- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Süper mantıkbak ne yapın
bir banka hesabı aç kendine 1500 kendin ve ileride olacak olursa çocukların için birikim yap
1500 senin maaş+1500 onun maaşıyla da geçinin gidin
ne olacak yani
evlenince değişecek hiç merak etme.
evlenince değişecek hiç merak etme.
Geçen hafta 'Kot slopet almayacağım herkeste var' dedim. Dün gittim farklı geldi aldım. Ben daha kendimden emin değilim siz nasıl eminsiniz. Size önerim şunu demeniz senin paran benim param yok bizim paramız var. Biz demeye aile olmaya alışınca o para olayı kırılır rahat olun. Sigortasını da yaptırsın öyle şey olmaz.O değişmez biliyorum çok gururludur çok iyi tanıyorum onu
Bi suru sorunun var konularina bakinca, nasil "bu kadar mukemmel olmak zorunda mi" diyebiliyosun? Yada hakikaten boyle mi inaniyosun?Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Benim tek konum var,oku istersen,Ne kadar eminsiniz gerçekten evlenmeye korkar oldum artık.. Gerçi nişan attım bu konudan. Demekki erkekler evlenince doğal ortamlarına daha bir dönüyorlar. Şuan iyiki yapmışım diyorum kendime..
Butun bu sorunlara karsi size sunu soyletmis ya helal olsun adama diyorum ne diyim almis avcunun icine sizi.düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Evlenince oyle degisecek ki ! Nisanliyken benim de su almama izin vermezdi simdi karti almak icin kirk takla atiyor sakin kartini verme ve sakin bunu dert etme inan gucun sende olmasi cok daha guzel duygusal dusunmeMerhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Hemşireyım benBir arkadaş söylemiş bence de binbesyuz binbesyuz ortak ahrcanin . Gerisi biriksin ama zorlanirsiniz biraz. Bu arada bransiniz ne hocam geçen ekimde mı atandiniz ? Bir de ayıptır sorması maaş ucbini buluyor mu sozlesmelide ? Yoksa ek dersler vs ile mı üç bin oluyor ?
Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?