inşallah hep birlikte vereceğiz her gün giremesekte vakit buldukça buraya girip neler yedik,içtik yazarak... aslında hafta da bir tartılıp bildirimde yapabiliriz
ne dersiniz?
Tatlım diyetisyene gitmiyorsan sana bir öneride bulunayım bence önce detox yaparak sıfırdan başla hem vücudun hazırlanır hem sen daha
kararlı olabilirsin o rahatlamadan sonra yani benim düşüncem böyle çünkü ben 1,5 ay gittim diyetisyene son hafta bana 4 gün protein diyeti verdi
metabolizmamı şaşırtıp hızlandırmak için 2 günde detox bu süre zarfında çok kısa bi süre olmasına rağmen sanırım 1-2 kilo verdim çok rahatladım
inan bence bi araştır
Buarada okudugum kadariyla genc dinamik ve evli bi grubumuz var sanirimm:))
hayatimda hic bir zaman zayif degildim..
acaba 64ün altina insem nasil görünürüm diye düsünüyorum.
senin boyun kac canim?
canım 1 subatta baslıcam dıyetısyene..bıde sana sebze yemeyı sevmediğimi soylesem bana ne dersın..bı kac sebzenın dısında bırcok sebzeyı yemem ben..ot yıyorum gıbıme gelıyor....ah ahh keske sevseydım dediğini yapardım hayırlısı bakalım..
hı hı genciz ama şişmanızz
acayip taktım bunu kafama yaaaa....
Genciz ama sisman olarak kalmamak elimizde canimm:))
ben eda 28 yaşında 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var 77.7 ile başladım 13 aralıkta diyetime 68.6 şuan kilom inşallah yaza 58 kiloda girecem ama şuan kocaeline anneme geldim diyeti bozmamaya çalışıyom ama elimde değil annem çok güzel yemekler yapıyo ekmek yemiyorum ama yemeklerden kaçırıyorum arada umarım bozmam hızımı
Kızlarrr ben geldimm akşam evde kayınvalidemler mantı yapmış ama ben ne yaptımm sadece 1 salatalık ve bir kase çorbamı içtim
kalktım sofradan işte budur diyorum kendime inanamıyorum :)
Günaydın kızlarrr :)
Dün Shakira eşliğinde zumba yaptığım yarım saat filan ama çok fena terledim herkese şiddetle tavsiye ediyorum 1 gün ara ile böyle devam edicem
bakalım.
Sabah Kahvaltım; 2 adet wasa + 1 dilim light peynir + 1 fincan çay
2 bardak su şimdilik bu kadar saat 10:00 da ara öğün olarak 3 kayısı + 6 bademim var
sizler neler yaptınız merak ediyorum tartılan varmı değişiklik gören ?
kızlar mrb yazılanları okuyordumda akapuntur yaptırmak isteyen bi arkadaş var ben yaptırdım rejim ve spor ondada var bunları uyguladığın sürece akapuntur boşuna zaten sporsuz hiç birşey olmuyo ona vereceğin parayı diyetisyene ver 1 ayda 9 kilo verdim diyetisyenle halada devam ediyorum çok yöntem denedim bu kadar kesin sonuç alamamıştım sporlada desteklersenyapılmayacak hiç birşey yok yeterki inan
kizlar benim sorun ne biliyormusunuz?
tüm gün calistigim icin düzenli bir sekilde diyetimi uyguluyorum ama hafta sonu olunca veya aksam evde olunca resmen saldiriyorum herseye.
beni anliyan varmi?
ben eda 28 yaşında 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var 77.7 ile başladım 13 aralıkta diyetime 68.6 şuan kilom inşallah yaza 58 kiloda girecem ama şuan kocaeline anneme geldim diyeti bozmamaya çalışıyom ama elimde değil annem çok güzel yemekler yapıyo ekmek yemiyorum ama yemeklerden kaçırıyorum arada umarım bozmam hızımı
diyetisyene gitmiştim koşu bandı aldım eve yemeklere hiç yağ koymadım diyetisyenin dediğinden hiç şaşmadım eşimle iddiaya girdik temmuzun 1ine kadar 58e düşmem lazım sauna eşofmanı giyip kendimi parçalıyorum resmen koşu bandında yaptınmı oluyo ben hergün tartılmanında motivasyonu artırdığnı düşünüyorum 1haftadır tartılmıyorum meraktayım aldımmı verdimmi herkese bol kilo vermeler
Günaydın kızlarrr :)
Dün Shakira eşliğinde zumba yaptığım yarım saat filan ama çok fena terledim herkese şiddetle tavsiye ediyorum 1 gün ara ile böyle devam edicem
bakalım.
Sabah Kahvaltım; 2 adet wasa + 1 dilim light peynir + 1 fincan çay
2 bardak su şimdilik bu kadar saat 10:00 da ara öğün olarak 3 kayısı + 6 bademim var
sizler neler yaptınız merak ediyorum tartılan varmı değişiklik gören ?
merhaba arkadaşlar butun sayfaları sıkılmadan bır çırpıda okudum öyle içten öyle guzel yazmışsınız ki tebril ederim...bende 27 yaşında 5 yıllık evliyım 2,5 yaşında kızım var kılom kış itibari ile 63 ama 58 olmak ıstıyorum 3 gundur az yemeğe çalışıyorum makarna pilav kestım kahvaltıda sadece 2 dilim ekmek yiyiyorum umarım zayıflarım kızımla yuruyuşe çıktık fazla spor yapamıyorum onerilere açığım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?