Benim kölem ol

z raporu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
17
17
3
Merhaba
Geçen gece eşimle sakin sakin otururken ona;
- bende hoşuna gitmeyen şu özelliğin canımı acıtıyor dediğin ne var diye sordum. Düşündü uzun bi süre. Bana aynen şunu dedi;
- bu kadar güçlü duruşunun olmasını istemiyorum. Bana muhtaç olmanı hissettirmeni istiyorum. Bana zorunlu oldugunu hissettirmeni istiyorum. Evet inanıyorum herşeyi yaparsın ama bu kadar güçlü durman karşımda hoşuma gitmiyor dedi. Benim kölem olduğunu hissettir dedi.
Bunu eşimi ezmek için kullanmıyorum aslında ben ona bağımlıyım. Şu an çalışmıyorum ve maddi olarakta ona bağımlıyım. Üç senelik evlilik ve bir evladım var. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar eşimi tanımadan öncesiye kadar erkeklere mesafeliydim. Tek başıma yaşayacağım yaşlanacağım derdim. Evlendim pişman değilim kesinlikle. Ama yapıdan kaynaklı bi ağır ablalık bi sertlik var. Manevi anlamda evet ben karar veririm çoğu şeye. İstemediğim hiçbirşeyi yapmam yaptıramaz.Bu gayet normal değil mi? Duvarım engellerim sınırım var her zaman. Asileşirim huzursuz olur hayat. Çoğu zaman ben yönlendiririm hayatımızı. Bu da gayet normal değil mi?
Eşime ben sorunun cevabını dürüstlükle vermesi için ısrar ettim ama cevabı şaşırttı beni. Sorgulattı kendimi. Ne düşünüyorsunuz peki hanımlar siz bu cevaba?
Dipnot:Şu kölem olduğunu hissettir cümlesi karşılığında okkalı bir cevap aldı bu arada.

Her erkek güçlü kadını kaldıramaz
Eziklik hisseder
Kendiyle barışık, komplekssiz erkekler karısının güçlü olmasından gurur duyar sadece
Onlarda nadirdir hani
Geneli senin eşin gibi yalnız çok azı bu kadar açık ifade eder
Tabi ki güçlü ol, kimse kimsenin kölesi olmasın.

Eşinizde sizi kaybetme korkusu mu var acaba .Kölesi olunca yanından ayrılmayacağınızı mı düşünüyor nedir

Kölem olduğunu hissettir kısmı çok uç tamam.. Ama bir erkek kadına egemen olduğunu hissetmek ister, her erkek ister bunu.. Bu demek değildir ki onun kölesisin, her dediğini yapmak zorundasın. Ben de şahsen erkeğin gücünü üstümde hissetmek isterim. Bu sahiplik duygusu.. Azı karar çoğu zarar, sizde olduğu gibi..

bi ara erkekler kendi ayaklari uzerinde duran kadin ariyordu simdi yine eskiye mi donduk, hic guzel degil soyledikleri. senin guclu durmani resmen hazmedemiyor

Ayy durusunuzu takdir ettim .
Ben ne kadar ugrassamda hissettirmemeye calissamda onu deliler gibi sevdigimi anliyo ama kolesi degilim tabisii sadece cok seviyorum ve totisini kaldiriyorum :))

Haklısınız bende öyle uç noktada her durumda onun önüne geçen biri değilim. Bende o sahiplik duygusunu hissetmek isterim. Her kadının yapısında var

Ayy durusunuzu takdir ettim .
Ben ne kadar ugrassamda hissettirmemeye calissamda onu deliler gibi sevdigimi anliyo ama kolesi degilim tabisii sadece cok seviyorum ve totisini kaldiriyorum :))
:)bende çok seviyorum tabiki de yansıtmıyorum mu ne o kadar bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…