- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
bak ne yapın
bir banka hesabı aç kendine 1500 kendin ve ileride olacak olursa çocukların için birikim yap
1500 senin maaş+1500 onun maaşıyla da geçinin gidin
ne olacak yani
Nilanlısının şuanda duygu karmaşası yaşadığını düşünüyorum,fazlaca gururluda olabilir,onlar henüz "biz" olmadı,evlenince bu düşüncelerinin değişeceğine eminim,nişanlılık ve evlilik çook farklı şeyler..Anladım şimdi ama negatif deyince onun dediği gibi olmayan algıladım ben
Bence Ada'mın tepkisi normal değil ve bu büyük sorun çözülmeden evlenilmez
Bu negatif bir yorum ama realistik zira evlilikte benim param sen kazandığını biriktir vs gibi bir kompleks konusu olmamalı
Kaldı ki İstanbul da 1500 e geçim olmayacağı da açık
Nilanlısının şuanda duygu karmaşası yaşadığını düşünüyorum,fazlaca gururluda olabilir,onlar henüz "biz" olmadı,evlenince bu düşüncelerinin değişeceğine eminim,nişanlılık ve evlilik çook farklı şeyler..
Ayyyy bu yorumu görünce sesli güldüm.evlenince değişecek hiç merak etme.
Ya şu banka kartını ne kadar abartıyorsunuz. Online bankacılık diye bir şey var. Eşimin kartı da bende ama o parayı yinede harcıyor. Benim maaşım da ben de ana İkimizin parası ortak. Bu nasıl evlilik kimse kocasına karısına güvenmiyor?[/QUOTE
Siz yanlış anlamışsınız. Kimse kocasına güvenmiyor değil.
Konu sahibi nişanlısı için o kadar keskin net konuşuyor ki.
İster istemez bu ne özgüven v.s diye arkadaşlar bu kadar güvenme veya bu kadar net konuşma diyorlar.
İnsanlık halidir ya güvendiğin dağlara kar yağar.
Neler görüyoruz neler yaşıyoruz.
Kimse paranı sakla demiyor.
Kendini bu kadar teslim etme diyorlar o kadar...
Hiç de olumsuz değil.Birilerinin böyle şeylerin yaşanabileceğini söylemesi lazım tabi ArkadaşımValla simdiden maas kompleksine giren bir adam evlendikten sonra da seni altta kalmamak için döver. Sesini bile yukseltemezsin.benden söylemesi. Gurur yaptığını varsayarak konuşuyorum. Bana kalirsa gurur da değil bu.senin paran da pulun da gözü var.sürekli maas konusunu açması son derece şüpheli.ilerde yapacaklari icin altyapı kuruyor simdiden. Daha evlenmeden yok senin parani biriktirelim yok şöyle böyle yapalim.normal gelmedi bana yani
Ay cok mu olumsuz konusmusum ne?
Hiç de olumsuz değil.Birilerinin böyle şeylerin yaşanabileceğini söylemesi lazım tabi Arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?