Benim ki can degil mi?

Kendine deger vermeyen adamin sana deger verip vermedigini sorguluyorsun.Kendi de araba da sonucta.

Birbirinize kizip sinirlenip milletin canini tehlikeye atmayin bari
Ben kimsenin canini tehlikeye atmam haninefendi.. olayi kisisellestirip birbyerden vurmaya calismayin.su durumdan en mutsuz olan benim.. zevk almiyorum hizdan ya da su durrumdan

Ben kimsenin canini tehlikeye atmam haninefendi.. olayi kisisellestirip birbyerden vurmaya calismayin.su durumdan en mutsuz olan benim.. zevk almiyorum hizdan ya da su durrumdan
Esinizi sakinlestirin o zaman boyle bir durumda.Hem kendi canimizi hem insanlarinkini tehlikeye atmayalim deyin.Madem o sinirli siz sogukkanli olun bari.

Esinizi sakinlestirin o zaman boyle bir durumda.Hem kendi canimizi hem insanlarinkini tehlikeye atmayalim deyin.Madem o sinirli siz sogukkanli olun bari.
Ben istermiydim oyle bir olay gerceklesiin..konussam fayda olmuyor zaten.. kizdigim nokta o.. benim canimin kiymeti yok mu

Ben eşim o şekilde araba kullanırsa "bu yaptigin sey yuzunden ölürsem hakkımı helal etmiyorum, sen ölürsen de cenaze namazını bile kilmam" diyorum.

Kiyaslama degil bu aslinda.. benim canim kimseden az kiymetlide degil ama.. kkmse kusura bakmasin ama kucuk buyuk kimseyle canimi kuyaslamam.. herkesin kendi cani..o benim canimi kastetti yegenleri olsaydi oyle olmazmis

Cana bir zarar gelmesi acisindan haklisiniz. Kucuk buyuk bakmaz bir kaza olsa...
Ama bence esiniz onlarin korkacagini, sizin daha dirayetli durup korkmayacaginizi dusunuyor. Yasa gore korku esigi farkli olur genelde.

Depply nin cani kiymetsiz dur bi tehlikeye atayim demiyor. Boyle olmadigini, sizin caninizi kiymetsiz buldugunu dusunuyorsaniz hemen bosanin. Can guvenliginiz yok. Gece bogaziniza da cokebilir. (Bence durumun gercekten bununla alakasi yok)

Valla şu makas atıp gidenlerden nefret ediyorum tek kendilerine zarar gelse gram üzülmem ama olan garibana oluyor.
Eşin başına bir musibet gelmeden akıllanmaz, böylelerini trafikte birisinin çıkıp ağız burun kırması lazım inşallah olur da belki akıllanır.

Aynen ya. Ben acik acik soyluyorum insallah baskalarinin canini yakmadan kendi basini yesinler diyorum. Cunku onlarin yuzunden yolunda kendi halinde giden kurallara uyan kac masum insan oldu.

böyle şöförlerle karşılastırma Yarabbim bizleri
belli kendı canının karsının canının kıymeti yok bari baskalarını düşünsün

bidahakine şikayet et plakayı ver polise
tarif et şu yolda şu saate makas attı hızlı kullandı vs die
bır iki kere cezayı yesın bak bakalım yapıyomu
trafkte baska bırı sikayet etti diye dusunur ancak

Yeğenler ne alaka

Korkuyorum beni indir sen devam et deseydiniz ya

eşinizin ki de can
arabada tek mişsiniz gibi davranmışsınız
çocukla büyük aynı değil bence de
korkuyorsanız söylersiniz

belki kadının tarvması var küçük çocuklar gibi kotkuyor.
ben mesela sol tarafım uyuşur atak geçiririm.
az bile söylemişsiniz.

karısına sinirlenip trafikte sizin tabirinizle erkeklik yapan adam.
Allah korusun böylelerinden herkesin çolugunu , çocuğunu.
şikayet edin gizli.ceza alinca yapmaz belki.
hem sizin hem onun hemde başkalarının sağlığı için.
tartışırken de başkaları üzerinden örnek vermeyin.her zaman ters teper.

Ne alaka gerçekten yeğenler, herkes küçük çocukların olduğu arabada daha dikkatli olur.

Ama inşallah eşinizin yaptığı hatalı hareketler cezasız kalmaz.

Back
X