"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

tür kadınları derken

sanırım türk kadınları yazacakmış ama (K) eksik kalmış arkadaşım.

üzülme canım,bize hiç üzülme
sana böyle hissettirecek biri yoksa hayatında kendine üzül...
bu kadar iddialıyım her erkeğin yapmayacağı konusunda...
ben eşime sonsuz güveniyorum.ama bunu ona belli edecek kadar salak değilim.
çok şükür o kadar tecrübemiz var (kronick adlı üyeden alıntı )
sen kendini bu konuda prof ilan etmişsin ki herkese verilcek bir cvb bulmuşsun,
çok büyük konuşuyorsun çokkk sana şimdi daha çok acıdım vayy haline..
güven bakalım güvendğin dağlara umarım kar yağmaz,
çünki bunu düşmanıma bile dilemem ,

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşimde yapmaz adım gibi eminim 37 yıldır tanıyorum güvenim çoktur,ona ,bir kadına yan gözle bile bakmaz,hatta ben gösteririm güzel bir bayan görünce,bunca senedir hiç kıskançlık olmamıştır aramızda,ben son derecede güvenirim,benden güzelini bulursa yapsın ,helal olsun derim ,o zaman bu kadarda kendime güvenirim.

vallahi şu zamana kadar gördüklerimden sonra erkeklerin tekine bile güvenmiyorum yapar!

benim eşim yaparmı yapmazmı bilemem ama eğer öle bi hataya düşerse kendini kapının önünde bulur...16 yıldır böle bişey yaşamadım allahta yaşatmasın.

arkadaşlar niye birbirinizi kırıyorsunuz erkeklerden de aldatan var kadınlardanda haa hepsımı elbettekı hayır erkek aldatıyorsa yıne kımınle aldatıyor kadınla demekkı kadınlarda aldatıyor....

bak şimdi durduk yere içime kurt düştü..eşim abd ben bu yaz sonuns kadar izmirdeyim
evrak işlerim var mecburi yani...valla her an herşey olabilir çok güvenmiyorum ..
fakat all kimseye de yaşatmasın cok onur kırıcı bi şey ya...

Iste budur, bunaltmayin, kendinize hatai zehir etmeyin ama yinede basiniza her an her sey gelebilir diye dusunun.. daha az yikilirsiniz

Iste budur, bunaltmayin, kendinize hayati zehir etmeyin ama yinede basiniza her an her sey gelebilir diye dusunun.. daha az yikilirsiniz

kocam çevresinde popüler biri...işi gereği kadınlarlada çok görüşen biri ...15 yıl oldu aldattığına şahit olmadım ...gerçekten güvenim sonsuzdur.. ben şunu bilir şunu söylerim bir insanın içinde olacak...sadakat duygusu..

bnde guvenıyorum eşime ama bellıde olmaz asla demıyorum erkek mılletı bu dedıgın gbı allah seytana uydurmasın kımseyı

ne münasebet profluk felan...
ben kendi eşimi tanırım,bilirim ve ona sonuna kadar güvenirim.bunuda her yerde çekinmeden söylerim.
bir ömür içinde acaba aldatılırmıyım şüphesiyle yaşanırmı?
laflarınıza dikkat edin lütfen.ortada acınacak bir durum göremiyorum ben...
bana acıyacağınıza böyle hissedemediğiniz için kendinize acıyın.benneyaptımki
bu benim fikrimşutarafagitti

kro sen uyma onlara yievrum gel yamacıma pul koleksiyonumu göstericim sana :teselli:

kızlar Allah hepinizi mutlu etsin de...
asla büyük konusmayın.
çok guvenseniz dahi...
cunku siz buyuk konustugunuz vakit şeytan devreye girer ve o işi yaptırana kadar ugrasir fisfisfis

Hadi beaa:mymeka:kaydirigubbakcemile
Benim ki yapmaz işte..Gözümle görmeden asla inanmam..

Gözümle görsem bile, hayal görüyorum diye yine inanmam.. O kadar..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…