Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Siz yanlış anlamışsınız. Kimse kocasına güvenmiyor değil.
Konu sahibi nişanlısı için o kadar keskin net konuşuyor ki.
İster istemez bu ne özgüven v.s diye arkadaşlar bu kadar güvenme veya bu kadar net konuşma diyorlar.
İnsanlık halidir ya güvendiğin dağlara kar yağar felan.
Neler görüyoruz neler yaşıyoruz.
Kimse paranı sakla demiyor.
Kendini bu kadar teslim etme diyorlar o kadar..

Değişir diyen çok olmuş ama gerçekten gururu varsa değişmez. Yani anca ortaklaşa yapmanıza ikna olablr. Böyle adamlari sevelim :)) belki onunda maaşı zamn geçtkçe yükselir. Yada mesela senn maaşnla bi ev alrsınız. Evde senn üstüne olur. Yani bu tarz şeyler olabilr. Onun parasınıda yer içersiniz.

Ebeyım Hemşireyım ne farkeder illa kimliğimi mi yazayım yeterince ayrıntı veriyorum zaten is yerinden biri okusa gayet anlar artık ben olduğumu

Evlilik le ilgili dert etmeniz gereken onca şey ne ya

Ne gibi bomba bekliyorsun nasıl bir sorunla karşılaşsam mutlu Olcan

Kuş icin kavga cikaran, ilk gece carsaf bekleyen, kiskanc, gerikafali, egitimsiz bir nisanliyla ilgili dert edilecek son sey geliri olmali sanki :) ne dersin?
Ben bundan sonra acacagin hicbir konu icin ne sevinir ne uzulurum, pembe dizi gibi izlerim, ki onceki konularina ciddi ciddi uzun uzun yorumlar yazmis yardimci olmaya calismistim. Ama hepsi bir araya gelince tadi kacti.

Hala erkeğin maaşı yüksek olmalı düşüncesi kaldı mı ya. Dünya değişiyor kadınlar güzel kazanabiliyor, modern düşünün kendinizi yormayın boşuna.

Ya çok teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten durumumu birebir anlamışsiniz. Ben nişanlımı çok iyi tanıyorum 6 yıl oldu görüşeli ve maddi konularda çok gururlu ve başka konularda da gururlu net birisi tanıdığım dan beri böyle. 10 yaşından beri esnaflık yapmış ve burda da ilk etapda zorlanacak düzen kurar ama boyle bu maaşla kalacak biri değil o.

Eğitimsiz olduğunu nerden çıkarttin üniversite mezunu 2 üniversite bitirdi artı çarşaf olayını ben abartàrk söyledim öyle birşey yok diğer yorumlarımi oku

Eğitimsiz olduğunu nerden çıkarttin üniversite mezunu 2 üniversite bitirdi artı çarşaf olayını ben abartàrk söyledim öyle birşey yok diğer yorumlarımi oku

2 universite bitirmis ama muavinle konustun diye kavga cikaran, aileme karsi cikamam diyen, asgari ucretin uzerinde is bulamayan bir adam... bu daha trajik oldu, keske egitimsiz olsaymis bir bahanesi olurdu.

Sizin icin duzen bozuyor gelirinin dusmesinde tuhaf bir durum yok ki. Neyin kompleksi bu? Kompleksin adi gurur olmus bir de... buna bayildim

Ayrica istanbulda bize kira derdi olmadan 5000 ucu ucuna yetiyor. Konum var okuyabilirsiniz. Kesinlikle luks bir yasam surmuyoruz. 1500 tl ile ne yapacaksiniz?

Bak şöyle bir teklifle git madem huzursuz eşin.
O nekadar alırsa sen de ortak harcamanıza okadar para koy (bence olmamalı bu ama eşinn belki sakinleşebilir)
geri kalanı da biriktirin... eşinin dediği gibi harcamayın :)
hem sen de eve katkıda bulunmuş olursun hem de eşinin dediği gibi bir kısmını da harcamamış olursunuz
erkekler gurur yapabiliyorlar keşke olmasa böyle bir durum (
ama helal olsun maaşını bile sormaması ne güzel bir erdem :)
yolunuz açık olsun mutluluklar diliyorum

Sözleşmeli çalıştığınız iş uğruna niye sevgilinizin işini bozdunuz ki? Hem de iyi kazandığı kendi işini. Hem de İstanbul gibi yerde, elin yanında asgari ücrete tâbi olacak. Şimdiden pişman olmuşsunuz bakın. Evlenince bu çok büyük bir sorun olacak aranızda. En ufak maddi manevi sorununuzda başınıza kakacak. Bir erkek olarak kompleks sahibi oldu durup dururken. Niye böyle birşey yaptınız ki?

Hanımefendi sigorta sizin güvenceniz. Başınıza sağlıkla ilgili bir problem geldiğinde, emeklilik geldiğinde ne olacak? Sigortasız eleman çalıştırmak insan hakları ihlalidir. Bunu aklı başında hiçbir patron kabul edemez cezai yaptırımları vardır. Sizin temel, özlük haklarınızdır vazgeçmeyin. Kadın erkekten bir adım geri kalacak diye birşey yok neden bu sıkıntı? Misler gibi harcayın birikim yapın daha ne olsun. Şimdiden senin paran benim param muhabbeti de nedir? Çok ayıp ya. Eğer bu küçük hesaplara girip gereksiz ego kasılacak, bu ilişki eşit temeller üzerine atılmayacaksa hep acı çekersiniz ben size söyleyim. Para kazanmak güvencedir, evlilikte sen ben yoktur. Erkek her zaman kadın ya çalışmasın yada kendini oyalayacak kadar çalışsın, benden az kazansın ki ona hükmedeyim kafası yaşar. Ama hayır o günler geride kaldı kadın da erkek de yan yana omuz omuza mücede edecekler. Kadın erkekten aşağı olacak diye bir durum söz konusu bile olamaz. Belki ilerde ona da çok iyi kapılar açılacak, maaşı artacak ki büyük ihtimal öyle olacak. Peki sigorta yaptırmazsa ve deneyim gereken bir işe girmek istediğinde sigortada çalıştığı gün sayısı görünmezse nasıl ıspat edecek ne kadar çalıştığını? Geleceğinizi düşünün mantıklı adımlar atın. Eğer ben kafayı oynattım diyorsanız 1,5 siz alın gerisini aldığınız kuruma dilekce yazarak ben istemiyorum, bu para bana yeter diyin. Veya çıkın işten asgari ücret veren yerlerde çalışın. Yeter ki ondan az alın.. Rica ediyorum yıl 2017 yazıyla yazıyorum ikibinonyedi!

kartını verme sende dursun, para konularını fazla açma, evınız kıra olacak sanırım , sen kırayı ode mesela o gerısını halletsın...
sigortasızda çalışmasın , primde önemli birşey... çalıştıkları boşa gitmesin hem sigortasız işçi çalıştırmanın cezası var iş yeri içinde sıkıntılı kabul etmeyebilirler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…