"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

Şeniz Şeniz Şeniz a.s.
işte budur tek cvb

üzgünüm arkadaşım ama bu bile aldatılmak hem izle hem yalan söyle ..
aldatılmak yalnız yatakta biriyle yakalamak diildir..
yalanın olduğu her olay aldatmadır bencee..

eşime güvenirim..
ama aldatmayacağına güvenmem ben..sositososito
erkek..
ne zaman nerde ne yapacağı belli olmuyor..yaparsa da şaşırmam şahsen..

bende kocişime güveniyorum ama ............
belli olmaz erkek milleti yoldan çıkarmı acaba ama bende bazen sinir olurum çok kıskancım ......
beni sevdiğine eminim ama allah korkusu varsa yapmaz zaten o pisliği
gebertirim hele bir yapsın ama yapmaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynen bende dıyorumkı benım kocam asla yapmaz :) ama ben sağlam kazıga bağlıyımda gerısı ona kalmıs...

bende ilk evlendiğimde asla yapmaz diyordum şimdide yapacağını sanmyorum ama
insan bu bi bakarsın uyuvermiş şeytana bence bu konuda erkeklere güven olmamalı
fırsatını bulsalar yaparlar diye düşünüyorum.allah kimseyi şaşırtmasın:Saruboceq:
(zaten yaptığını anladığım anda dönüp yüzüne bakmam herşey biter)
dün bi haber vardı yurt dışında bi kadın aldatıldığını öğrenince eşinin cinsel organını
kesip dama asmış:1shok:eşime göz dağı vermek için ben olsam böyle bişey
yapmazdım ama farklı bi şekilde intikamımı kesin alırdım dedim eşim de şok oldu
sende de sapıklık var ozaman dedi:roflol: sen niye korkuyosun ki sen yapmazsın dedim:roflol::lepi:

bende asla yapmaz diyenlerdim fakat malesef yaptı ona okadar çok güvenirdimki toz bile kondurmazdım senağlamademekki şusöz doğruymuz bu devirde babana bile güvenmeyceksin klava:klava:

şu zamana kadar asla yapmadığına eminim ama bundan sonra yapmayacağına emin değilim..

Asla büyük konuşmam,şeytan faktörünü unutmam..

Herkes hata yapabilir...​

Valla erkek milletine güven olmaz..benim kocam yapmaz ama yapabilir de..sonuçta bunun garantisini kimse veremez..Bugüne kadar aldatılan kadınların hepsi mi ucube, aldatılmayı hakeden kötü kadınlardı..Erkek milletinin doyumsuzluğunun bi göstergesidir bu..Ha kiminde bu bir zaaf halini alır, kiminde almaz..
Ayrıca fıkradaki Fransızı takdir ettim..En akıllısı o bence..

şimdiye kadar şüphelendiğim birşey olmadı ama yine de asla yapmaz, diyemem.

eşim hem Allah korkusu taşıyan biri+benide çook seviyor...kesinlikle aldatmaz....aklıma böyle birşeyi hiç getirmedim bile...

Aldatmanın Allah korkusu ile hiç ilgisi yoktur ; aksine bu şeytanın işidir... Tek duamız Allah şeytana uydurmasın demek bence...
Allahtan hepimiz korkuyoruz ama büyük küçük günahlar işliyoruz.
Eşine güvenmek çok güzel ama; benim kocam asla yapmaz demek biraz sakat bence...Herşeyden önce evliliği canlı kılan dozunda kıskanlığı bu kadar garanticilik öldürür bence...
Ne kocanızın aldatan erkekleden bir fazlası; ne de bizlerin aldatılan kadınlardan üstünlüğü yok...
Ancak aldatılmadan aldatılma paranoyası yaşamak da işkence bence... Şuan benim kocam nöbetçi evde yok kafamdan bir sürü saçma sapan düşünce geçirmek yerine yeni tanıdığım bu sitede takılıyorm.
'''''Yani testi kırılmadan ne kocanızı dövün ne de kendinizi üzün...'''''

hayat oyle seyler gosterıyor kı bıze asla olmaz olamaz dedıgımız seyler varoluyor bır anda..
evet yapmaz dıorum ama Allah sasırtmasın..:Saruboceq:

KIZLAR BU İŞİ YAPARKEN ERKEKLERİN RUH HALİ KADINLARINKİ GİBİ DEĞİL,ÖYLE DUYGUSALLIK,SEVGİ FALAN HAK GETİRE.TAMAMEN NEFSİ.BEN KOCAM YAPMAZ DİYENLERE GÜLENLERDENİM.1-KARNINI AÇ KOYMAYACAKSINIZ 2-BÖYLE BİR DURUMDA AFFETMEYECEĞİNİZİ BİLECEK 3-NE KADAR BAKIMSIZ OLUNURSA OLUNSUN HAVANIZ YERİNDE OLACAK ,

Aldatmaz diyemem nekadar mutlu olursak nekadar sevgiyle aşkla bağlı olsakda hayatta ne yaşıyacağımı bilemem:1no2:
Eşime güveniyorum ama büyük konuşamam.....

Benimki hayatta aldatmaz diyenlere sözüm,ummadığın taş baş yarar.bu bir Atasözüdür..!
Her erkek aldatır diyenlerede,insan anca çevresini bilir herkesi tanıyamaz ki..sadece cinsiyete göre genelleme yapmak yanlış bana göre..
şüpheyle yaşanmaz arkadaşlar,elbette güvenmek durumundayız hayat arkadaşımıza
yalnızca ipin ucunu sıkı tutmak lazımki ufak bi harekette hissedin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…