Benim Kilo Verme Serüvenim :)

canım yaptıkların cok güzel ve yeterli bence şimdilik..bol bol suyunu içmeyide ihmal etme..bnm kızımda 1,5 yasında bilirim ne kadar hareketliler:)

dün kaçamka yaptım çıkolata yedim ama sabah 1,5 dilim ekmek kıbrıt kutusu kadar peynır öğlen ekmeksiz nohut yemeği yanında yağzı salata yedim.evet cnm çok hareketliler hepsini allah bızlere bağışlasın

Öğle menüm;

1 kase mercimek çorbası
5-6 çatal haşlanmış tavuk
yeşillik+havuç

:)

ara öğün;

2-3 eti form
1 fincan çay

herkese merhabalar...
ben bugün kk da dolaşırken bu topiği gördüm ve neredeyse tüm sayfaların yarısı kadarını okudum. öncelikle topic sahibi YARAMASS ı tebrik etmek istiyorum. ne kadar da içten ve samimisin. çok güzel de bir iraden var. umarım şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da verirsin kilolarını ve istediğin kilona gelirsin. daha sonra ise bu topiğe yazıp destek olanlara ve fikir verenlere de teşekkür ederim. gerçekten yazdıklarınızı okuyarak motive oldum.
ben daha önce de kk da birkeç topikte kısa süreliğine bir iki hafta kadar yazmıştım. kilo vermeye çalışmıştım. biraz verdim sonra motivasyonumu yitirdim. şimdi yine bir arayış içindeyim. yani hep arayış içindeyim ama hiç yazamk gelmiyordu içimden foruma.kendime,irademe güvenmediğim için yazmıyordum. sizleri okuyunca, samimi ifadeleriniz beni yeniden cesaretlendirdi. eğer kabul ederseniz bende burada paylaşmaak istiyorum yaptıklarımı ve sizinle fikir alış verişinde bulunmak istiyorum.
benim biraz da kafam karışık aslında. değişik diyet tekniklerini okuyup birbirine zıt yönlerini görünce kafam karıştı. esasında hepsiyle veriyor insanlar kiloları. karatay, alkali diyeti. ve birde hastanedeki diyetisyen listesi... yani hangisine bağlı kalsam bilemedim.kendimce ortaya karışık bişeyler mi yapsam. siz ne dersiniz?

bana kalırsan hiç karıştırma kafanı aklına yatan bi tanesini seç ve devam et eğer gidebiliyosan bi uzman eşliğinde başla ve asla pes etme inan veriliyo hareketlede desteklersen yapamayacağın hiç birşey yok bol şans

teşekkür ederim. haklısın insan istese neler yapmaz. inşallah bende başarabilirim...

Çok teşekkür ederimmmmm daha da motive ettiniz beni :) hoşgeldiniz aramıza :) ailemize

Günaydın canlarrr

Hafta sonu çok yoğun bi tempoda olduğumdan giremedim nete nasılsınız nelere yaptınız ? ben bugün diyetisyene gidiyorummm:)
yuppi

Hanımlarrr

Sabah kahvaltım;

yarım tahıllı simit ve çay öğlen de sadece meyveli yoğurt yicem malum 17.00 de randevum var tartıda çok çıkmayayım hahahaha

Terk mi ettiniz beni anlamadım ki :) ben bugün diyetisyene gidicem 1 saatim kaldı hiçmi merak etmiyosunuz yawww

kızlarrrr hepinizin sorularını birden yanıtlayayım istedim :)

an itibariyle 77.1 oldum artık 1.300 grm gitmiş az ama olsun en azından yerimden saymadım yada üstüne kilo almadım buna da şükür değilmi :)

canım başlangıcım 85.7 idi
2.hafta sonra 82 olmuştum ilk hafta çok iyi vermiştim :) 3.7 gitmişti
2.hafta sonra 80.3
2.hafta sonra 78.4
ve son 2.hafta da 77.1 gitgide her hafta verdiğim kilo rakamı da düştü ama benim gibi yavaş metabolizmalı insana bu bile çok
şimdi birdaki randevum 7 şubatta bu zamanı iyi değerlendirmem lazım diyetisyenim hedefim 75 diyo bastırıyo valla :) bakalım neler olacak
biraz dinleneyim listemi de paylaşacağım sizlerle

slm topiği başından sonuna kadar okudum ve bana da cesaret verdiniz. evlendiğim zaman 72 kilo boyum 1.70 idim o zaman bile kiloluyum diyordum şimdi 2.5 yıllık evliyim ve 90 kiloyum haşimato guatrımda kilo vermemi zorlaştırıyor.7000 nüfuslu bir yerde yaşıyorum diyetisyen filan değil kbb bile yok.kendi hazırladığım diyetlerede uyamıyorum. zayıflamak istiyorummmmm.evliyim ve çalışıyorum spor imkanım yok

Merhaba öncelikle insanların burayı okuyup motive olması ve beni gerçekten samimi bulmaları çok ama çok mutlu edici size de teşekkür ediyorum
bunun için sorununuza gelince birlikten kuvvet doğar derler işte burada böyle çoğaldıkça daha da bi azimleniyo insan istersen ben buraya 2 -3 hafta da
bir diyetisyen kontrolüne gidiyorum ve listem değişiyo buraya ekleyebilirim bana sürekli değişik diyetler veriyoki buda metabolizmayı hızlandırmak içinmiş
sende sana uyan yapabileceğin kadarını yaparsın çünkü bir yerden başlamalısın artık diye düşünüyorum.Spora gelince bende zaman zaman çok sitiyorum
ama hala bir düzene oturtamadım ama baktım ki artık vücut direnç sağlamaya başladı sporu da katıp yağlara savaş açmamın zamanı geldi :)
alttan aldıkça bu yağ denen şey üste çıkar oldu yawww :) görürsünüz siz hepinizi atıcam dışarı ara sıra da böyle konuşuyorum yağlarımla neyse
tatlım ben buraya yeni listemi yazayım sende başla benimle bakalım neler olacak 7 şubata kadar tamam mı ? öpüldün

22-29 Ocak Arası

Sabah; Kepekli Tost ( içinde light peynir olacak)
Çay

Ara Öğün Yok

Öğle; 1 Kase Çorba,
Yoğurt,
Salata

Ara Öğün; 2-3 kepekli büskivi
1 meyve

Akşam; 120 gram et (tavuk,balık,kırmızı et farketmez)

gün içinde bol bol su,bol bol hareket

30 Ocak- 7 Şubat arası listem evde kalmış akşam eklerim olurmu fıstıklar

Kızlar neden eskisi gibi kimse takip etmiyor yoksa bıraktınızmı rejimi :)

canım hala merakla okuyorum yazdıklarını 63 kıloyla gecen hafta başladım ben ekmek makarna ve pilavı kestim az yıyerek öğlen ıspanak yemeğı ve 1 kase yoğurt yedim 1 tane lokma yedim dayanamayıp ama dun tartıldım 61 kılo çıktım ıyımı dersin sumu gıttı

ilk haftalarda normal canım 2 aydan sonra yavaşlamaya başlıyo sanırım ki bende öyle oldu :) ama devam tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…