Benim Kilo Verme Serüvenim :)

canım pazartesi ayın 21.inde bende çok merak ediyorum inan hefemiz 2 kilo idi bakalım ne kadar gitmiş olacak son günlerimi sıkı tutmam lazım :)
bugün krbonhidrat almam gerekiyordu bulgur pilavı ve barbanya yedim 4-5 kaşıkta yoğurt ve 2 ay sonra sadec bir dilim börek okadar da olsun
başkası benim yerimde olsa 5-6 dilim yerdi çok güzeldi

Son düzenleme:
kızlarrr bu akşam çok giremedim nete ben zumbaya yapmaya gidiyorum byeeee

aynen canım, bu iradeyle vericez kilolarımızı eminim

Günaydın kızlarrrrr Nasılsınız ?

Sabah kahvaltımı yaptım.

2 adet wasa,
1 dilim peynir,
2 fincan çay ( şekersiz içiyorum bu arada)

saat 10:00 10:30 gibi 3 kayısı ve 6 bademim var işte böyleee

Sabah sabah çay alırken şirketteki kızlar sen baya bi kilo verdin diyolar inceldin diyolar süper motive oluyorum :) belki 2-3 kişilik ofiste çalışsam
sürekli bu kişilerle yanyana olsam filan belki anlamazlardı ama kurumsal bir firmada ve bir katta en az 40-50 kişinin çalıştığı bir şirketteyim ve diğer katlardaki
arkadaşlarla her gün görüşemediğimden farklı farklı günlerde farklı kişiler gelip beni görünce şaşırıyor iyiki bu firmada çalışıyorum yawww

[SUB][/SUB]

Verdik,vericez,veriyoruz :)

gunaydınn canımm..afiyet olsun...
bende aksam domates corba ve yoğurt yedm sonra cayın yanında 3 bıskuvı yedım :)
bu sabahta bır dılım kepek ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin yedim...ohhhh

merhaba yaramass nasılsın hatırladınmı beni uzun bi süre kaçışlardaydım geri döndüm 90+ topiğime dilediğin kiloda istediklerini giyebilmen dileğiyle canım

gunaydınn canımm..afiyet olsun...
bende aksam domates corba ve yoğurt yedm sonra cayın yanında 3 bıskuvı yedım :)
bu sabahta bır dılım kepek ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin yedim...ohhhh

afiyet bal şeker olsun tatlımm :)

merhaba yaramass nasılsın hatırladınmı beni uzun bi süre kaçışlardaydım geri döndüm 90+ topiğime dilediğin kiloda istediklerini giyebilmen dileğiyle canım

Canım uzun bir süre ara vermiştim hatırlamadım ama çok teşekkür ederimm :) bizde 50-60 -90 ayırımı yok her isteyen katılabilir bu topiğe Öyle
yok her gün yazmayan listeden gruptan atılır falan da yok :)

afiyet bal şeker olsun tatlımm :)

SAOL canımcım..bugunde oğle yemeğinde mercimek çorbası ciğer tava bulgur pilavı havuc borani varr
ben mercımek corbası azcıkta ciğerden yesem olur heralde dımı cnku cokk sevıyorummmmmmmmm

SAOL canımcım..bugunde oğle yemeğinde mercimek çorbası ciğer tava bulgur pilavı havuc borani varr
ben mercımek corbası azcıkta ciğerden yesem olur heralde dımı cnku cokk sevıyorummmmmmmmm

Olur canım olur,benim diyetisyen bulguru hep tavsiye eder zaten 2-3 çatal bulgur,2-3 çatal ciğer bile yiyebilirsin

ayy hemen pazartesi olsun yaa lütfenn çok merak ediyorum kaç kilo verdim,ne kadar gitti,ne kadarı yağ,ne kadarı ödem

Ayyy bugün çok yoğun giremiyorum nete kızlar öğle yemeğim

taze fasulye yemeği 5-6 çatal ve yeşillik+havuç

1.5 litre su içtim+1 fincan kahve+2 fincan açık çay :)

ara öğün;

2-3 adet eti form büskivi çayla birlikte

kızlaar bgn ögle yemegmde hamburger yedim ve ligt kola içtim yiyebilcegim başka birsey yoktu ve cok actımm

canım bulgur pilavını da yiyebilirsin fazla abartmadan..pirince göre bulgur cok daha saglıklı..ben artık evde yaparsam bulgur pilavı yapıyorum cok az da yag koyuyrm

kızlaar bgn ögle yemegmde hamburger yedim ve ligt kola içtim yiyebilcegim başka birsey yoktu ve cok actımm

bu haftalık bonusun bu olsun seninde :) o kadar olur kızlar bir seferlik kaçsa bişey olmaz önemli olan her zaman dediğim gibi tbunu telafi edebilmemiz

Bu akşam kimler egzersiz yapıyo kızlar ben yine zumba yapıcam dans edicem

Günaydın Canlarrrr :)

Sabah kahvaltım aynı,

2 wasa + 1 dilim light peynir, 1 ssat sonra kayısı ve bademlerimi yiyeceğim 2 bardak ta su içtim + 2 fincan çay

şimdilik bu kadar tekrar görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…