- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
- Konu Sahibi Aydin_Didem
-
Hepsi çok güzel gözüküyor.Poğaçalarınız hazırlar gibiRica etsem tarifini yazabilir misiniz?
ilk resimdeki yaş paştaya bayıldımm gerçekten sen mi yaptın onun tarifini banada veeeerr lütfeeeennnnnnn bu akşam yapayım zaten canım bugün pasta çekiyodu alacağıma yaparım
ben sana misafirliğe geleyim hepsi muhteşem görünüyor maşaallah maharetlisiniz
bunları gerçekten sen i yaptın inanamadım,ben de istiyorum,nolurrrrr:)
çok teşekkür ederim hepinize..en son 3 yaş doğumgünü için yeğenime hazırladığım kurabiyeler ve pastası..
Eki Görüntüle 413410 Eki Görüntüle 413411 Eki Görüntüle 413412 Eki Görüntüle 413413
Nasıl yani,ben anlamadım,tarif isteyene özelden mi atıyorsunuz,zor olmuyor mu tek tek yazmak,buraya yazsanız hepimiz okusak???
Poaça çok güzel görünüyor özellikle,ellerinize sağlık
Elinize sağlık çok güzel olmuş
merhaba öncelikle ellerinize sağlık çok güzeller hepside bende..bende şeker hamurundan pasta yapıcam fakat yaptıktan sonra nasl muhafaza ediyoruz üstü kapanmalımı büyük yapıcam ona görede fanus bulamam yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Kurabiyelerin görüntüsüne bayıldım acil tariflerini bekliyoruz bu yaptıklarınızın
harikaymış ellerinize sağlık...
tarif yazarsanız çok mutlu olurum.benim 1,5 yaşında bir oğlum var ve çalışyıorum,o yüzden çok zamanım olmuyor mutfağa girmeye.ama elim çabuk ve lezztlidir.
pratik tarifleriniz varsa çok memnun olurum.
Merhaba,size tekrar özel mesaj atmıştım ama gitmedi galiba.Mesajımı dikkate aldığınız için teşekkür ediyorum.Sorun değil,uygun bi zamanda zahmet olmazsa yazarsınız.İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum,hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?