Benim kiskancligim ve süphem normal mi yoksa hastalik derecesinde mi? :(

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
Arkadaslar yaklasik 4 bucuk aylik bir beraberligim var. Baslarda onun hic birseyine karismazdim ve bana her gittigi geldigi yeri ne zaman kiminle ne yaptigini anlatirdi. Zamanla (burda ben sucluyum biliyorum) ben kiskancliga basladim iste arkadaslariyla cafe'ye gittiginde yaninda kizlarin filan oldugunu söylerdi bende durduk yere kiskanclik cikarirdim ikidebir rahatsiz oldugumu söylerdim (aksam gec vakitlerde oldugundan dolayi ben cikamiyorum o saatlerde). Bir kac kezde kavga ettigimiz oldu ve bana dedi ki "madem öyle bende bundan sonra ona göre davranirim" artik ne dogru düzgün gittigi yeri söylüyor ne o ortamda kizlarin oldugunu söylüyor ne de baska birsey. Ben baskalarindan duyuyorum sordugum zamanda evet varlardi diyor neden demedin deyincede kiskanirsin yine diye söylemedim diyor. Aslinda hakli ben olsam bende ayni tepkiyi gösterirdim.

Ilk beraber oldugumuzda cep telefonuyla ilgilide bir sorunu yoktu ne zaman gördü ki benim telefonumda sifre var o da sifre koydu ve bakmak istedigim zaman hep karsi cikiyor veya elimden aliyor gecen biraz üstüne gittim dedim bende güvensizlik yaratiyorsun cep telefonunu saklamalar filan ne demek bu ya dedim öyle konusunca verdi telefonunu elime resimlere baktim eski kiz arkadasiyla cekindikleri iki tane resim var icinde (kizi benim tanidigimi bilmiyordu) görünce benim tepem atti. Bu kim dedim kizin ismini söyledi nerden taniyorsun dedim eski okuldan arkadas dedi görüsüyormusunuz dedim hayir 1 yildir görmüyorum dedi. Sinirlendim ama bisey demedim sadece eski kiz arkadasin degilmiydi o dedim evet dedi ikimizde sustuk bi süre sonra hakli olarak daha hala kizin resminin telefonunda ne isi var diyorsun dedi ve sildi resmi.

Gecen gün kiz kardesim o ve ben bulustuk aldim telefonu ve sifreyi kaldirmis cok ciddi bir sekilde ver dedi bende bakmadan geri verdim. Sonra dedim yine bu tavrin bende güvensizlik olusturuyor diye sen cok takintilisin telefona o yüzden vermiyorum inadima yapiyorum ama bundan sonra al istedigini yap ben karismam dedi.

Simdi benim süphelenmem kiskanmam normal mi yoksa hastalik derecesinde mi??? :uhm:

canım daha ilişkiniz çok yeni zaten ona ne kadar güvenebilirsinki?ayrıca eski kız arkadaşının resmi neden hala tlfsinde duruyormuş anlamadım bence o kızı hala unutmamış....sende kıskanmışın hakkın ama keşke belli etmeden onu boğmadan kıskansaydın neyse olan olmuş bikere bence kendini bu çocuğa çok kaptırma derim ben şimdiden sendin bendin yapmaya başlamışınız canım neyse hakkında hayırlısıakannehir

benim sevgilim gec saatlerde kizlarin bulundugu ortamlarda takilsa kizli erkekli falan ben de bozulurdum hatta ben de senin yaptigini yapardim, bu konuda hak veriyorum.
cep telefonda eski kiz arkadasinin fotografini hala tutmasi da cok yanlismis, silmis ama sen soyleyince...

bence bu kiskancliklarin normal canim...
bana erkek arkadasin pek guven vermedi lmaz:

öncelikle senin kıskançlıklar normal sen o konuda rahat ol...
asıl sorun senin erkek arkadaşın da hala ne eski kız arkaşının resmi dururmuş telefonunda.
çok yanlış bence senin eski erkek arkadaşın resmi telefonunda olsaydı ne tepki verirdi
acaba..(hiç hoş tepki vermezdi eminim)
ama sana o adamdan ne köy olur ne kasaba.

ben evliyim.
bi kere kocamin cüzdanina baktim,oda sirf merakimdan.
nüfus cüzdaninda resmi nasil diye (evli degildik daha)
bana sadece "ben senin cantani karistiriyor muyum" dedi o bana yetti.

esim hoslanmaz, ne cüzdanina dokunmami, ne telefonunu kurcalamami ister
hatta esim oldugu halde msn sifresini bile bilmem
hic sormadim, oda hic söylemedi

insan özel hayati kendinedir, evli olsanda, sevgili olsanda
bi yerlerde sinir vardir bence.
siz daha 4 aylik bi ciftsiziniz. bu sekilde herseyine müdahale etmen hos degil bence.
sende bi güvensizlik seziyorum sevgiline karsi, sevgilinde bunu hissetmis olmali ki
böyle tepkiler gösteriyor sana

Helal olsun gercekten.

Bende kiskaniyorum sevdigimi oda beni kiskaniyor.

Suan evli degiliz o yüzden dikkatli olmaya calisiyorum.

Ama evlendikten sonrada insaAllah sizin yaptiginizi bende basarabilirim.

Bence tavırların gayet normal emin ol sen aynı seyi yapsan yani gec saatlere kadar erkekli bir ortamda bulunsan sevgilin de bu sekilde tepki verecekti bosuna kendini suclama. Ayrıca eski sevgilisinin resminin durması da yanlıs.:1closedeyes:

Helal olsun gercekten.

