"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

kızlar bu ne bazıları çok büyük konuşmuş yapmayoın allah aşkına ne kadar güvensenizde yapar erkek milleti allah bilir falan diyin yaaaaaa buarada ben hiç bişiyini görmedim duymadım ama güvensemde aklımda yinede var soru işareti nolur nolmaz allah bilir ALLAK KORUSUN

Aladtmaz diyemem gerçekçi olalım erkeklere güvenmiyorum heleki kızlara hiç. Güveniyorum ama erkektir. Yaparsa sonucçuna katlanır.

yapmaz diyorum aklım öyle diyor ama içimdeki şüpheyi hiç bir zaman bir kenara atmam gözüm üzerindedir ne olur ne olmaz di mi?boş bırakmamak lazım

valla ilk önce büyük konuşup benim kocam yapmaz diyenin başına geliyor. çok şahit oldum buna. o yüzden yapabilir yani hiç güvenmem.

Benim kocam da beni aldatmaz diyorum ama etrafta evli erkek avına çıkmış atmacaları görünce de korkmuyorum değil, eğer öyle birşey olursa da hiç şansı yok......

:smiley-cool:

asla yapmaz demem aldatmak konusunda...
başımıza ne geleceğini bilemeyiz...
bildiğim tek şey bunu yaptığını öğrendiğim gün dul bir adam olacağıdır...kaydirigubbakcemile
o da bunu en az benim kadar bilir...öğrendiğim gün evli kalmam...eğer bunu istiyorsa aldatsın...
asla yapmamıştır dediğim tek erkek babamdır...umarım annem kadar şanslı olurum...:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
genelleme yapacak olursak, erkekler konusunda büyük konuşmamak lazım.şeytan bu,her işi yaptırır.
önemli olan fırsat ,ortam yaratmamak.yada fırsatlardan uzaklaştırmak.

bencede yapmaz demeyin erkek milletidir ortami uygun olsun yapar. sevseler bile sevgi başka cinsellik başka. o yüzden ben erkeklere güvenmiyorum..çünkü bu konuda çok zayıflar..

bende kocişe çok güvenirim amaaa şeytan bu bir tarafından çekip götürürse olur olur. beni çok sever kocişim ama dedim ya insan evladıyız çiğ süt emmişiz asla yapmaz diyemem. Şu ara yapmaz ondan emimin

Bur tartışma boşunadır arkadaşlar. Erkeklerin %99'u kadınları aldatıyormuş. Siz %1'lik kesimdeyim diye kendinizi avuta durun.kaydirigubbakcemile3.
Erkek milleti kadınlara dayanamaz, tek eşli olamaz. Bunu bu işin uzmanları söylüyor ben değil. En sadık erkeğin bile peşine ondan çok hoşlandığını söyleyen cazip bir kadın takın da bakın bakalım neler olacak.

Hiç aldatmamış olması da hiç aldatmayacağı anlamına gelmiyor.

Siz kendinize iyi bakın, onu da gözünüzün önünden ayırmayın. Etrafınızdaki kadınlarında hiç birine güvenmeyin. kaydirigubbakcemile5

Nede güzel özetlemişsiniz konuyu
Allah korkusu var yapmaz diyenleri hayretle okudum özellikle
Hadi be ordan demek geldi diyenlere..
Erkek egemen olan bir milletiz , bizde erkekler hep el üstünde tutulur , ataerkil bir toplumda yaşamamıza rağmen bunu nasıl der anlamam..
Hiç ihtimal bilemi vermezler..
Birde aşık olması dışında diyenler bile beni şaşırttı..
O adam başka bir kadına aşık olana kadar siz nerdeydiniz ?

süper bir konu kızlar erkegin sinegine bile güvenmem açıkça ben benim eşim asla aldatmaz diyenlerdenim AMA AMA şuna imza atarımki her erkegib zayıf noktası vardır çünkü gerçekden biz kadınlar şeytanız çünkü biz birbirimize kötülük yapıyoruz erkegi baştan çıkaran bizim cinsimiz ama onlardan utanıyorum yazıklar olsun kadının kadına yaptıgı kötülügü erkekler bile kadınlar yapmıyor REZİLLER!!!!!!!!!!!

