Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Bir arkadaş söylemiş bence de binbesyuz binbesyuz ortak ahrcanin . Gerisi biriksin ama zorlanirsiniz biraz. Bu arada bransiniz ne hocam geçen ekimde mı atandiniz ? Bir de ayıptır sorması maaş ucbini buluyor mu sozlesmelide ? Yoksa ek dersler vs ile mı üç bin oluyor ?

O değişmez biliyorum çok gururludur çok iyi tanıyorum onu
Geçen hafta 'Kot slopet almayacağım herkeste var' dedim. Dün gittim farklı geldi aldım. Ben daha kendimden emin değilim siz nasıl eminsiniz. Size önerim şunu demeniz senin paran benim param yok bizim paramız var. Biz demeye aile olmaya alışınca o para olayı kırılır rahat olun. Sigortasını da yaptırsın öyle şey olmaz.

Bi suru sorunun var konularina bakinca, nasil "bu kadar mukemmel olmak zorunda mi" diyebiliyosun? Yada hakikaten boyle mi inaniyosun?

Bu gurur mu

Biz olmayı bilmemek

Evlilik gider ortaklığı değil ki

Senin benim yok trilyon da ortak cepteki son 5 tl de

Burada çok yazdım eşim iş kurdu benim maaşımla hem ev hem iş döndü

işin kirasını da benim maaş ödedi eşimin öğlen yemeğini de içtiği çayı sigarayı da

Bir gün o benim param demedim

Şimdi o işin başında oturup getirisini harcamayı da biliyorum

Eşim gidip bir yerde çalışsaydı ben de maaşımı ona daha doğrusu bize vermeseydim ne olurdu hayatımız acaba

Bir de Ada'm 1500 değil 2500 alsa da İstanbul da Nasıl geçinecek tek maaşla

Tek göz odalar 750-1000 tl

Evlenince oyle degisecek ki ! Nisanliyken benim de su almama izin vermezdi simdi karti almak icin kirk takla atiyor sakin kartini verme ve sakin bunu dert etme inan gucun sende olmasi cok daha guzel duygusal dusunme

Ayni eve girmeden bu kadar emin konuşma derim. Hayat şartları o kadar zor ki gurur vs kalmazkalmaz ayrica hic bir kadın yada erkek mükemmel değildir

Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi.

mükemmel gururlu denilen adam da su cümleleri kurmuş bir tek hücreli
sizin sonunuz hiç hayırlı değil konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…