdan beri illallah ettim bu şişkinlik ve gazdan

geçmiş olsun sizede ya inşallah kurtulursunuz ama benim bu olay olana kadar hiç bi sorunum yoktu bu olay oldu herşey ard arda geldi bütün sorunlarım ortaya çıktı korka korka dokyra gittiiim hatim indirdim resmen o kan tahlili sonucu elime gelene yumurtalıklarımda kist varmış her iki tarafta bende çok sağlıklıyım sanıyordum grip bile olmam ne varsa herşey çıktı şimdide hastalık hastası oldum :(

okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah

okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah

korkma canim ya oyle kolay degilki artik rahatlat kendini telas etme hamile deilsin sen. Kiz senle bi topikte daha karsilasmistik bi arkadas daha vardi korkan senin gibi sen hala korkuyomusun kac gun oldu :1: Kafandan at kotu dusunceleri

Valla kimi var adam üstüne ceketini atıyor hamile kalıyor..benim kankam korunurken 5. Çocuğuna hamile kaldı... Bazıları var mesela ben bi taraflarimi yirtsam olmuyor... Ilacti asilamaydi gün say bilmemne zar zor anca tutturdum

Back
X