Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Bu evlilikle ilgili dert etmeniz gereken onca şey varken bunu mu dert ettiniz cidden?

Bunun arkasindan baska bir bomba konu gelecek bekliyorum :)

İstanbulda 1500 TL ile gecinmeyi düşünmek ve planlamak nisanlinizin gerçeklerden ne kadar kopuk olduğunu gösteriyor. Mecbur sizin maasinizi kullanacak. Yine
De maaş karti vermeyin kendinizi para ayırıp kalan kısmı eft yapın.

Ailem ilişkimi bilse bacaklarimi kırar, gizli gizli zar zor görüştük demek sanırım. Ben de anlamıyorum.

Negatif yorumları dikkate alma canım,nişanlını en iyi sen tanırsın,evlenince orta yolu bulursunuz,mutluluklar dilerim

Kartınızı istese de vermeyin lütfen. Ne münasebet? Ayrıca mükemmel değil baya bildiğin komplekse girmiş. Sizden aşağı kalmamak için gerekirse sigortasız çalışırım demiş. Memleketinde yaptığı işi Istanbulda kurup aynı parayı kazanma şansı yok mu?

Ben pek iyiniyetli düşünemiyeceğim büyük kent'e alışamıyacak epey sorunlar yaşayacak gibisiniz, ataerkil toplum olunca , aşağlıkkomplexine kesin kapılacaktır , çok sabırlı olmanız gerekecek , ki yaşama standartını o mega kentlerde para belirliyor standartları , ki kadınlarda muhakkak bunu dillendiriyor yapımız erkeklerden farklı bunu kabul ediyorum , asla unutmuyoruz hatırlatıyoruz

Sinirlencek birsey yok ki. Ben sorarken gayet ciddiydim. Benim de arkadasliklarim oldu fakat oyle emek verdim filan diye dusunmedim. Arkadasdik evet evlenmeyi istiyorduk ama ailesi aileme uymuyordu. Biz siradan insanlariz oyle Brasilia dizileri gibi ailelerle isimiz olmaz dedim sonra gule gule. Ve Eger bir evliligin huzur icinde surmesi icin ailelerin anlasmasi sart. Ben simdi bunun neyine emek vereyim? Evet 3 yilim gitti ama omrumun geri kalaninin gitmesinden iyidir
Bence sinirlenmeyip sadece neye emek verdiginizi yazsaydiniz daha iyi olurdu.

Kart vermek ipleri ele vermek demek. Hele o çatı altına girin bakalım senin benim kalıyor mu. Mecburen senin maaşını kabul edecek. İnşallah bir süre sonra kötü şeyler olmaz. Rahata alışmış insan zor görünce bocalar. Ayrıca kimse sigortasız işçi çalıştırma riskine girmez, tabi kılıfına uydurmayı başarırsa o başka. Ama sigorta yaptırmama gibi bir cahillige düşmesin bunun yaşlılığı var hastalığı var, var da var

Negatif yorumları dikkate alma canım,nişanlını en iyi sen tanırsın,evlenince orta yolu bulursunuz,mutluluklar dilerim

Negatif yorumları neden dikkate almasın ki

Amaç başka insanların ne düşündüğünü öğrenmek değil mi

Kimi olumlu yorum yapar kimi olumsuz

Kendi gibi düşünmeyenleri dikkate almayacaksa fikir danışmasının ve forumun anlamı kalmaz ki

Alaylı, iğneliyici yorumların ona fayda sağlıyacağını düşünmüyorum,mantıklı cevaplar arasında olanları kendisi değerlendirecektir zaten..

Ayni sizin durumunuzda olan yakın bir arkadaşım var yaza düğünü olacak .erkeğin olduğu yere tayin isteyecek 1 yıl sigorta şartı var ya özel sektörde .dusunmusunuzdur bunu da ama diğeri zorlar sizi de bunaltir istanbul şartları evli hele çocuklu olarak zorlar 1500 ile .illaki isteyecek esiniz maaşını

Alaylı, iğneliyici yorumların ona fayda sağlıyacağını düşünmüyorum,mantıklı cevaplar arasında olanları kendisi değerlendirecektir zaten..

Anladım şimdi ama negatif deyince onun dediği gibi olmayan algıladım ben

Bence Ada'mın tepkisi normal değil ve bu büyük sorun çözülmeden evlenilmez

Bu negatif bir yorum ama realistik zira evlilikte benim param sen kazandığını biriktir vs gibi bir kompleks konusu olmamalı

Kaldı ki İstanbul da 1500 e geçim olmayacağı da açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…