canım bugün izledim zumba dansı videolarını cok cok eglenceli görünüyoo kızımın bile dikkatini çektii:)bi kaç yapayım dedim ama nefes nefese kaldım pek beceremedim:)buarada senin diyetisyenle randevun nezmndı son kilonu merak ettim:)
canım pazartesi ayın 21.inde bende çok merak ediyorum inan hefemiz 2 kilo idi bakalım ne kadar gitmiş olacak son günlerimi sıkı tutmam lazım :)
bugün krbonhidrat almam gerekiyordu bulgur pilavı ve barbanya yedim 4-5 kaşıkta yoğurt ve 2 ay sonra sadec bir dilim börekokadar da olsun
başkası benim yerimde olsa 5-6 dilim yerdi çok güzeldi
aynen canım, bu iradeyle vericez kilolarımızı eminim
Günaydın kızlarrrrrNasılsınız ?
Sabah kahvaltımı yaptım.
2 adet wasa,
1 dilim peynir,
2 fincan çay ( şekersiz içiyorum bu arada)
saat 10:00 10:30 gibi 3 kayısı ve 6 bademim var işte böyleee
Sabah sabah çay alırken şirketteki kızlar sen baya bi kilo verdin diyolar inceldin diyolar süper motive oluyorum :) belki 2-3 kişilik ofiste çalışsam
sürekli bu kişilerle yanyana olsam filan belki anlamazlardı ama kurumsal bir firmada ve bir katta en az 40-50 kişinin çalıştığı bir şirketteyim ve diğer katlardaki
arkadaşlarla her gün görüşemediğimden farklı farklı günlerde farklı kişiler gelip beni görünce şaşırıyor iyiki bu firmada çalışıyorum yawww
[SUB][/SUB]
Verdik,vericez,veriyoruz :)
gunaydınn canımm..afiyet olsun...
bende aksam domates corba ve yoğurt yedm sonra cayın yanında 3 bıskuvı yedım :)
bu sabahta bır dılım kepek ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin yedim...ohhhh
merhaba yaramass nasılsın hatırladınmı beniuzun bi süre kaçışlardaydım geri döndüm 90+ topiğime dilediğin kiloda istediklerini giyebilmen dileğiyle canım
afiyet bal şeker olsun tatlımm :)
SAOL canımcım..bugunde oğle yemeğinde mercimek çorbası ciğer tava bulgur pilavı havuc borani varr
ben mercımek corbası azcıkta ciğerden yesem olur heralde dımı cnku cokk sevıyorummmmmmmmm
ayy hemen pazartesi olsun yaa lütfenn çok merak ediyorum kaç kilo verdim,ne kadar gitti,ne kadarı yağ,ne kadarı ödem
SAOL canımcım..bugunde oğle yemeğinde mercimek çorbası ciğer tava bulgur pilavı havuc borani varr
ben mercımek corbası azcıkta ciğerden yesem olur heralde dımı cnku cokk sevıyorummmmmmmmm
kızlaar bgn ögle yemegmde hamburger yedim ve ligt kola içtim yiyebilcegim başka birsey yoktu ve cok actımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?