• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam neden bu kadar safffff

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Çok sinirliyim kızlar eşimmmden nefret edecemmm nerdeyse ailesi ne yaparsa yapsın saf gibi alttan alıyor kaynanama çocukları götürdü eltim oradaymış bu kadın 6 yıllır ne arıyor ne soruyor evime hiç gelmemiş çocuklarım olmuş aramamış çocuğumu kucağına almış seviyor benim safta resim yolluyor bana ne yapacam ben bu adamla ya

Gelmemiş görüşmemiş olabilirsiniz. Çocuklardan niye kendini soyutlasın ki ? Görmüş sevmek istemiş sevmiş. Bu kadar basit. Bu dert mi şimdi
Anladığım kadarıyla hanımefendiye nispet yapar gibi fotoğraf yollaması zoruna gitmiş. Bence haklı da, insanın sevmediği birini neden gözüne sokarki bu adamlar ne gerek var fotoğraf yollamaya.

Esiniz sizin duyduğunuz rahatsizliklari duymuyor ve kendi aile üyeleri ile cocuklarinin vakit gecirmesi icin ekstra çaba harcıyor.Saflik bunun neresinde ?

Fotoğraf neden çekme gereği duymuş , siz neden bu kadar kanlı bıçaklısınız ki ?

Eşiniz rahatsız olmuyor demek ki hem sizin eve de gelmemiş kaynana da görmüş sevmiş çok da umursamayin. Boşuna takiyorsunuz sanki.

Gelmemiş görüşmemiş olabilirsiniz. Çocuklardan niye kendini soyutlasın ki ? Görmüş sevmek istemiş sevmiş. Bu kadar basit. Bu dert mi şimdi
Bende görsem bende severim o konu da bişey demiyorum eşimin bana fot atmasına sinir oldum çocukları al çık orda bırakıp arkadaşlarına gitmiş

Abisi hiçe sayarken eşiminde benim için bitti deyip saf gibi davranması
Canım bu kişilere "saf" denmez.Sizin aileniz aynısını yapsa ve çocukları kucağına alıp ananiza /babanıza görürse "Ay ne temiz ,saf ,neler yaptılar gene ilk adımı o atıyor " diyebilirim ama kendi ailesine yaranmaya çalışanin saf olduğunu sanmiyorum.Bence hiç bozma sinirini sen kötü olduğunla kalirsin

Sadece 6 yıldır görüşmüyorsunuz diye mi bu nefret?
Nefret değil kırgınlık insan hiç merak etmez mi kardeşini biz neler yaşadık memlekete taşınmak zorunda kaldık bir kere bile noldu hayırdır yok onlarda memlekete taşındı benimki peşinde koşacak belli

Çok sinirliyim kızlar eşimmmden nefret edecemmm nerdeyse ailesi ne yaparsa yapsın saf gibi alttan alıyor kaynanama çocukları götürdü eltim oradaymış bu kadın 6 yıllır ne arıyor ne soruyor evime hiç gelmemiş çocuklarım olmuş aramamış çocuğumu kucağına almış seviyor benim safta resim yolluyor bana ne yapacam ben bu adamla ya
Kötü değil demek ki eşiniz. Buna sevinmelisiniz.
İyilik kurtaracak Dünyayı ama böyle engellemeler olmasa..

Nefret değil kırgınlık insan hiç merak etmez mi kardeşini biz neler yaşadık memlekete taşınmak zorunda kaldık bir kere bile noldu hayırdır yok onlarda memlekete taşındı benimki peşinde koşacak belli
Et tırnak meselesi işte bi yerden sonra ayrilmiyor.. Çocuklariniza ve size zarar gelmedigi surece boş yere canınızı sıkıp kendinizi uzmeyin. .

Eh eşiniz o kadar da kırgın değil demek ki. Kindar biri olmasını mı tercih ederdiniz? Boşverin kimseye kırgın kalarak bir şey elde edemezsiniz, safi zararı size.

Back
X