hiç aşık olmadığınız nasılda bellisengözlerimebaksanab
size hadi be dedirtmeyecek ilişkiler yaşamanız,böyle bi adamla evlenmeniz dileğiylesengözlerimebaksanab
teşekkür ederim:jeyyar:
herkes yapar senin eşin yapmaz.ben de çevremden ve özellikle eşimin çevresinden tanıştığımız ilk günden beri bu cümleyi duydum ve haliyle ben de sonsuz bir güven duygusu oluştu. ama dhilekin de dediği gibi farkındaysanız aldatılan hiçbir kadın zaten bekliyordum demiyor. hepsi şaşkın hepsi şokta.demek ki onlar da güveniyordu. bu yüzden eşlerinize güvenin onları bunaltmayın ama yine de başınıza birgün böyle bir olayın gelme ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın ki büyük bir çöküntü yaşamayın. insanoğlu herşeyi yapabiliyor.
herkes yapar senin eşin yapmaz.ben de çevremden ve özellikle eşimin çevresinden tanıştığımız ilk günden beri bu cümleyi duydum ve haliyle ben de sonsuz bir güven duygusu oluştu. ama dhilekin de dediği gibi farkındaysanız aldatılan hiçbir kadın zaten bekliyordum demiyor. hepsi şaşkın hepsi şokta.demek ki onlar da güveniyordu. bu yüzden eşlerinize güvenin onları bunaltmayın ama yine de başınıza birgün böyle bir olayın gelme ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın ki büyük bir çöküntü yaşamayın. insanoğlu herşeyi yapabiliyor.
sen kendini bu konuda prof ilan etmişsin ki herkese verilcek bir cvb bulmuşsun,
çok büyük konuşuyorsun çokkk sana şimdi daha çok acıdım vayy haline..
güven bakalım güvendğin dağlara umarım kar yağmaz,
çünki bunu düşmanıma bile dilemem ,
ne münasebet profluk felan...
ben kendi eşimi tanırım,bilirim ve ona sonuna kadar güvenirim.bunuda her yerde çekinmeden söylerim.
bir ömür içinde acaba aldatılırmıyım şüphesiyle yaşanırmı?
laflarınıza dikkat edin lütfen.ortada acınacak bir durum göremiyorum ben...
bana acıyacağınıza böyle hissedemediğiniz için kendinize acıyın.benneyaptımki
bu benim fikrimşutarafagitti
kızlar Allah hepinizi mutlu etsin de...
asla büyük konusmayın.
çok guvenseniz dahi...
cunku siz buyuk konustugunuz vakit şeytan devreye girer ve o işi yaptırana kadar ugrasir fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?