Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Eşim özel sektörde işte tayin çok zor. Kamuda olsa oda kolay olacaktı
Sağlıkta yer değiştirme kolay oluyor diye biliyorum ben emin mısınız ? Göreve başladıktan bir sene sonra eş durumu vs olmadan gidenler var başka yere ? Bence bir araştırın bunu tanıdık vs durumları da belki etkili oluyordur. Tabii ne kadar etik olur bilemem ama ben söyleyeyim de siz bir araştırın isterseniz

Yeni sistem çok değişti önceden sizin dediğiniz gibiydi

Sağlık da değişmiş demek. İlla o gelecekse o zaman ya iş kuracak ya da en fazla üç binle geçinmeye çalışacaksınız. Başka yol yok ne yazıkki
Biz artık askerler gibi stratejik personel olarak görünüyoruz ve tayin durumumuz çok zorlasti. Hele eşin özel sektörde ise imkânsız gibi birsey

Istanbulda 1500 lira ile kirayi ancak odeyeceginiz veya biraz iyi bir semt ve ev isterseniz kiraya bile yetmeyecegi icin kartinizi yakin zamanda ister zaten. Yeni istanbula geleceginiz icin burda bir eviniz olmadigini dusundum insallah yaniliyorumdur.
Bunlara alinacak biriyse bozmasaydi keske duzenini. Siz bir sekilde orda bir is bulamaz miydiniz? Ama bence aile olacaksaniz bunlarin lafi olmamali.

Şuanda ne kadar kazanıyor ki
Esnaf adam asgari ücretle yapamaz
Bir süre snr bunalır
Siz onun oldugu yere gidin

Seni üzmek istemem ama nişanlı adayından bir cacık olmaz.. İleride kendisine komplex yapacak bir tip. İpleri verme eline sonra üzülürsün.

Kimse bu adam kötü diye evlenmez.. nişanlıyken hepimiz canım aşkım diye konuşuruz arkasından.. bi evlen bakarız

Allahım senin maaşını biriktirip 1.500le nasıl geçineceksiniz? Sigorta istemiyorsa emeklilik ne olacak?

Bu adamla ne evlenilir ne de çocuk yapılır bence. Ööff erkeklik ne saçma şeyler yaptırıyor ya.

Ne hayal edipte boyle dusunuyorsun cidden cok merak ettim...
Maas Kartini isteseydi eger bu seferde daha evlenmeden maas kartima el koymak istiyor ne yapmaliyim diye konu acacaktin, biz insan oglu neden bu kadar dengesiziz acaba?

Senin canin aşkin bugun cok gururlu yarin evlenince gorucem o gururu ben, burnundan getirecek mi? getirmeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…