benim ne suçum var şimdi ?

Sizin sucunuz cevap vermeniz.ben hic acmam bilinmeyen numarayi once 118li numaralara sorarim kayitli degilse telefona kaydederim whatsappi felan varmi resim felan hic bir sey bulamazsam geri donus yapmam.
biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten

Suçumuz cevaplanmamış olmuş. Keşke biraz sert çıksaydınız. Şaka mı değil mi ortaya çıkardı. Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olun. Umarım herşey düzelir :)
sagolun

Evet suç sizde hiç mesaj atmayacaktınız. Eşiniz eve geldiğinde biri bana mesaj atti ama tanimadim rahatsız ediyor diyecektiniz. Cevap vermenize anlam veremedim..
bakın ilk mesaj attı cevap vermedim arka arkaya 2 defa çaldırıp kapattı bende tanıyamadım yazdım tongaya düştüm hata yaptım tamam ama daha öncede belirttiğim gibi numaralar silinmişti kim oldugunu bilemedim

sapık olduğunu anladıktan sonra muhabbeti uzatmayacaktınız
yok kocamı seviyorum vs. bunlara ne gerek var.
anlatamıyorum ben ismail diye mesaj attıktan ve dayım olmadıgını anladıktan sonra teli kapattım ama kapalıykende defalarca aramıs ve saçma salak mesajlar atmış dayanamadım insANIM SONUÇTA CEVAP VERDİM ki sapık konu degil umurum da degil eşimin önceden tepki vermeyip sonra bişeyi bahane edip bana öküz demesi

ben olsaydım cevap vermezdım. tanımadıgım numaraları hiç takmam genelde
önceki mesajlarımı okurmusun zor olmazsa çünkü açıklama yapmaktan dilimde tüy bitti kusura bakma ne olur

Ozaman siz evden ayrıldınız diye size huzursuzluk veren birileri var. O zaman daha dikkatli olup kimseye cevap vermeyin numarası kayıtlı değilse.

keşke cevap yazmasaydın engelleseydin.
bari şimdi engelle

Ozaman siz evden ayrıldınız diye size huzursuzluk veren birileri var. O zaman daha dikkatli olup kimseye cevap vermeyin numarası kayıtlı değilse.
vermiyorduk zaten kv de ne yapıp edip ayıracam sizi dedi 1 1.5 yıldır beni rahatsız eden yoktu 1 aydır yine basladı faceden burdan bu sefer numaraları silmiş çocuk bi kaç gün önce bilemedim

uzun uzun çagrı attı ama cevap vermemiştim yine mesaj atınca dayanamadım

Bence de uzatmayacaktiniz. Yengenizi ev telefonundan arayip sen misin degil misin diye sorsaydiniz. Kendilerini telefon defterine kaydediyorlar dikkat edin. Bana da kardesimin ismiyle yazmisti böyle bir barzo, hem de numaram yabanci. Hemen kardesimin nisanlisina yazip sormustum, ... yaninda mi bana simdi mesaj gönderdi mi diye. Diplomatik pasaportum oldugunu (yok aslinda) ve kendisini buldurmamin 1 dk sürmeyecegini yazmistim da hemen cark etmisti, özür dilerim sizi bilmem kim sanmistim diye. Telefon rehberlerinizi düzenli kontrol edin. Kayinvalide kayinpederimin telefonunda bir sürü yabanci isim vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…