Benim Kilo Verme Serüvenim :)

inşallah hep birlikte vereceğiz her gün giremesekte vakit buldukça buraya girip neler yedik,içtik yazarak... aslında hafta da bir tartılıp bildirimde yapabiliriz
ne dersiniz?

Canim ben bgn vakit bulup yazamadim neler yedip ictigmii kizim hasta kac gundurr ama elimden geldigince yazmaya caliscam..ben varim canim haftada bir tartilip yazabiliriz kilomuzuu

canım 1 subatta baslıcam dıyetısyene..bıde sana sebze yemeyı sevmediğimi soylesem bana ne dersın..bı kac sebzenın dısında bırcok sebzeyı yemem ben..ot yıyorum gıbıme gelıyor....ah ahh keske sevseydım dediğini yapardım hayırlısı bakalım..

Buarada okudugum kadariyla genc dinamik ve evli bi grubumuz var sanirimm:))

hı hı genciz ama şişmanızz
acayip taktım bunu kafama yaaaa....

Genciz ama sisman olarak kalmamak elimizde canimm:))

ben eda 28 yaşında 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var 77.7 ile başladım 13 aralıkta diyetime 68.6 şuan kilom inşallah yaza 58 kiloda girecem ama şuan kocaeline anneme geldim diyeti bozmamaya çalışıyom ama elimde değil annem çok güzel yemekler yapıyo ekmek yemiyorum ama yemeklerden kaçırıyorum arada umarım bozmam hızımı

Kızlarrr ben geldimm akşam evde kayınvalidemler mantı yapmış ama ben ne yaptımm sadece 1 salatalık ve bir kase çorbamı içtim
kalktım sofradan işte budur diyorum kendime inanamıyorum :)

Günaydın kızlarrr :)

Dün Shakira eşliğinde zumba yaptığım yarım saat filan ama çok fena terledim herkese şiddetle tavsiye ediyorum 1 gün ara ile böyle devam edicem
bakalım.

Sabah Kahvaltım; 2 adet wasa + 1 dilim light peynir + 1 fincan çay

2 bardak su şimdilik bu kadar saat 10:00 da ara öğün olarak 3 kayısı + 6 bademim var

sizler neler yaptınız merak ediyorum tartılan varmı değişiklik gören ?

Genciz ama sisman olarak kalmamak elimizde canimm:))

evet tatlım haklısın valla :)

masallah canım bak sende vermeye baslamıssın ne guzel yaa..devamıda gelır ınsallah :)

Kızlarrr ben geldimm akşam evde kayınvalidemler mantı yapmış ama ben ne yaptımm sadece 1 salatalık ve bir kase çorbamı içtim
kalktım sofradan işte budur diyorum kendime inanamıyorum :)

oo gercekten de masallah nasıl yemeden durdun kı :) ben duramazdım hayattaa..

gunaydın sekerım..ben dun bosu bosuna ac kalmısım valla aksam evde ıspanak meyvesuyu kus kus yedım ohhh..dıyet falan kalmadı sonra esımle fılm ızlerken yedıklerımı hıc solemeyım bılee...
ben dıyet ısını beceremıcem sanırım..1 hafta yada 1 ay hadı bılemedın 1 yıl dayansam sonra gene dayanamıcam ki..cnku esımde bende yemek yemeği seviyoruz...o yakıyor hadı ama ben oturduğum yerde calısıyorummm gram gıtmıyorrr vlla

kizlar benim sorun ne biliyormusunuz?

tüm gün calistigim icin düzenli bir sekilde diyetimi uyguluyorum ama hafta sonu olunca veya aksam evde olunca resmen saldiriyorum herseye.

beni anliyan varmi?

masallah canimm...

ne kadar spor ve tam olarak ne yaptinda bu kadar verdin?

kizlar benim sorun ne biliyormusunuz?

tüm gün calistigim icin düzenli bir sekilde diyetimi uyguluyorum ama hafta sonu olunca veya aksam evde olunca resmen saldiriyorum herseye.

beni anliyan varmi?

Bende ilk başlarda hep böyleydim işte çünkü canın istiyo ama yemiyosun hafta sonu olunca saldırıyosun ama kendine hafta da bir gün bonus
versen ve hiç yememek yerine az yesen belli kolay vazgeçmezsin

kızlaaar gunaydınn...coook gec yatabıldim oyuzden yeni kalktım..suan ılık limonlu suyumu içiyorum..kilo bildirimimizi cuma yada cumartesileri yapabiliriz diye düşünüyorum ne dersiniz?

canım 1 ay için çok çok güzel vermişsin kilo..oyuzden verdiğin kilolara yazık etme derim..sonucta bi parca alsanda tadına bakmış oluyosun ama 1 tabak yediğindeki suçluluk duygusu cok fena:))hazır güzel bi başlangıc yapmışken istikrarını hiiiç bozmaa..bide bu kadar sürede bu kadar kiloyu nasıl verdin bizede anlat:)))

diyetisyene gitmiştim koşu bandı aldım eve yemeklere hiç yağ koymadım diyetisyenin dediğinden hiç şaşmadım eşimle iddiaya girdik temmuzun 1ine kadar 58e düşmem lazım sauna eşofmanı giyip kendimi parçalıyorum resmen koşu bandında yaptınmı oluyo ben hergün tartılmanında motivasyonu artırdığnı düşünüyorum 1haftadır tartılmıyorum meraktayım aldımmı verdimmi herkese bol kilo vermeler

merhaba arkadaşlar butun sayfaları sıkılmadan bır çırpıda okudum öyle içten öyle guzel yazmışsınız ki tebril ederim...bende 27 yaşında 5 yıllık evliyım 2,5 yaşında kızım var kılom kış itibari ile 63 ama 58 olmak ıstıyorum 3 gundur az yemeğe çalışıyorum makarna pilav kestım kahvaltıda sadece 2 dilim ekmek yiyiyorum umarım zayıflarım kızımla yuruyuşe çıktık fazla spor yapamıyorum onerilere açığım ..

arkadaşlarım merhaba...bugunkü menüm sabah ama öglen yiyebildim;1.5 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir 1 kk,1 2 dilim ligt kaşar
akşam;1 dilim ekmek,yarım tabak bezelye,3,4 kasık bulgur pilavı,salata az da yogurt

benimde kosu bandı var evde ama bi başlayamadım gitti ben hergün tartılmıyorum aksine motivasyonum düşüyoo yok 100 gr almısım yok vermişim derken kilodan başka bişey düşünmüyorum oyuzden en erken haftada bir kez tartılmayı düşünüyorum

canım bugün izledim zumba dansı videolarını cok cok eglenceli görünüyoo kızımın bile dikkatini çektii:)bi kaç yapayım dedim ama nefes nefese kaldım pek beceremedim:)buarada senin diyetisyenle randevun nezmndı son kilonu merak ettim:)

canım yaptıkların cok güzel ve yeterli bence şimdilik..bol bol suyunu içmeyide ihmal etme..bnm kızımda 1,5 yasında bilirim ne kadar hareketliler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…