- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Emek vermemiş insan vereni anlamazBen hep sunu merak ederim nisanliyken ya da arkadasken " cok emek verdik" ne demek oluyor? Yani isler yoluna gitmiyordu da yoluna gitsin diyemi ugrastiniz? Cok emek vermek ne demek? Neye emek verdiniz? Evlendikden sonra anlarim coluk cocuk var ama arkadasken..?
Evlilik le ilgili dert etmeniz gereken onca şey ne yaBu evlilikle ilgili dert etmeniz gereken onca şey varken bunu mu dert ettiniz cidden?
Bunun arkasindan baska bir bomba konu gelecek bekliyorum :)
Ne gibi bomba bekliyorsun nasıl bir sorunla karşılaşsam mutlu OlcanBu evlilikle ilgili dert etmeniz gereken onca şey varken bunu mu dert ettiniz cidden?
Bunun arkasindan baska bir bomba konu gelecek bekliyorum :)
Onlar ücretli öğretmenSözleşmeli öğretmenler ders başına ücret alıyor sadece asgariyi bile bulmuyor diye biliyorum ama
Ailem ilişkimi bilse bacaklarimi kırar, gizli gizli zar zor görüştük demek sanırım. Ben de anlamıyorum.Ben hep sunu merak ederim nisanliyken ya da arkadasken " cok emek verdik" ne demek oluyor? Yani isler yoluna gitmiyordu da yoluna gitsin diyemi ugrastiniz? Cok emek vermek ne demek? Neye emek verdiniz? Evlendikden sonra anlarim coluk cocuk var ama arkadasken..?
Negatif yorumları dikkate alma canım,nişanlını en iyi sen tanırsın,evlenince orta yolu bulursunuz,mutluluklar dilerim
Negatif yorumları neden dikkate almasın ki
Amaç başka insanların ne düşündüğünü öğrenmek değil mi
Kimi olumlu yorum yapar kimi olumsuz
Kendi gibi düşünmeyenleri dikkate almayacaksa fikir danışmasının ve forumun anlamı kalmaz ki
Alaylı, iğneliyici yorumların ona fayda sağlıyacağını düşünmüyorum,mantıklı cevaplar arasında olanları kendisi değerlendirecektir zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?