Benim kölem ol

Yaneee ben de güçlü karakterli bir insanım ve sönük,sıradan karakterli bir erkek asla ilgimi çekmez. Benden daha güçlü karakterli olmayan bir erkeğe asla alıcı gözüyle bakmam.

Siz nasıl sizden daha güçlü olmayan birine çekildiniz? Merak ettim.

Kelimeleri yanlış seçse de ben eşini şöyle anladım :
Şimdi o erkek sen kadınsın.Erkeğin toplumsal rolü eve ekmek getirmek, ailesini korumak kollamak, sahip çıkmak, halledilmesi gereken işleri halletmek Vs.

Siz de baskın bi karaktersiniz kendi işini kendi halledebilen, kimseye muhtaç olmayan,kendinizi de ezdirmezsiniz.

Yani adam diyor ki azcık prenses ol :).
Ayy aşkım banyonun ampulü patladı offf bi gelip bakar mısın ya da alışveriş yaptık poşetleri taşıyamam kolum ağrır benim gibi hatunlar var ya.

Tamamen bunları yapın demiyorum da ona ihtiyacınız varmış gibi davranın.

kölem ol kısmı çok saçma olmuş ama erkekler üstün olmak, en azından öyle hissetmek istiyorlar.
sizde ona benden daha güçlü olmanı isterdim deyin

Onun manevi yönü tamamladı beni. Çok derin hissettiklerim anlatamıyorum sanırım

Demekki normalde güçsüz bi karakter sizin üzerinizden ego tatmini yapicak

Duruşunu sakin değiştirme güçlü kadınlara bayılıyorum

Bence ilişkinizde yapılmasını gerekeni yapmışsınız bravo. Hele kölem olma lafını kullanacak adama kıvamında tavır takınmışsınız. Bizim ilişkimizde de ben böyleyim. Bazen kendim yorulduğumu hissediyorum şikayet ediyorum. Ama o mutlu

Kocasını sürekli baskın göstermeye çalışan kadınlardan da tiksiniyorum. Sürekli hesap verme ve izin alma telaşına girp sonra da bu özelliğiyle hava atmaya çalışan nir güruh var :)

:)tamda o hatunlardan biri çıkmaz benim içimden. Hani şu örnektekileri desem ağzımdan puhahaha diye kahkaha çıkar

Güçlü kadın candır. Böyle devam edin. Me demek istemiş tam çözemedim yalnız.

Siz biraz daha zayıf olacağınızza o biraz daha güçlü olsun. Yani yanınızda güçlü duracak kadar güçü olsun. Sert erkek olsun :)

İşte sanırım yorulma kısmı bende bu cevaptan sonra geldi. Yorulmuşum bende biraz. Ama iyiyim.
Ha o kısım insanlar benimde sinirimi bozuyor net.

Ayaklarını yıkayıp,ben bilmem gocam bilir,kulun kolen olim gocacımm beni bırakma demek gerekiyo ona sanırım

Kölelik fantezisi erkeklerin güçlü kadın hoşuna gitmez ama eşinize bayağı koymuş kusura bakmayın

Bakma burda akıl veriyorum da bende o prenseslerden değilim .
Valla o hatunlar mı akıllı biz mi karar veremedim.
Bende olaya yaşlanmak gözüyle bakıyorum. Onlarda yaşlanacak bende yaşlanacağım ama ben kaliteli yaşlanacağım. :)
Yinede onlar daha akıllı sanırsam şu dünya düzeninde :)

Bence şakasınA söylemiş mübalA yapmış eşiniz, biraz empati kurun mesela ben erkek olsam eşimin bana az da olsa ihtiyaç duymasını , işte erkekler Bebek gibidir ya bakımımla saçımla başımla ilgilenmesini yeri geldi mi korkmasını sarılmasını isterdim bunların hepsi bi bütün ve denge işi erkekleşmiş kadınlar ya da kadınsı erkekler benim dünyamda olmamalı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…