Yok kiz bizimkiside keyf ve gorev ikisi birarada![]()
Valla uyari alicaz ama sunu da yazmam lazim. Baslarken bebek, ortalarda keyif, sonunda bebek. Benim beynim boyle calisiyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz bizimkiside keyf ve gorev ikisi birarada![]()
Allah yavrunu sana bagislasin canim kucagna almayida nasip etsin insAllah.. bizlerede dua et olurmu annecik![]()
Valla uyari alicaz ama sunu da yazmam lazim. Baslarken bebek, ortalarda keyif, sonunda bebek. Benim beynim boyle calisiyor :))
Bende keyifle baslayip bebekle bitiyor
Allahim yuvalarimiza huzur mutluluk,sofralarimiza da bereket ve afiyet versin Aminnnn...
karın şişmesi bence çok çok önemli bi konu sakın gaz filan sanma benmde 17 yaşında karnım şişmişti herkes hamilemisin kilomu diyodu deli oluyodum.rejim yapıyodum aklımca ama rengim bembeyz olmuştu dudaklarımbile bembeyazdı hiç aklıma gelmeyen başıma geldi..doktora götürdü ailem ve sonuçta büyük bi ameliyat geçirdim lütfen hemn git ve sonucu buraya yaz merak ettim çünkü durumunu
Konu karin sisligiydi nerden nereye geldik![]()
bu konu arti 18 e tasinir soyliyim![]()
İyi akşamlar herkese ben daha önce bi konu açmıştım hamilelikle ilgili içim rahatlamıştı ama karnım çok şişti beniiiim karnıma bakıp durmaktan sınavlarıma çalışamıyoruum daha önce açtığım konuya bakıp hamile değilsem sizce karnım neden şişiyodur bi yorum yapsanıız noolurrr![]()
bu konu arti 18 e tasinir soyliyim![]()
Biz bisi yapmadik ki ama![]()
konuyu zapttetiniz daha ne yapacaksiniz![]()
Canim yorum yapan herkes aynisini diyo sana hamile degilsin...! Bu kadar korkuyorsan eger bi doktora git :26:
hiç önemi yook nezamandır asık surattım sayenizde bende güldüm birazz![]()