- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
Barışmak gibi bir mevzu olmadığını çok iyi biliyorlar. Annemin ne kadar bencil, inatçı, dediğim dedik ve maalesef cahil olduğunu size anlatarak bitiremem. Bu konu hakkında benimle konuşurken onun ve babamın bir surat ifadesi var, sanki canlarını istiyorum. Bu insanlar oğulları için birer ev almış insanlar. Kızlara bir eşya bile alınmaz. Ulan ben sizden evinizi yatınızı katınızı değil bir kez sadece bir kez anne baba olmanızı istiyorum diye suratlarına haykırmak istiyorum. Kime ne söylüyorum, kimden ne bekliyorum ki. Benim anlatırken acı çektiğim, gözyaşları döktüğüm yaşanmışlıklarıma bile "iftira atmadığını ne bileyim" diyen insanlardan ne beklenir ki.
Ama bilin bakalım ne oldu. Avukatım aradı ve şahit yazmamız gerektiğini söyledi. Yazdıktan sonra mahmeye gelmeleri zorunluymuş. Gelmeseler cezası varmış. Ben de yazdırdım gitti. Artık onlar düşünsün.
Ama bilin bakalım ne oldu. Avukatım aradı ve şahit yazmamız gerektiğini söyledi. Yazdıktan sonra mahmeye gelmeleri zorunluymuş. Gelmeseler cezası varmış. Ben de yazdırdım gitti. Artık onlar düşünsün.