• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim nasıl bir ailem var böyle

Barışmak gibi bir mevzu olmadığını çok iyi biliyorlar. Annemin ne kadar bencil, inatçı, dediğim dedik ve maalesef cahil olduğunu size anlatarak bitiremem. Bu konu hakkında benimle konuşurken onun ve babamın bir surat ifadesi var, sanki canlarını istiyorum. Bu insanlar oğulları için birer ev almış insanlar. Kızlara bir eşya bile alınmaz. Ulan ben sizden evinizi yatınızı katınızı değil bir kez sadece bir kez anne baba olmanızı istiyorum diye suratlarına haykırmak istiyorum. Kime ne söylüyorum, kimden ne bekliyorum ki. Benim anlatırken acı çektiğim, gözyaşları döktüğüm yaşanmışlıklarıma bile "iftira atmadığını ne bileyim" diyen insanlardan ne beklenir ki.

Ama bilin bakalım ne oldu. Avukatım aradı ve şahit yazmamız gerektiğini söyledi. Yazdıktan sonra mahmeye gelmeleri zorunluymuş. Gelmeseler cezası varmış. Ben de yazdırdım gitti. Artık onlar düşünsün.

Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın bundan böyle. söyleyebilecek bir şey bulamadım. umarım anlaşmalı olur ihtiyacınız kalmaz kimseye

Barışmak gibi bir mevzu olmadığını çok iyi biliyorlar. Annemin ne kadar bencil, inatçı, dediğim dedik ve maalesef cahil olduğunu size anlatarak bitiremem. Bu konu hakkında benimle konuşurken onun ve babamın bir surat ifadesi var, sanki canlarını istiyorum. Bu insanlar oğulları için birer ev almış insanlar. Kızlara bir eşya bile alınmaz. Ulan ben sizden evinizi yatınızı katınızı değil bir kez sadece bir kez anne baba olmanızı istiyorum diye suratlarına haykırmak istiyorum. Kime ne söylüyorum, kimden ne bekliyorum ki. Benim anlatırken acı çektiğim, gözyaşları döktüğüm yaşanmışlıklarıma bile "iftira atmadığını ne bileyim" diyen insanlardan ne beklenir ki.

Ama bilin bakalım ne oldu. Avukatım aradı ve şahit yazmamız gerektiğini söyledi. Yazdıktan sonra mahmeye gelmeleri zorunluymuş. Gelmeseler cezası varmış. Ben de yazdırdım gitti. Artık onlar düşünsün.
Onların bilgisi ve izni dışında şahit yazdırabiliyor musunuz, var mı öyle birşey?

Onların bilgisi ve izni dışında şahit yazdırabiliyor musunuz, var mı öyle birşey?
Benim bildiğim yazılabiliyor ve gitmek zorunda.
Ama gidip "ben birşey bilmiyorum, bu olaylardan haberim yok, bilgim dışında şahit yazdırıldım" deme ihtimalini göz önüne almak lazım, ben olsam şahit olmak istemeyen birini şahit olarak yazdırmazdım, sırf buna kızıp yalancı şahitlik bile yapabilirler.

Sizi iftirayla suçlayan insanlar mahkemeye zorla gelince de ya sizi suçlarsa.

Kardeşlerime dün söylemiştim onlar da tamam demişti. Zaten onlar açısından sorun yok, sorun annem ve onun etkisinde kalan babam. Kızlarını bu işe bulaştırmak istemiyorlar, yolu salgını bilmem neyi bahane ediyorlar. Artık bu biraz da kardeşlerimin sınavı.

Sizi iftirayla suçlayan insanlar mahkemeye zorla gelince de ya sizi suçlarsa.
Bunu yapan annem. Kendisinden bir isteğim yok zaten. Ondan yana umudumu çook küçük yaşlarda kesmiştim. Benim için bir yabancıdan tek farkı, yabancıların bana veremeyeceği zararı vermiş olması. Şahitlerim kardeşlerim

Bunu yapan annem. Kendisinden bir isteğim yok zaten. Ondan yana umudumu çook küçük yaşlarda kesmiştim. Benim için bir yabancıdan tek farkı, yabancıların bana veremeyeceği zararı vermiş olması. Şahitlerim kardeşlerim
İnşAllah anneniz sinirlenip aleyhinizde konuşmalarını istemez. Onun dışında Allah yardımcınız olsun 🤲🏻🌹

Bi anne baba nasıl böyle davranır :(
İnşallah zoraki geldikleri mahkemede biz bilmiyoruz aslında x iyi bi insan boşanmalarını istemeyiz vs diyerek akıllarınca yuvanızı kurtarmaya çalışmazlar

Benim bildiğim yazılabiliyor ve gitmek zorunda.
Ama gidip "ben birşey bilmiyorum, bu olaylardan haberim yok, bilgim dışında şahit yazdırıldım" deme ihtimalini göz önüne almak lazım, ben olsam şahit olmak istemeyen birini şahit olarak yazdırmazdım, sırf buna kızıp yalancı şahitlik bile yapabilirler.
Kardeşlerimin böyle bir şey yapmayacağından eminim. Onlara kalsa benim kararlarıma saygılılar ve baştan beri beni destekliyorlar ama işte annemle aynı evde yaşıyorlar ve o istemediği zaman evden çıkıp bana gelmeleri çok zor. Olmadı erkek kardeşimle konuşup onları ikna etmesini sağlayacağım. Annemin eline düşmek şu hayattaki son isteğim ama düşeceksem de bu ilk ve son olur.

Back
X