Benım koca ne Zaman zayıflıcak yaaaaa :((((((

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
eşim zayıflaması lazım ya . Daha öncede konu açmıştım . Bırazcık dıkkat edıyor işte . Arkadaşlarımın eşleri var zayıflar baya göbek yapınca hemen dıkkat edıyolar benımkınde illa ben dıcem :(((

Kısmisi eleştırıyo benı ama inanın sevmıyorum ve soğuma gelıyor bana

Sağlığı ıcın zaten ıstıyorum ve gıydıgı yakıssın dıye ıstıyorum öyle görmek ıstıyorum. Kamyoncu gibi dursun istemıyorum

Benim esim de bi ara o yola sapiyordu, ben bosuna mi yedigime dikkat ediyorum da sen hanzo gobegi yapiyosun diye carladim. Simdi her ay basi tartiya cikariyorum onu

O
eşim zayıflaması lazım ya . Daha öncede konu açmıştım . Bırazcık dıkkat edıyor işte . Arkadaşlarımın eşleri var zayıflar baya göbek yapınca hemen dıkkat edıyolar benımkınde illa ben dıcem :KK43:((
Onun sizin hakkınızda böyle dediğini, sizi başkalarının eşleriyle kıyasladığınızı düşünsenize. Ne kadar üzülürsünüz.
Derdinize önerin, eşinizden boşanıp ve arkadaşlarınızın eşleri gibi biriyle evlenmeniz.

O
Onun sizin hakkınızda böyle dediğini, sizi başkalarının eşleriyle kıyasladığınızı düşünsenize. Ne kadar üzülürsünüz.
Derdinize önerin, eşinizden boşanıp ve arkadaşlarınızın eşleri gibi biriyle evlenmeniz.
Üzülüyorsa boğazına sahip çıksın.insan ister istemez kıyasliyor içinden bile olsa. Bilmiyorum sizin obez bir kocaniz var mı. Mesela benim kocam 185 boyunda 118 küsur kiloydu en son.. Yani bu reva mi bana. Eşimin yaninda fare gibi duruyorum. Yok gibi duruyorum. Yarısı kadarim.

Üzülüyorsa boğazına sahip çıksın.insan ister istemez kıyasliyor içinden bile olsa. Bilmiyorum sizin obez bir kocaniz var mı. Mesela benim kocam 185 boyunda 118 küsur kiloydu en son.. Yani bu reva mi bana. Eşimin yaninda fare gibi duruyorum. Yok gibi duruyorum. Yarısı kadarim.
Benimki obez değil ama fit de sayılmaz. Boyu da benden kısa. 169 boyunda 81 kilo. Ben 175 boyunda 50 kiloyum. Ben de onun yanında değnek gibi kalıyorum. Ama bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği. Çünkü ben onu seviyorum.
Ayrıca sizin fiziğiniz Adriana Lima gibi mi ? Değilse kocanızın arkadaşının eşi için "bi şu kadının fiziğine bak bide benim eşime bak benimki niye böyle" dediğini düşünün. Normal karşılardım diyorsanız eyvallah, ama yok üzülürdüm diyorsanız siz de öyle fizik yapın.

Benimki obez değil ama fit de sayılmaz. Boyu da benden kısa. 169 boyunda 81 kilo. Ben 175 boyunda 50 kiloyum. Ben de onun yanında değnek gibi kalıyorum. Ama bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği. Çünkü ben onu seviyorum.
Ayrıca sizin fiziğiniz Adriana Lima gibi mi ? Değilse kocanızın arkadaşının eşi için "bi şu kadının fiziğine bak bide benim eşime bak benimki niye böyle" dediğini düşünün. Normal karşılardım diyorsanız eyvallah, ama yok üzülürdüm diyorsanız siz de öyle fizik yapın.
Vallahi normal karsilardim ben saldim cayira mevlam kayira hesabı umursamazligim yuzunden yiye yiye fil gibi oluyorsam o sa beni kyaslasin . ki ben yuzune arsi elbette kiyaslamadim hic. Ama içimden imrenmisimdir arkadaslarimin esleri zayif oldugu icin. Bu esimi biriyle kiyaslamak da degil. Esleri zayif olana imrenmek. Ben onun gibi oburlugum yuzunden obez olursam o da imrensin.

Okudukça gülme geldi,benim eşim de genç irisi denilen kıvamda,yanında cücük gibi kalıyorum :KK53: ama evlenirken de öyleydi bir kaç kg eksikti sadece.
Tatlı tatlı uyarıyorum,kalp krizi vs ciddi hastalık riskleri için,tek endişem bu.Yanımda kocaman adam hoşuma gidiyor çünkü.

Bende göbek sevmem. Yağ fıçısı gibi. Ne o öyle. Hak verdim sana. Benim eşim de bayanlar da olan huy var. Asla göbek sevmez. Çok fit vücudu var. Az biraz göbek hissetse ekmeği yemeği kesiyor. Boy 1.80 kg 72. Diyorumki az birşey alabilirsin. Olmaz diyor ne o öyle hımbıl hımbıl. 3 günde bir tartılıyor ;)

Tamam da evlendiğimizde böyle değildi ki bu adamlar :( 70 kg adam oldu 95 kg. O zaman ben neden her doğumdan sonra yemeği bırakıp deli gibi spor yapıyorum. O yemeğe devam ediyor. Reva mı bu. Sağlık kısmına tembellesmesine deginmiyorum bile :(

Benim eşim maşallah bu yıl güzel kilo verdi.
Sırrı da lüks bir otelde spor salonuna yazıldı, ciddi bir ücret ödüyor. Parama yazık olmasın diye her gün gidiyor neredeyse. Yorgun olsa bile gidiyor.

Sen de eşini spor salonuna yazılmaya ikna etsen belki gitmek zorunda hisseder de sporla zayıflar.

Back
X