ben evli değilim ama sevgilimden çok eminim asla yapmaz böyle bşy çok seviyoruz birbirimizi maşallah diyin kıslar darısı tüm yalnızların başına:asigim:

ihanetin altın tepside ve bır yapana yanında bırı bedava larla sunuldugu,,, ınsan etının sokaklarda sapır sapır ıkram edıldıgı su devırde,bırakın esıme,,, esim dahıl erkek sinege bıle guvenmem.gozunuzu cevırdıgınız heryer sokak, plaj, tv ,gazetelerr...elinizi attıgınız hersey cep tlfn,blgısayar,vs vs ihanetın sinyallerını verıyor...bır hoca arkdasımız aynen sole soylemıstı '' oyle bır devırdeyızkı eslerımız aksam evın yolunu bulup gelebılırlerse iki rekat sukur namazı kılmak lazım'' hepsını seytan ve seytan gıbı ınsanların tuzagına dusmekten korusun Rabbım.

şekercim sen hala yapmaz ama yaparsa da aşık olur gider diyorsun...
bende diyorum ki
aşk insan hayatındaki en köklü değişimdir
ben ondan giderim diyorsun ya
hahaaa
işte o zaman kopmalar başlar demek
yani birliktesindir ama eksilmeler başlar
buda ne demektir
eve kocamın beni aldatma ihtimali var !

benim ki yapmaz zaten hızlı bir gençlik yaşadı yaptı yapacağını artık bıktı tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanıdır:jeyyar:

birincisi üslubunu düzeltmeni tavsiye ediyorum.burada yazanlar eşlerini tanıdıkları şekilde cevap veriyorlar.bir kadın eşinin temiz nefislimi pis nefislimi olduğunu bilir.ona göre güvenirim veya güvenmem der.büyük konuşup konuşmadığımız ne seni nede başkasını ırgalar.
ayrıca ben içinde gerçekten Allah korkusu olanlardan bahsediyorum.laf olsun diye ben inançlıyım diyenlerden değil.
sana tavsiyem seviyeni koru ki,sevenin çok olsun:)

tür kadınları derkenCADIARZU

gerçekten inanç sahibi bir adam aldatmaz.bunun zina olduğunu bilir ve bir anlık zevk için öteki dünyasını yakmaz.baştan çıkacağını anladığı vakit Allah'a sığınır.
beni aldatırsa çok şaşırırım ama yıkım olmaz.üzülürüm ağlarım geçer.dünyam yıkılmaz.
evlilikte sonsuz güvenden yanayım.eğer aklınızdan acaba aldatırmı ki diye bi soru geçiyorsa,o evlilik sağlam temeller üstüne kurulmamış demektir.

erkekler sadece daha güzelini bulduğu için mi aldatır sanıyorsunuz?bu kadar cahilmisiniz?dünya güzeli olup adamın ruhuna hitap etmemekte var.bir dolu laf yazmışsınız ama boşuna.
güven olmalı evliliklerde.
eşinizin sizin için aklının bir köşesinde acaba aldatırmı?kesin aldatır diye düşündüğünün hayal edin bi...ne hissedersiniz?ne kadar iğrenç değil mi?
eşim beni aldatabilir,güvenmem lafıda o kadar iğrenç bana göre.
sonsuz bir güvenin yoksa evli kalma o zaman adamla.
bu kadar basit.

üzülme canım,bize hiç üzülmesengözlerimebaksanab
sana böyle hissettirecek biri yoksa hayatında kendine üzül...
bu kadar iddialıyım her erkeğin yapmayacağı konusunda...
ben eşime sonsuz güveniyorum.ama bunu ona belli edecek kadar salak değilim.
çok şükür o kadar tecrübemiz varsengözlerimebaksanab

akıllı kadın eşine güvense bil bunu ona belli etmez.o ayrı mesele...

hiç aşık olmadığınız nasılda bellisengözlerimebaksanab
size hadi be dedirtmeyecek ilişkiler yaşamanız,böyle bi adamla evlenmeniz dileğiylesengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…