Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Sevgili arkadaşlarım an itibari ile kesin kararımı verdim ve açıklıyorummmmmm

Evde Zumba yapacağım 1 ayda diyetsiz 4 cm incelenler varmış bende diyetle 1 ay da 5 cm kadar inceldim zaten diyete zumbayıda ekledimmi
yazınnnn süper olacakkkk incecik kalıcam hadi katılın bana sizlerde

tatlım off ben calışıyorum kı.....anca aksam yapabılırımm

bunlar senın ıcınn
46:
tebriklerrrrrrrrrr

kı bende evlıyımm :) yas 24 cnm

bende 87 liyim yaş 25, 14 aylık evliyim :) pasta çörek yapmaktan,puzzle yapmaktan hoşlanırım,kastamonuluyum yay burcuyum
eee kızlar tanışalım daha çok kaynaşalım ne güzel işte isim vermek isteyen olursa da olur ben çiğdem

Kimse tanışmak istemiyo sanırım :)

neyse öğle yemeğim;

lahana çorbası+salata

1 litre 250 ml su içitm şimdilik durum bu

cigdemcim nasil gidiyor canim?

zumba nedir? nasil yapilir? aciklarsan sevinirim

Valla tam gaz devam kusum :) Zumba çok hareketli bir dans türü grup şeklinde yapılırsa daha da eğlenceli olabilir ,spor yapmaktan sıkılanlar için (ben gibi) :) birebir

hem ben dans etmeyi çok severim bol bol ter atacağıma eminim bu şekilde youtube da bir çok videosu var bir kere izle kıpı kıpır olursun zaten tatlım hiç merak etme

ne diyorsun katılırmısn sende bana ?

kız yazdıklarını gormedım kı elbette tanısalım kaynasalım :) bende 5 yıllık evlıyım erken evlendım :) ama cocuğum yok henuz...boğa burcuyum bana da alya diyebilirsinn.....
bnde 1 şubat ıcın randevu aldım diyetisyendennn ooohh gıtsın kılolarr

tamam alyacım :) peki hayırlı olsun inşallah yaza kadar vericez bu kiloları kurtulucaz yavaş yavaş

tamam alyacım :) peki hayırlı olsun inşallah yaza kadar vericez bu kiloları kurtulucaz yavaş yavaş

ınsallah bakalım..ben bu 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıcaktım ya gercı bugun basladım ama dayanamıyorum kı az once 3 adet benım o yedim.. sozde oplen tek patates yemıstım...ama bu dıyetı yapmıcam acelem yok nasılsa yavas yavas kılo verdıren dıyetlerı tercıh etcem

merhaba kızlarr
azminiz bol olsun
ben diyetistene hiç gitmedim bilmiorum ama
kendi çapımda öğünlerimi azaltarak
hamilelik ve doğrum sonrası kalan kilolarmı vermeye çalışıyorum
umarım başarılı oluruz bu yolda..
hedefim 58 olmak inşallah

katildim bile canim, ama zumbayi aksam isten sonra evde bir arastiriyim

hayatimda hic bir zaman zayif degildim..

acaba 64ün altina insem nasil görünürüm diye düsünüyorum.

senin boyun kac canim?

inşallah hep birlikte vereceğiz her gün giremesekte vakit buldukça buraya girip neler yedik,içtik yazarak... aslında hafta da bir tartılıp bildirimde yapabiliriz
ne dersiniz?

hayatimda hic bir zaman zayif degildim..

acaba 64ün altina insem nasil görünürüm diye düsünüyorum.

senin boyun kac canim?

64 aslında öyle aman aman çok bir kilo değil aslında ya boyun kaç ki tatlım benim 1.62 ve 85.7 idim düşünnn ?? şuan 78.4 ve baya farketti
birde ben olduğum kiloyu göstermiyorum herkes 70 falan gösterdiğimi söylüyor ahh bi 6 lı sayılara inebilsem :) değilll İNİCEMMMM

Tatlım diyetisyene gitmiyorsan sana bir öneride bulunayım bence önce detox yaparak sıfırdan başla hem vücudun hazırlanır hem sen daha
kararlı olabilirsin o rahatlamadan sonra yani benim düşüncem böyle çünkü ben 1,5 ay gittim diyetisyene son hafta bana 4 gün protein diyeti verdi
metabolizmamı şaşırtıp hızlandırmak için 2 günde detox bu süre zarfında çok kısa bi süre olmasına rağmen sanırım 1-2 kilo verdim çok rahatladım
inan bence bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…