canım yaptıkların cok güzel ve yeterli bence şimdilik..bol bol suyunu içmeyide ihmal etme..bnm kızımda 1,5 yasında bilirim ne kadar hareketliler:)
bana kalırsan hiç karıştırma kafanı aklına yatan bi tanesini seç ve devam et eğer gidebiliyosan bi uzman eşliğinde başla ve asla pes etme inan veriliyo hareketlede desteklersen yapamayacağın hiç birşey yok bol şans
herkese merhabalar...
ben bugün kk da dolaşırken bu topiği gördüm ve neredeyse tüm sayfaların yarısı kadarını okudum. öncelikle topic sahibi YARAMASS ı tebrik etmek istiyorum. ne kadar da içten ve samimisin. çok güzel de bir iraden var. umarım şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da verirsin kilolarını ve istediğin kilona gelirsin. daha sonra ise bu topiğe yazıp destek olanlara ve fikir verenlere de teşekkür ederim. gerçekten yazdıklarınızı okuyarak motive oldum.
ben daha önce de kk da birkeç topikte kısa süreliğine bir iki hafta kadar yazmıştım. kilo vermeye çalışmıştım. biraz verdim sonra motivasyonumu yitirdim. şimdi yine bir arayış içindeyim. yani hep arayış içindeyim ama hiç yazamk gelmiyordu içimden foruma.kendime,irademe güvenmediğim için yazmıyordum. sizleri okuyunca, samimi ifadeleriniz beni yeniden cesaretlendirdi. eğer kabul ederseniz bende burada paylaşmaak istiyorum yaptıklarımı ve sizinle fikir alış verişinde bulunmak istiyorum.
benim biraz da kafam karışık aslında. değişik diyet tekniklerini okuyup birbirine zıt yönlerini görünce kafam karıştı. esasında hepsiyle veriyor insanlar kiloları. karatay, alkali diyeti. ve birde hastanedeki diyetisyen listesi... yani hangisine bağlı kalsam bilemedim.kendimce ortaya karışık bişeyler mi yapsam. siz ne dersiniz?
Terk mi ettiniz beni anlamadım ki :) ben bugün diyetisyene gidicem 1 saatim kaldı hiçmi merak etmiyosunuz yawww
Terk mi ettiniz beni anlamadım ki :) ben bugün diyetisyene gidicem 1 saatim kaldı hiçmi merak etmiyosunuz yawww
slm topiği başından sonuna kadar okudum ve bana da cesaret verdiniz. evlendiğim zaman 72 kilo boyum 1.70 idim o zaman bile kiloluyum diyordum şimdi 2.5 yıllık evliyim ve 90 kiloyum haşimato guatrımda kilo vermemi zorlaştırıyor.7000 nüfuslu bir yerde yaşıyorum diyetisyen filan değil kbb bile yok.kendi hazırladığım diyetlerede uyamıyorum. zayıflamak istiyorummmmm.evliyim ve çalışıyorum spor imkanım yok
canım hala merakla okuyorum yazdıklarını 63 kıloyla gecen hafta başladım ben ekmek makarna ve pilavı kestim az yıyerek öğlen ıspanak yemeğı ve 1 kase yoğurt yedim 1 tane lokma yedim dayanamayıp ama dun tartıldım 61 kılo çıktım ıyımı dersin sumu gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?