biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zatenSizin sucunuz cevap vermeniz.ben hic acmam bilinmeyen numarayi once 118li numaralara sorarim kayitli degilse telefona kaydederim whatsappi felan varmi resim felan hic bir sey bulamazsam geri donus yapmam.
sagolunSuçumuz cevaplanmamış olmuş. Keşke biraz sert çıksaydınız. Şaka mı değil mi ortaya çıkardı. Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olun. Umarım herşey düzelir :)
bakın ilk mesaj attı cevap vermedim arka arkaya 2 defa çaldırıp kapattı bende tanıyamadım yazdım tongaya düştüm hata yaptım tamam ama daha öncede belirttiğim gibi numaralar silinmişti kim oldugunu bilemedimEvet suç sizde hiç mesaj atmayacaktınız. Eşiniz eve geldiğinde biri bana mesaj atti ama tanimadim rahatsız ediyor diyecektiniz. Cevap vermenize anlam veremedim..
anlatamıyorum ben ismail diye mesaj attıktan ve dayım olmadıgını anladıktan sonra teli kapattım ama kapalıykende defalarca aramıs ve saçma salak mesajlar atmış dayanamadım insANIM SONUÇTA CEVAP VERDİM ki sapık konu degil umurum da degil eşimin önceden tepki vermeyip sonra bişeyi bahane edip bana öküz demesisapık olduğunu anladıktan sonra muhabbeti uzatmayacaktınız
yok kocamı seviyorum vs. bunlara ne gerek var.
önceki mesajlarımı okurmusun zor olmazsa çünkü açıklama yapmaktan dilimde tüy bitti kusura bakma ne olurben olsaydım cevap vermezdım. tanımadıgım numaraları hiç takmam genelde
bütün sayfaları okumak zorunda degılım kı..önceki mesajlarımı okurmusun zor olmazsa çünkü açıklama yapmaktan dilimde tüy bitti kusura bakma ne olur
ben olsaydım cevap vermezdım. tanımadıgım numaraları hiç takmam genelde
haklısınızbütün sayfaları okumak zorunda degılım kı..
ilk mesaja yorum yaptım.
ben hiç cevap vermezdım yani.
sonuc nedir peki, eşin sana küs mü?haklısınız
ben eşime küsümsonuc nedir peki, eşin sana küs mü?
Ozaman siz evden ayrıldınız diye size huzursuzluk veren birileri var. O zaman daha dikkatli olup kimseye cevap vermeyin numarası kayıtlı değilse.whatsapı yoktu daha önceki mesajlarda anlattım bide size anlatayım
biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten
vermiyorduk zaten kv de ne yapıp edip ayıracam sizi dedi 1 1.5 yıldır beni rahatsız eden yoktu 1 aydır yine basladı faceden burdan bu sefer numaraları silmiş çocuk bi kaç gün önce bilemedimOzaman siz evden ayrıldınız diye size huzursuzluk veren birileri var. O zaman daha dikkatli olup kimseye cevap vermeyin numarası kayıtlı değilse.
nasıl engellenir bilmiyorum zaten kaynım konuşmuş aramıyor artıkkeşke cevap yazmasaydın engelleseydin.
bari şimdi engelle
burada senın tek hatan cevap vermendı. telefonunu uzun uzun caldırsaydı ce konusma yapsaydın hatalı olmazdın. sayar kapatırdın yuzune. ama adam zaten senın cevap vermen ıcın yapmıs.ben eşime küsüm
uzun uzun çagrı attı ama cevap vermemiştim yine mesaj atınca dayanamadımburada senın tek hatan cevap vermendı. telefonunu uzun uzun caldırsaydı ce konusma yapsaydın hatalı olmazdın. sayar kapatırdın yuzune. ama adam zaten senın cevap vermen ıcın yapmıs.
bence uzatmayın hiç
olan olmus
işte öyle seylerı bılerek yapıyorlar pislikleruzun uzun çagrı attı ama cevap vermemiştim yine mesaj atınca dayanamadım
anlayamadım zaten sapık şuanda umurum degil eşimin yaptıgı şey sorunumişte öyle seylerı bılerek yapıyorlar pislikler
uzatma benceanlayamadım zaten sapık şuanda umurum degil eşimin yaptıgı şey sorunum
ya ben derdimi anlatamadım yada bazı arkadaslar anlamadı telim deki nolar silinmişti ilk kim oldugunu anlayamadım anlayınca teli kapattım tel kapalıyken bile mesajlar atmış insanım dayanamadım cevap yazıop geri kapattım 30 dk öncesine kadar da kapalıydı facede sapıklar çıkıyor karşıma onlara cevap yazmıyor ve engelliyorum ama numaralar silinmişti tanıdık sandım mesaj attım tanıdık olmadıgını anlayınca da teli kapattım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?