Kaybetme korkusu evet bu oldukça var eşimde. Bende de var ama sanırım ben çok belli etmiyorum.Eşinizde sizi kaybetme korkusu mu var acaba .Kölesi olunca yanından ayrılmayacağınızı mı düşünüyor nedir
Ayy durusunuzu takdir ettim .
Ben ne kadar ugrassamda hissettirmemeye calissamda onu deliler gibi sevdigimi anliyoama kolesi degilim tabisii sadece cok seviyorum ve totisini kaldiriyorum :))
Haklısınız bende öyle uç noktada her durumda onun önüne geçen biri değilim. Bende o sahiplik duygusunu hissetmek isterim. Her kadının yapısında varKölem olduğunu hissettir kısmı çok uç tamam.. Ama bir erkek kadına egemen olduğunu hissetmek ister, her erkek ister bunu.. Bu demek değildir ki onun kölesisin, her dediğini yapmak zorundasın. Ben de şahsen erkeğin gücünü üstümde hissetmek isterim. Bu sahiplik duygusu.. Azı karar çoğu zarar, sizde olduğu gibi..
:)bende çok seviyorum tabiki de yansıtmıyorum mu ne o kadar bilemedimAyy durusunuzu takdir ettim .
Ben ne kadar ugrassamda hissettirmemeye calissamda onu deliler gibi sevdigimi anliyoama kolesi degilim tabisii sadece cok seviyorum ve totisini kaldiriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?