Bende kiskaniyorum sevdigimi oda beni kiskaniyor.

Suan evli degiliz o yüzden dikkatli olmaya calisiyorum.

Ama evlendikten sonrada insaAllah sizin yaptiginizi bende basarabilirim.

bende cok kiskanirim kocami,ama öyle telefonuna ne mesaj geldi, msninde kim ekli tarzinda degil. baskasi ona baktiginda icim gider, ama bunda onun sucu yok neden olsa :)
su ana kadar allaha sükür kiskanclik nedeniyle tatsiz bi tartismamiz olmadi, insallahta olmaz.

bende sevmiyorum esyalarimin kurcalanmasini ondan esime karsi daha anlayisliyim sanirim.

eski sevgilisinin fotoğrafı ne geziyormuş? h,ç tepki vermedin mi sildi diye sustun mu? çok değer vermiş olmalısın adam kendini bulunmaz Bursa kumaşı sanıyor. :1closedeyes:

ben bir sefer telefonunaa bakmistim oda kendisi vermisti istersen bakabilirsin diye bende merakimi gidermek icin teklifi kabul etmistim...

ve facebook sifresini söylemisti bazen kontrol ediyorum ne yalan söyleyim...

ama o benim facebookuma bakamiyor...

bu durumda ona haksizlik etmis oluyorum degilmi ?

bu kadarı da normal değil bence.

bu kadarı da normal değil bence.

size göre olmayabilir ama benim icin kocamin benim telefonumu msnimi kurcalamasi anormal mesela :) ben istemem, bu bana güvenmiyor hissi verir.
kendimde istemedigim seyi neden esimden bekleyeyim ki?

bazen kiz arkadaslarimla msjlasiyorum, aramizda konusalan seylerin aramizda kalmasini tercih ederim, esimde olsa bu sonucta arkadasimla benim özelim

Ne kadar sevgili de olsanız özel hayata saygı olmalı. Ne o öyle telefona bakmalar falan.

Bu şekilde aranızda saygı gelişmez ki ne yazık kı bu işin sonu da olmaz böyle giderse

o fotoğrafı gördüğünü söylemeseydin abartmışsın derdim ama eski sevgilisinin fotoğrafını saklaması kıskançlığı tetiklemiş. ben de o resimleri görseydim ben de didiklerdim bundan sonraki her davranışını. hiç sormadın mı resimleri niye saklıyormuş hala

Bana göre bir ilişkide taraflar arasında bu kadar özele girme olmamalı.
Naptın ne ettin kim vardı oydu buydu gibi müdahaleler insanı bir saatten sonra bayar.
Ayrıca çok kısa süreli bir ilişki, size hesap vermek zorunda değil ki, aynı şekilde siz de hesap vermek durumunda değilsiniz..

Eski kız arkadaşı ile olan resmi belki unutmuştur silmeyi -en iyi ihtimal- bilemiyorum o anki tavrı önemli anlamak için. Şüphelendirmeden takipte kalın.

pur haklı..çok serbest bırakmakta iyi değil ama çaktırmadan araştırmanı yapabilirsin,daha çok yeni oldugunuz için birbirinize güvenmemeniz normal daha yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz sonuçta ama sende çok abartma derim..aklına takılan bişi oldugunda tabıkıı konuşacaksın yerine göre,tartışarak değil..baktın hala kızlarla takılıyor bu sana göre değilsede yolları ayırmak en güzeli daha fazla ilerlemeden..

çok yeni bir ili$ki oldugu için fazla üzerine gitmekte olmaz. Ama evli olsaydin ve eski kizarkada$inin resmi hala cebinde olsaydi büyük kavga nedeni olurdu.
Tamam onunla 1 senedir konu$muyorlarmi$ hatta yaninda silmi$ resmi bu da güzel bir hareket aslinda. Erkekler biraz da bu tarz $eyleri pek dü$ünmezler.

Yalniz her gittigi yerde kizlar oluyorsa bir gün de seni davet etsin birlikte gidin bakalim o ortama.. Senin sevgilin madem takildigi ki$iler arasinda çift olanlar varsa veya yoksa bile bir de seni davet etmeli. Ben öyle dü$ünüyorum.

Bence bu kadar kıskanma yani elinde değildir kıskanırsın ama şöyle bir olay var ki sana kıskanılcak durumlar yaratıyor. Yani gece dışarı çıkmasa evinde otursa sen onu kıskanmazsın. Suç birazda onda var. Bu yuzden sen onun elini kolunu bağlamaya çalış,tabii kendininkini de. Yada sende biraz kıskanması için oyunlar oyna ona.
Seven insanın hepsi ama hepsi kıskanır. Empati kurmasını sağlayıp,seni anlamasını sağla. Umarım yaparsan böyle yararı olur.yerimseniben

Güvenmiyorsan bir nedeni vardır yaşadıklarına bakılırsa haksız değilsin. Sen genede ne olursa olsun Telefonunu kurcalama rahat olmaya çalış, çokda üstüne düşme. kalbin sana yanlış giden birşeyler olduğunu söylüyorsa direk dolaylı yoldan konuşmalısın. sen böyle yaptın bende inat yaparımla olmaz yürümez. dilerim geçer bu günleriniz mutlu olursun.

bana göre evli yada sevgili olanların sevgilisinden başkaa eşinden başkaa ne özel hayatları olabilirki...
saçmaa bende aşırı kıskanç biriyim herşeyi biliyim ediyimm güvensemde bilmeliyimmm..
neyse ama aşırı kıskançlık zarar baak ben elimden kaçırdımm..
mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…