- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
50 shades of grey den etkilenmiş demek ki..
Onun manevi yönü tamamladı beni. Çok derin hissettiklerim anlatamıyorum sanırımYaneee ben de güçlü karakterli bir insanım ve sönük,sıradan karakterli bir erkek asla ilgimi çekmez. Benden daha güçlü karakterli olmayan bir erkeğe asla alıcı gözüyle bakmam.
Siz nasıl sizden daha güçlü olmayan birine çekildiniz? Merak ettim.
Nasıl köle olunacağını bilmiyorum. Bilmediğim şeyleri benden isteme dedim.Siz ne dediniz?
:)tamda o hatunlardan biri çıkmaz benim içimden. Hani şu örnektekileri desem ağzımdan puhahaha diye kahkaha çıkarKelimeleri yanlış seçse de ben eşini şöyle anladım :
Şimdi o erkek sen kadınsın.Erkeğin toplumsal rolü eve ekmek getirmek, ailesini korumak kollamak, sahip çıkmak, halledilmesi gereken işleri halletmek Vs.
Siz de baskın bi karaktersiniz kendi işini kendi halledebilen, kimseye muhtaç olmayan,kendinizi de ezdirmezsiniz.
Yani adam diyor ki azcık prenses ol :).
Ayy aşkım banyonun ampulü patladı offf bi gelip bakar mısın ya da alışveriş yaptık poşetleri taşıyamam kolum ağrır benim gibi hatunlar var ya.
Tamamen bunları yapın demiyorum da ona ihtiyacınız varmış gibi davranın.
İşte sanırım yorulma kısmı bende bu cevaptan sonra geldi. Yorulmuşum bende biraz. Ama iyiyim.Bence ilişkinizde yapılmasını gerekeni yapmışsınız bravo. Hele kölem olma lafını kullanacak adama kıvamında tavır takınmışsınız. Bizim ilişkimizde de ben böyleyim. Bazen kendim yorulduğumu hissediyorum şikayet ediyorum. Ama o mutlu
Kocasını sürekli baskın göstermeye çalışan kadınlardan da tiksiniyorum. Sürekli hesap verme ve izin alma telaşına girp sonra da bu özelliğiyle hava atmaya çalışan nir güruh var :)
:) bende böyle düşünüyorum. Neden ben zayıflıyorum. Çabayı kendi göstersin isterseSiz biraz daha zayıf olacağınızza o biraz daha güçlü olsun. Yani yanınızda güçlü duracak kadar güçü olsun. Sert erkek olsun :)
:)tamda o hatunlardan biri çıkmaz benim içimden. Hani şu örnektekileri desem ağzımdan puhahaha diye kahkaha çıkar
Bende olaya yaşlanmak gözüyle bakıyorum. Onlarda yaşlanacak bende yaşlanacağım ama ben kaliteli yaşlanacağım. :)Bakma burda akıl veriyorum da bende o prenseslerden değilim.
Valla o hatunlar mı akıllı biz mi karar veremedim.
yahu gaza gelme kocan o senin içinden geçeni yalnış kelimelerle söylemiş ben güler geçerim eşim böyle dese :):) bende böyle düşünüyorum. Neden ben zayıflıyorum. Çabayı kendi göstersin isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?