Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Evlenin hele bi goreceksiniz. Hem kart isteyecek hemde nakit. Sizde ilerde rahatsiz olacaksiniz onu kucuk goreceksiniz. Bu boyledir hep..

Sözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama

Onu yanlis anlamis oyle yazdi. Bu sozlerin neresi nasil yanlis anlanacaksa artik.

Sen birde evlendikten sonra gör canım. Israrla böyle gurur yaparım maas sende dursun şöyle böyle yapalım diyen birinden ben işkillenirim açıkçası. Baska konunuz mu yok aklı fikri maasta.evlenince istesende o kart sende durmaz zaten merak etme.

Sözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Sizin dediginiz ucretli ogretmen. Caytabagi'nin dedigi sozlesmeli ogretmen artik kadrolu yerine alimi yapilan ogretmen. Yani en az 2.300 falan alirlar saniyorum.

Ben yanlis anlamışm demis az once de, bu cumlelerin neresi yanlis anlasilmis olabilir?
Simdi de eski konularimi karıştırmayın diyecek.. Karıştırmayalım tamam ama "ay bu kadar mukemmel olmak zorunda mi" dersen bunlari da duyarsin..

O ücretli öğretmenlik canım. Artık kadrolu yerine sözleşmeli adı altında alım yapıyor meb. Konu sahibi İstanbul deyince şaşırdım ben de. Eskiden İstanbul'a falan atama olurdu ama artık hep güneydoğu olduğu için yerler acaba nasıl İstanbul'a gitti ki diye şaşırdım bir de maaşını sorayım dedim :)) ama hemsireymis konu sahibi . İstediğim cevabı bulamadım

Devletteyım canım beklemek istemedik ya ailem de artık sorun yapardı 6 yıldır görüşüyoruz zaten
Hemşirenin tayini kolay oluyor. Bir sene sonra tayin istersiniz bence. Ben yerinizde olsam düğünü nikahı yaparım ama ev tutmam. Bir sene ayrı yaşarım erteis sene onun yanına giderim.nirmalde o gelsin derim ama maddi durumu iyi bi işi varmış orda. Onun değil sizin gitmeniz daha iyi olur bence bir sene ayrı yaşayın :)

Hadi ya. Öğretmenliği de mi sözleşmeye bağladılar.
Maalesef kadrolu atama tarih oldu. Sozlesmeli atanip 4 yil calisiyorsunuz sonra kadroya gecip 2 yil daha ayni yerde gorev yapiyorsunuz sonra tayin isteme hakkiniz var. Yeni sistemde 6 yil cakili sozlesmeli atama oluyor.

Eşim özel sektörde işte tayin çok zor. Kamuda olsa oda kolay olacaktı

UFO gören masum köylü
Kartını ver deseymiş
İstanbul'da 1500 e geçinmek çok zor
Evlendikten sonra görürüz seni
Hala sigortasız çalışıyım maaşım yüksek olsun diyen var mı

maas karti vermeye ne gerek var herkesin kazandigi kendinde dursun.. madem.kafaya takiyor evin ihtiyaclarini o karsilar sizde kendi maasinizla yatirim yapar yetemedigi yerde destek olursunuz bunda gurur yapilcak birsey yok zaten calisiyorsunuz evde oturuyorsunuzdur yetmiyorsur maasi ise girmek zorunda kalirsiniz ozaman uzulebilir belki ama bu zamanda gecinmek icin aylik 5-6 bin lazim onuda kac kisi kazaniyor

Gerdek çarşafının esprisi mi yapılıyormuş ne ilginç.
Burda ne denirse densin sen ona mükemmel demeye devam edeceksin nasılsa o yüzden yaşayıp göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…