- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Sağlıkta yer değiştirme kolay oluyor diye biliyorum ben emin mısınız ? Göreve başladıktan bir sene sonra eş durumu vs olmadan gidenler var başka yere ? Bence bir araştırın bunu tanıdık vs durumları da belki etkili oluyordur. Tabii ne kadar etik olur bilemem ama ben söyleyeyim de siz bir araştırın istersenizEşim özel sektörde işte tayin çok zor. Kamuda olsa oda kolay olacaktı
Hiç inandırıcı değil dimi?Iyi madem
Evet espiri yapılır bir daha asla söylemedik öyle şeyler hatta balayı na şehir arıyoruzGerdek çarşafının esprisi mi yapılıyormuş ne ilginç.
Burda ne denirse densin sen ona mükemmel demeye devam edeceksin nasılsa o yüzden yaşayıp göreceksin.
Yeni sistem çok değişti önceden sizin dediğiniz gibiydiSağlıkta yer değiştirme kolay oluyor diye biliyorum ben emin mısınız ? Göreve başladıktan bir sene sonra eş durumu vs olmadan gidenler var başka yere ? Bence bir araştırın bunu tanıdık vs durumları da belki etkili oluyordur. Tabii ne kadar etik olur bilemem ama ben söyleyeyim de siz bir araştırın isterseniz
Ya kızlar valla öyle değilHiç inandırıcı değil dimi?
Sağlık da değişmiş demek. İlla o gelecekse o zaman ya iş kuracak ya da en fazla üç binle geçinmeye çalışacaksınız. Başka yol yok ne yazıkkiYeni sistem çok değişti önceden sizin dediğiniz gibiydi
Boşadınız mı o adamı ?Benim tek konum var,oku istersen,
Adımdan daha fazla eminim.
Biz artık askerler gibi stratejik personel olarak görünüyoruz ve tayin durumumuz çok zorlasti. Hele eşin özel sektörde ise imkânsız gibi birseySağlık da değişmiş demek. İlla o gelecekse o zaman ya iş kuracak ya da en fazla üç binle geçinmeye çalışacaksınız. Başka yol yok ne yazıkki
Konu sahibinin kotu olmasini, mutsuz olmasini elbette istemeyiz.. Ama iste eski konular gundeme gelir durur burda "mukemmellik" filan derse.. Hem temkinli olmak lazim nişanlılık surecinde ozellikle..Hiç inandırıcı değil dimi?
Kızlar birinin açtığı konulara nasıl bakıyoruz . Benim açtığım tüm konuları biri görebilir mı isterse meselaBoşadınız mı o adamı ?
Sonra sağlam bir özür diledi ve o özürden sonra bir daha da asla kötü kelime bile kullanmadı.Boşadınız mı o adamı ?
Evet herkes görüyor.Profilinden mesajlarına bak,oradan da açtığı konulara bakabilirsin.Kızlar birinin açtığı konulara nasıl bakıyoruz . Benim açtığım tüm konuları biri görebilir mı isterse mesela
Ben de mebten sağlıka geçmeyi planlıyordum . Üzüldüm bu durumaBiz artık askerler gibi stratejik personel olarak görünüyoruz ve tayin durumumuz çok zorlasti. Hele eşin özel sektörde ise imkânsız gibi birsey
Çok sevindim sizin adınıza Ne güzel erkekleri bazen yontmak gerekiyor..Sonra sağlam bir özür diledi ve o özürden sonra bir daha da asla kötü kelime bile kullanmadı.
Şimdi de işsizim ve elinden gelenin fazlasını yapıyor.
2 yıldır çok şükür çok iyiyiz.
Şuanda ne kadar kazanıyor kiMerhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Seni üzmek istemem ama nişanlı adayından bir cacık olmaz.. İleride kendisine komplex yapacak bir tip. İpleri verme eline sonra üzülürsün.Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?