Benim ki can degil mi?

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Az evvel esimle disaridan geldik.. cok hizli araba kullandi makas atti risklere girdi.. eve geldikten sonra dedimki neden boyle yaptin kucuk yegenlerin olsaydi yine ayni hareketleri yaparmiydin? Dediki o sinirle yapmazdim onlar kucuk korkardi. Bende dedimki benim canim can degil mi? Benimde anam babam yok mu? Allah banada can verdi? Nasil ayrim yaparsin? Bagirdi cagirdi? Onlar korkarmis! Bende korkuyorum dedim.. tartistik.. cok kirildim incindim.. benimki can degil mi ?

Yav siz niye ufacık çocuklarla kendinizi bir tutuyorsunuz? Adam çocuklar korkuyo demiş çocuklarını ölmesini istemem dememiş. Tamam tehlikeli kullanması hoş değil ama adam içinde kendisinin de olduğu arabada canınıza kast etmez. Alınganlık etmişsiniz

Benim hizdan korktugumu biliyor her seferinde soylerim.. o arabada bende varim ama benim canimin kiymeti yok mu

Eşinizin yaptığı riskli hareketler hem sizi hem de trafikteki diğer tüm insanları düşünmeden yapılmış cahilce hareketler.. Belki de trafikte yarattığı kargaşa nedeniyle başka araçlardaki küçük çocukları korkuttu.
Ayrıca Küçücük Yeğenlerle kendinizi kıyaslamak da pek Bilgece bişey değil. Çok alakasız ve yersiz olmuş karşılaştırmanız.
Ayrıca korkuyu geçelim küçük bir çocuğun ölümüne de sebebiyet verebilirdi o Zaman ne yapacaktı acaba?

Valla şu makas atıp gidenlerden nefret ediyorum tek kendilerine zarar gelse gram üzülmem ama olan garibana oluyor.
Eşin başına bir musibet gelmeden akıllanmaz, böylelerini trafikte birisinin çıkıp ağız burun kırması lazım inşallah olur da belki akıllanır.

Eşinizin yaptığı riskli hareketler hem sizi hem de trafikteki diğer tüm insanları düşünmeden yapılmış cahilce hareketler.. Belki de trafikte yarattığı kargaşa nedeniyle başka araçlardaki küçük çocukları korkuttu.
Ayrıca Küçücük Yeğenlerle kendinizi kıyaslamak da pek Bilgece bişey değil. Çok alakasız ve yersiz olmuş karşılaştırmanız.
Ayrıca korkuyu geçelim küçük bir çocuğun ölümüne de sebebiyet verebilirdi o Zaman ne yapacaktı acaba?
Ben direk o sekilde konusmadim aslinda dedim benim canimin kiyleyi yok mu? Kizmis bana bir mevzu vardi da ne olursa olsun..

Kendine deger vermeyen adamin sana deger verip vermedigini sorguluyorsun.Kendi de araba da sonucta.

Birbirinize kizip sinirlenip milletin canini tehlikeye atmayin bari

Az evvel esimle disaridan geldik.. cok hizli araba kullandi makas atti risklere girdi.. eve geldikten sonra dedimki neden boyle yaptin kucuk yegenlerin olsaydi yine ayni hareketleri yaparmiydin? Dediki o sinirle yapmazdim onlar kucuk korkardi. Bende dedimki benim canim can degil mi? Benimde anam babam yok mu? Allah banada can verdi? Nasil ayrim yaparsin? Bagirdi cagirdi? Onlar korkarmis! Bende korkuyorum dedim.. tartistik.. cok kirildim incindim.. benimki can degil mi ?

Ufak cocuklarla kendinizi kiyaslamayin. Hele ki yegen o kadar tatli oluyor ki insan kilina zarar gelse dunyayi yakar.

Bunun disinda, siz korkunuzla uygunsuz bir uslup sectiniz diye dusunuyorum. Hiz makas vs cok yanlis. Hatali olan o. Ama o an korkunuz sesinize yansimistir.
Neyse sakin bir anda bundan ciddi korktugunu soyle. Askim benim yuregimi agzima getirmeye degecek kadar mi istiyorsun bir seyi? Hayati tehlike bu de. Suan gerginlikle konusulmus gereksiz kalpler kirilmis.

Niye direkt yeğenlerini örnek olarak gösterdiniz? Bir sorun mu yaşandı onlarla ilgili?
Direk oyle gelismedi olay aslinda. Bana oncesinde kizdi kendince.. arabada ise erkekligini gosterdi.. bende dedim neden oyle arabada hiz yaptin.. ya bana bisi olsaydi kaza falan.. sonra dedim senin kastin bana mi baska biri olsa arabada yine oyle mi yapardin dedim falan oyle ornek verdim.. oda aksini soyleyince deliridm

Ufak cocuklarla kendinizi kiyaslamayin. Hele ki yegen o kadar tatli oluyor ki insan kilina zarar gelse dunyayi yakar.

Bunun disinda, siz korkunuzla uygunsuz bir uslup sectiniz diye dusunuyorum. Hiz makas vs cok yanlis. Hatali olan o. Ama o an korkunuz sesinize yansimistir.
Neyse sakin bir anda bundan ciddi korktugunu soyle. Askim benim yuregimi agzima getirmeye degecek kadar mi istiyorsun bir seyi? Hayati tehlike bu de. Suan gerginlikle konusulmus gereksiz kalpler kirilmis.
Kiyaslama degil bu aslinda.. benim canim kimseden az kiymetlide degil ama.. kkmse kusura bakmasin ama kucuk buyuk kimseyle canimi kuyaslamam.. herkesin kendi cani..o benim canimi kastetti yegenleri olsaydi oyle olmazmis

Back
X