Benim koptu

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.330
798
merhaba kizlar bir derdim var a konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi ama oldu iste:1:
basliktan da anlasildigi gibi benim koptu:18:
boynumda siyah et benim var gecen elbisenin fermuari takildi ve yarisi koptu kanadi tabi ama acimiyo ve dusmedi sanirim cok az kopmus
merak ediyorum acaba yeniden yapisir mi yoksa oyle mi kalicak:18:
benimi cok seviyorum yaa

Son düzenleme:
merhaba kizlar bir derdim var a konu acacagim aklimin ucundan gecmezdi ama oldu iste:1:
basliktan da anlasildigi gibi benim koptu:18:
boynumda siyah et benim var gecen elbisenin fermuari takildi ve yarisi koptu kanadi tabi ama acimiyo ve dusmedi sanirim cok az kopmus
merak ediyorum acaba yeniden yapisir mi yoksa oyle mi kalicak:18:
benimi cok seviyorum yaa

et beni zaten kopacaktı bir gün hatta kaalan parcayıda aldırmanı tavsıye ederım

bence doktora gitmelisin onlar alınıp alınmayacağını biliyorlar ve çok küçük bi işlemle pıt alıveriyorlar boşver ilerde başka bi yerden nasılsa çıkar :3::3:

esimle tam ayni yerde ayni benden var ikimizde de
goren sasiriyo:1:
nazar degdi benime:50:biz esimle cok seviyoduk onlari ben aldirirsam bi anlami kalmaz ki:50:

Bende belim koptu diye okudum bide gözlük var gözümde:1::1::1::1: sanırım dünden beri hastayım biraz grip oluyorum ateş falan var o yüzden yanlış okudum heralde canım bir doktora git gerisi aldır yapışma diye birşeyi ilk defa duydum ama yapışmaz heralde aldırman gerekli.

Bende belim koptu diye okudum bide gözlük var gözümde:1::1::1::1: sanırım dünden beri hastayım biraz grip oluyorum ateş falan var o yüzden yanlış okudum heralde canım bir doktora git gerisi aldır yapışma diye birşeyi ilk defa duydum ama yapışmaz heralde aldırman gerekli.

yok ya belim kopmadi cok sukur:9::9::9:
dusunsenize belim koptu yapisir mi diye konu aciyomusum:9::9::9:

oyle mi diyosun yapismaz mi:18:

yok ya belim kopmadi cok sukur:9::9::9:
dusunsenize belim koptu yapisir mi diye konu aciyomusum:9::9::9:

oyle mi diyosun yapismaz mi:18:

Kopan beniniz et beni canım yapışmaz heralde benini çok seven biri bende toplamda 2 tane ben vardır oda küçücük siyah nokta kadar

zamanla düşebilir benin o zaman.

benimde kaşımın hemen altında vardı çok seviyordum. kuaför iple kaşımı alırken nasıl başardıysa onu da koparmıştı. :5: aynaya bakmamla aaaaaaaaaaaaaaaaa benim nerde demem bir olmuştu :9::9:

zamanla düşebilir benin o zaman.

benimde kaşımın hemen altında vardı çok seviyordum. kuaför iple kaşımı alırken nasıl başardıysa onu da koparmıştı. :5: aynaya bakmamla aaaaaaaaaaaaaaaaa benim nerde demem bir olmuştu :9::9:

ay o nasil kas almaktir oyle:9::9::9:
zamanla duser mi dusmesin ya ah benim canim beniiiim:2:

Back
X