Benim kölem ol

Dediğim gibi eşimi hiçbir konuda ezmem ben. Erkekleşmiş bir yapıda olmaktan da korkarım. Dediğiniz gibi biri değilim kesinlikle. Eşime sarılırım tabikide :)

Aslına bakarsan erkekler kendilerinden güçlü kadın sevmezler .
Eşinde bunu (bayaa) açıklıkla dile getirmiş .
Bende erkeğin daha güçlü daha yönlendirici olmasını severim .
Sevgilim mesela yönlendirir beni , yanında onun güçlü olduğunu hissederim .
Tabi ben sessiz ve uysalım tam tersi olsaydım sanırım zorluk çekerdik .

Dediğim gibi eşimi hiçbir konuda ezmem ben. Erkekleşmiş bir yapıda olmaktan da korkarım. Dediğiniz gibi biri değilim kesinlikle. Eşime sarılırım tabikide :)
Okumadım Cnm bütün yazdıklarını sana demedim tabi ki onu, sadece eşine de biraz hak ver diye dedim kötü bişey demiş olsa sana zaten o seni eleştirmez her fırsatta sana kölesi gibi eziyet eder, sen ne kadar güçlü olursan ol, erkek komplexliyse sana hayatı bi şekilde zehir eder, eşininki bence tamamen yapıcı bi eleştiri

Hadi ordan der mesafemi korurdum erkekler bu ara diriliş dizisine fazla özenir oldu

Erkekler guclu kadin sevmez lafinin dogrulugu bu olsa gerek.arada sor bari esine soyle yapsak daha iyi olmaz mi diye de son sozu kendi soyluyo zannetsin

Eger 24/7 marjinal S&M iliski anlasmaniz yoksa, basin tekmeyi.
21. yuzyil misogonuyla hic biryere varamazsiniz.

Haklısınız. Evet böyle konuşmayı bu iletişimi severim ben açık yüreklilikle söylemesini istedim bende :) çok açık yürekli oldu böyleside.

Hakkini aramak ve iki ayagi uzerinde durabilmenin erkeklikle alakasi nedir?

Yani diyor ki biliyorum bana muhtaç değilsin, ben olmasam da yaşayabilirsin, başının çaresine bakabilirsin. Ama öyle değilmiş gibi davran, ben salak rolü yapmaya hazırım diyor.
Şahsen salak yerine konmaktan hiç haz etmediğim için eşimi de salak yerine koymam.

Kölem ol ne demek ya Aboovv kafa yapısına bak hele sen! Hiç sağlıklı istekler değil bunlar, altında bir şey yatıyordur emin ol ve hiç hoş şeyler değil.
Bu aralar bu modeller artmaya başladı bayanlar farkında mısınız? Dizilerde filmlerde manyak erkek modası aldı başını gidiyor. Grey'den sonrasında işler iyice sarpa sardı aman dikkat.

Eşinizin dediğini psikologlar yıllarca söylüyor zaten.Köle kelimesi biraz itici olmuş.

Ya ezelden beri boyleydi, 21. yuzyilda baktilar kadinlar guzleniyor isin ucu kaciyor, depara gectiler, bu meninistler.

Ah klasik türk erkeği... Kafasına vur ekmeğini al tarzı kadın ister hep.Çünkü ataerkildir,öyle yetişmiştir kadını ezerek ya da kadından kendini güçlü hissederek ego tatmini yaşar,erkek olduğunu hisseder.Alışık değillerdir böyle kadınlara çünkü toplum erkeğin kadından üstün olduğunu empoze eder hep. Erkek kadına kölesi gibi davranır gerekirse döver,kadın affeder,kötü davrandığı gece de onu memnun etmesini ister vs vs.. Ama güçlü ve kendini ezdirmeyen kadınlara tahammülü yoktur ve evin tek hakiminin kendisi olmak istediği halde olamayınca tüm ego yerle bir olur ve böyle saçmalar. Kadınları hele hiç anlayamıyorum erkeğin gücünü hissedeyim,beni korusun kollasin,kol kanat gersin,beni kıskansın,o karar versin,yönlendirsin..Başkasının gölgesi altında yaşamaktan hoşnut olacak kadar akıl tutulması yaşayan hemcinslerim var.. Kadınlarda bu zihniyetler devam ettigi sürece bu kısır döngü devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…