benim karnım şişiyor, bir yorum yapsanız nolur...

okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah

Canim valla bir kerede olacak saniyorsun ama cocuk yapmak zor yani.

Pirt diye olmuyor maalesef o eskidenmis.

okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah

malesef ha deyince hamile kalinmiyor canim ama bellide olmaz ilk gunden hamile kalanda var ama sen hamile degilsin bence bu kesin uzerinizde camasir filanda var o suylan zor bence:31:

Valla kimi var adam üstüne ceketini atıyor hamile kalıyor..benim kankam korunurken 5. Çocuğuna hamile kaldı... Bazıları var mesela ben bi taraflarimi yirtsam olmuyor... Ilacti asilamaydi gün say bilmemne zar zor anca tutturdum

Allah yavrunu sana bagislasin canim kucagna almayida nasip etsin insAllah.. bizlerede dua et olurmu annecik :69:

Canım korkma kesinlikle hamile degilsin, seninki sadece psikolojik... Hem İnan bana hamile kalmam hiç de o kadar sandığın kadar kolay birşey değil. Boş yere korkutma kendini o yüzden..

malesef ha deyince hamile kalinmiyor canim ama bellide olmaz ilk gunden hamile kalanda var ama sen hamile degilsin bence bu kesin uzerinizde camasir filanda var o suylan zor bence:31:

inşallah öyledir yaa içimde bişeyler kıpırdıyo gibi geliyor nası yatıp uyucamı bilemiyorum valla

allah yardımcınız olsun isteyipte sahip olamamak zor olmalı..bende evliyim ama düşünmüyorum çocuk..şimdilik spermlerle muhabbetimiz sadece keyfimiz için :60:

:60::60: Amin canim Saolasin Allah herkesin gonlune gore versin. ilk baslarda spermlerle iyi takiliyorduk rahat rahat fakat sonradan asabimi bozmaya basladilar :60:

geçmiş olsun sizede ya inşallah kurtulursunuz ama benim bu olay olana kadar hiç bi sorunum yoktu bu olay oldu herşey ard arda geldi bütün sorunlarım ortaya çıktı korka korka dokyra gittiiim hatim indirdim resmen o kan tahlili sonucu elime gelene yumurtalıklarımda kist varmış her iki tarafta bende çok sağlıklıyım sanıyordum grip bile olmam ne varsa herşey çıktı şimdide hastalık hastası oldum :(

Zaten azbi sıkıntıya strese gelmiyo malesef.. şemseddin sıkıntıdan olmuştur mutlaka.. zaten sürerse sindirim sisteminin en büyük düşmanı.. 17 yaşımda başladı suan 32 yim bukadar zamanda gittiğim dr ların hepsi tedavisi yok stres sıkıntı üzüntü yasak diyolar oda çok mümkün degil sanirim şu hayatta

karın şişmesi bence çok çok önemli bi konu sakın gaz filan sanma benmde 17 yaşında karnım şişmişti herkes hamilemisin kilomu diyodu deli oluyodum.rejim yapıyodum aklımca ama rengim bembeyz olmuştu dudaklarımbile bembeyazdı hiç aklıma gelmeyen başıma geldi..doktora götürdü ailem ve sonuçta büyük bi ameliyat geçirdim lütfen hemn git ve sonucu buraya yaz merak ettim çünkü durumunu

Back
X