- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Evlenin hele bi goreceksiniz. Hem kart isteyecek hemde nakit. Sizde ilerde rahatsiz olacaksiniz onu kucuk goreceksiniz. Bu boyledir hep..Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Bir arkadaş söylemiş bence de binbesyuz binbesyuz ortak ahrcanin . Gerisi biriksin ama zorlanirsiniz biraz. Bu arada bransiniz ne hocam geçen ekimde mı atandiniz ? Bir de ayıptır sorması maaş ucbini buluyor mu sozlesmelide ? Yoksa ek dersler vs ile mı üç bin oluyor ?
Onu yanlis anlamis oyle yazdi. Bu sozlerin neresi nasil yanlis anlanacaksa artik.Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi.
mükemmel gururlu denilen adam da su cümleleri kurmuş bir tek hücreli
sizin sonunuz hiç hayırlı değil konu sahibi
Ben 4b li Hemşireyım arkadaşlarSözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Sizin dediginiz ucretli ogretmen. Caytabagi'nin dedigi sozlesmeli ogretmen artik kadrolu yerine alimi yapilan ogretmen. Yani en az 2.300 falan alirlar saniyorum.Sözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Ay pardon o zaman. Devlete atandiysaniz sizi bir iki seneye zaten kadroya alıyor diye biliyorum devlet ? O zaman erteleyin düğünü olmaz mı ? Kadrodan sonra tayin alır siz yanına gidersiniz ?Hemşireyım ben
Ben yanlis anlamışm demis az once de, bu cumlelerin neresi yanlis anlasilmis olabilir?Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi.
mükemmel gururlu denilen adam da su cümleleri kurmuş bir tek hücreli
sizin sonunuz hiç hayırlı değil konu sahibi
Devletteyım canım beklemek istemedik ya ailem de artık sorun yapardı 6 yıldır görüşüyoruz zatenAy pardon o zaman. Devlete atandiysaniz sizi bir iki seneye zaten kadroya alıyor diye biliyorum devlet ? O zaman erteleyin düğünü olmaz mı ? Kadrodan sonra tayin alır siz yanına gidersiniz ?
O ücretli öğretmenlik canım. Artık kadrolu yerine sözleşmeli adı altında alım yapıyor meb. Konu sahibi İstanbul deyince şaşırdım ben de. Eskiden İstanbul'a falan atama olurdu ama artık hep güneydoğu olduğu için yerler acaba nasıl İstanbul'a gitti ki diye şaşırdım bir de maaşını sorayım dedim :)) ama hemsireymis konu sahibi . İstediğim cevabı bulamadımSözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Hadi ya. Öğretmenliği de mi sözleşmeye bağladılar.Sizin dediginiz ucretli ogretmen. Caytabagi'nin dedigi sozlesmeli ogretmen artik kadrolu yerine alimi yapilan ogretmen. Yani en az 2.300 falan alirlar saniyorum.
Ya onu espri yaptı ben ciddiye aldım aramızda gülerek söyledik tlf da biraz da ben abarttım galiba size anlatırkenBen yanlis anlamışm demis az once de, bu cumlelerin neresi yanlis anlasilmis olabilir?
Simdi de eski konularimi karıştırmayın diyecek..
Hemşirenin tayini kolay oluyor. Bir sene sonra tayin istersiniz bence. Ben yerinizde olsam düğünü nikahı yaparım ama ev tutmam. Bir sene ayrı yaşarım erteis sene onun yanına giderim.nirmalde o gelsin derim ama maddi durumu iyi bi işi varmış orda. Onun değil sizin gitmeniz daha iyi olur bence bir sene ayrı yaşayın :)Devletteyım canım beklemek istemedik ya ailem de artık sorun yapardı 6 yıldır görüşüyoruz zaten
Iyi mademYa onu espri yaptı ben ciddiye aldım aramızda gülerek söyledik tlf da biraz da ben abarttım galiba size anlatırken
Maalesef kadrolu atama tarih oldu. Sozlesmeli atanip 4 yil calisiyorsunuz sonra kadroya gecip 2 yil daha ayni yerde gorev yapiyorsunuz sonra tayin isteme hakkiniz var. Yeni sistemde 6 yil cakili sozlesmeli atama oluyor.Hadi ya. Öğretmenliği de mi sözleşmeye bağladılar.
Eşim özel sektörde işte tayin çok zor. Kamuda olsa oda kolay olacaktıHemşirenin tayini kolay oluyor. Bir sene sonra tayin istersiniz bence. Ben yerinizde olsam düğünü nikahı yaparım ama ev tutmam. Bir sene ayrı yaşarım erteis sene onun yanına giderim.nirmalde o gelsin derim ama maddi durumu iyi bi işi varmış orda. Onun değil sizin gitmeniz daha iyi olur bence bir sene ayrı yaşayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?