- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.612
- 898
Kölelik fantezisierkeklerin güçlü kadın hoşuna gitmez ama eşinize bayağı koymuş kusura bakmayın
Oo en sevdiğim fantezilerden biriBibi kölem ol
Dediğim gibi eşimi hiçbir konuda ezmem ben. Erkekleşmiş bir yapıda olmaktan da korkarım. Dediğiniz gibi biri değilim kesinlikle. Eşime sarılırım tabikide :)Bence şakasınA söylemiş mübalA yapmış eşiniz, biraz empati kurun mesela ben erkek olsam eşimin bana az da olsa ihtiyaç duymasını , işte erkekler Bebek gibidir ya bakımımla saçımla başımla ilgilenmesini yeri geldi mi korkmasını sarılmasını isterdim bunların hepsi bi bütün ve denge işi erkekleşmiş kadınlar ya da kadınsı erkekler benim dünyamda olmamalı sanırım..
Okumadım Cnm bütün yazdıklarını sana demedim tabi ki onu, sadece eşine de biraz hak ver diye dedim kötü bişey demiş olsa sana zaten o seni eleştirmez her fırsatta sana kölesi gibi eziyet eder, sen ne kadar güçlü olursan ol, erkek komplexliyse sana hayatı bi şekilde zehir eder, eşininki bence tamamen yapıcı bi eleştiriDediğim gibi eşimi hiçbir konuda ezmem ben. Erkekleşmiş bir yapıda olmaktan da korkarım. Dediğiniz gibi biri değilim kesinlikle. Eşime sarılırım tabikide :)
Yok yok gaza gelmedim efide :)yahu gaza gelme kocan o senin içinden geçeni yalnış kelimelerle söylemiş ben güler geçerim eşim böyle dese :)
Haklısınız. Evet böyle konuşmayı bu iletişimi severim ben açık yüreklilikle söylemesini istedim bende :) çok açık yürekli oldu böyleside.Okumadım Cnm bütün yazdıklarını sana demedim tabi ki onu, sadece eşine de biraz hak ver diye dedim kötü bişey demiş olsa sana zaten o seni eleştirmez her fırsatta sana kölesi gibi eziyet eder, sen ne kadar güçlü olursan ol, erkek komplexliyse sana hayatı bi şekilde zehir eder, eşininki bence tamamen yapıcı bi eleştiri
Hakkini aramak ve iki ayagi uzerinde durabilmenin erkeklikle alakasi nedir?Dediğim gibi eşimi hiçbir konuda ezmem ben. Erkekleşmiş bir yapıda olmaktan da korkarım. Dediğiniz gibi biri değilim kesinlikle. Eşime sarılırım tabikide :)
Alıntı yaptığım yoruma karşılık söylediklerim. Alakası yok zaten bu ikisiyle.Hakkini aramak ve iki ayagi uzerinde durabilmenin erkeklikle alakasi nedir?
Ya ezelden beri boyleydi, 21. yuzyilda baktilar kadinlar guzleniyor isin ucu kaciyor, depara gectiler, bu meninistler.Kölem ol ne demek yaAboovv kafa yapısına bak hele sen! Hiç sağlıklı istekler değil bunlar, altında bir şey yatıyordur emin ol ve hiç hoş şeyler değil.
Bu aralar bu modeller artmaya başladı bayanlar farkında mısınız? Dizilerde filmlerde manyak erkek modası aldı başını gidiyor. Grey'den sonrasında işler iyice sarpa sardı aman dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?