- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Siz yanlış anlamışsınız. Kimse kocasına güvenmiyor değil.Ya şu banka kartını ne kadar abartıyorsunuz. Online bankacılık diye bir şey var. Eşimin kartı da bende ama o parayı yinede harcıyor. Benim maaşım da ben de ana İkimizin parası ortak. Bu nasıl evlilik kimse kocasına karısına güvenmiyor?
Değişir diyen çok olmuş ama gerçekten gururu varsa değişmez. Yani anca ortaklaşa yapmanıza ikna olablr. Böyle adamlari sevelim :)) belki onunda maaşı zamn geçtkçe yükselir. Yada mesela senn maaşnla bi ev alrsınız. Evde senn üstüne olur. Yani bu tarz şeyler olabilr. Onun parasınıda yer içersiniz.Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Ebeyım Hemşireyım ne farkeder illa kimliğimi mi yazayım yeterince ayrıntı veriyorum zaten is yerinden biri okusa gayet anlar artık ben olduğumuSadece merakımdan soruyorum. Önceki konunuzda ben ebeyim demişsiniz, şimdi hemşireyim diyorsunuz. Çarşaf meselesini nasıl yanlış anlamışsınız? Böyle birşey zihniyetle ilgilidir nasıl yanlış anlaşılabilir? Hadi o mesele çözüldü diyelim, zihniyet degismedikten sonra ne çare? Diğer yazdığım yoruma da cevap vermediniz ama ben kadınların böyle ezik ezik davranmasına dayanamıyorum. Israrla uyarmaya devam edeceğim. Kendinize bunu nasıl yapıyorsunuz?!
Evlilik le ilgili dert etmeniz gereken onca şey ne ya
Ne gibi bomba bekliyorsun nasıl bir sorunla karşılaşsam mutlu Olcan
Değil mi amaAyyyy bu yorumu görünce sesli güldüm.
Eşim dedi ne oldu?
Dedim hepiniz aynısınız yaa
Ya çok teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten durumumu birebir anlamışsiniz. Ben nişanlımı çok iyi tanıyorum 6 yıl oldu görüşeli ve maddi konularda çok gururlu ve başka konularda da gururlu net birisi tanıdığım dan beri böyle. 10 yaşından beri esnaflık yapmış ve burda da ilk etapda zorlanacak düzen kurar ama boyle bu maaşla kalacak biri değil o.Değişir diyen çok olmuş ama gerçekten gururu varsa değişmez. Yani anca ortaklaşa yapmanıza ikna olablr. Böyle adamlari sevelim :)) belki onunda maaşı zamn geçtkçe yükselir. Yada mesela senn maaşnla bi ev alrsınız. Evde senn üstüne olur. Yani bu tarz şeyler olabilr. Onun parasınıda yer içersiniz.
Eğitimsiz olduğunu nerden çıkarttin üniversite mezunu 2 üniversite bitirdi artı çarşaf olayını ben abartàrk söyledim öyle birşey yok diğer yorumlarımi okuKuş icin kavga cikaran, ilk gece carsaf bekleyen, kiskanc, gerikafali, egitimsiz bir nisanliyla ilgili dert edilecek son sey geliri olmali sanki :) ne dersin?
Ben bundan sonra acacagin hicbir konu icin ne sevinir ne uzulurum, pembe dizi gibi izlerim, ki onceki konularina ciddi ciddi uzun uzun yorumlar yazmis yardimci olmaya calismistim. Ama hepsi bir araya gelince tadi kacti.
Eğitimsiz olduğunu nerden çıkarttin üniversite mezunu 2 üniversite bitirdi artı çarşaf olayını ben abartàrk söyledim öyle birşey yok diğer yorumlarımi oku
Sözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Kadrolu öğretmen alınmadığını nerden çıkardınızyok onlar ücretli öğretmenler. normal öğretmenle aynı maaşı sözleşmelinin. artık kadrolu alımı yok sözleşmeli var.
kartını verme sende dursun, para konularını fazla açma, evınız kıra olacak sanırım , sen kırayı ode mesela o gerısını halletsın...Merhaba bayanlar her zamanki nden daha fazla size ihtiyacım var. 6 yıllık birlikteligMzden sonra nişanlandık ve iki ay sonra düğünümüz var. Birbirimizi çok seviyoruz ve çok emekler verdik. Son olarak ben atandım istanbulà. Nişanlım da memleket in de esnaf. Benim icin düzenini bozup buraya ise girecek başkasının yanında ve eskiden geliri çok iyi iken şimdi başkasının yanında 1 bucuk alacak. Ve bunu kendi içinde çok sorun yapıyor senin parànà dokunmayız sen biriktirirsn kendine diyor ben sigorta talep ettirmeyecem onu da maaşıma eklesin ler diyor. Şimdi den bu kaygılarà düştü. Çok gururludur kaç yıldır çalışıyorum bir defa maaşımı sormamistır. Şuan çok canı sıkıliyor benim kendine destek vermemi istemiyor gibi evlenince de ne bilim canım aşkım niye öyle düşünüyor. Aşkım dese kartini bana ver maaşın bende dursun dese o kadar mutlu olacağım ki ama o kadar gururlu ki. Bilemiyorum kızlar bana akıl verin aynı eve girince nasıl davranmam gerek ne olursunuz ağlıyorum düşündükçe onu çok seviyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değil benim canım aşkımmm
Bende tam tersini düşünüyorum . Kartını ver . Ortak birikim yapın. Harcayacağınız parayı da ortak bi yere koyunKartını asla verme. Mecbur kalınca gurur falan kalmaz hele bide alışsın görün. Asla ama asla hiç kimseye kartını verme bence
Kadrolu öğretmen alınmadığını nerden çıkardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?