şuan eşim burda degil kaynımla memlekete gittiler davetiye dagıtacaklar zaten pek kavgacı degilimdiruzatma bence
yengemin ev telefonu yok sabah bi konudan dolayı dalgındım o an aklıma gelmediBence de uzatmayacaktiniz. Yengenizi ev telefonundan arayip sen misin degil misin diye sorsaydiniz. Kendilerini telefon defterine kaydediyorlar dikkat edin. Bana da kardesimin ismiyle yazmisti böyle bir barzo, hem de numaram yabanci. Hemen kardesimin nisanlisina yazip sormustum, ... yaninda mi bana simdi mesaj gönderdi mi diye. Diplomatik pasaportum oldugunu (yok aslinda) ve kendisini buldurmamin 1 dk sürmeyecegini yazmistim da hemen cark etmisti, özür dilerim sizi bilmem kim sanmistim diye. Telefon rehberlerinizi düzenli kontrol edin. Kayinvalide kayinpederimin telefonunda bir sürü yabanci isim vardi.
sohbet etmedim zaten adam bin tane mesaj atmış ben sadece bi kaçına cevap verdim kim oldugunu anlamak için eşimin öyle hava atmak için yaptıgını sanmıyorum çok sinirliydiŞu telefon sapıklarından öyle nefret ediyorum ki....!!!!!hiç yoktan insanın huzurunu kaçırıyorlar!!!!!banada dadanmıştı ben polise veririm deyince yalvarmıştı.tanımadığınız numarayla sohbet etmeyin.sizi tanıyan biri olsa zaten açıklardı.münasebetsizin biri işte!!!eşinizde yani....kardeşi yanındaysa size öyle derken hava atmaya çalışmış olabilir.
kaynım konuşmuş bilmiyorum erke heralde geçer inşaallahBence bu sapık olayı yüzünden eşinizle aranızı açmayın.adam olduğu kesin mi?belki bir kadındır..hem eşinizi de katmış ortaya dikkat edin.bu da geçer elbet...
Canım bak sana daha öncede söylemiştim yanlış anlaşılmaya müsait bir tarzın var ben senin art niyetle cevapladığını düşünmüyorum mesajları ama kayınvaliden aranızı bozacağım demişken,ara ara eşini dolduruyorken bu tarz şeylerin altında art niyet aramalısın. Büyük ihtimalle kayınvaliden yaptırıyor bunu ve sen tongaya düsuyorsun,sonuç eşinle geldiğiniz nokta oluyor. Oyuna geliyorsun hemde her defasında. Mesajlarda facebooktan,ordan burdan rahatsız edildik kayinvalidem sizi ayıracağım dedikten sonra demişsin buna rağmen neden muhattap oluyorsun salla gitsin. Akrabansa tanıdığınsa bir zahmet arasın. Bak mesajda bile seni yokluyor kocanla ilgili zarf atıp,sen desenki kiminle aldatıyor vs hemen kocana yetiştirecek kayinvaliden yaptıriyorsa.arkadslar elbette konuya cevap verceksiniz ama benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim
Jars??:)Uzatmasatdınız
Tanımadığınızı anladığınız halde ne diye yazıştınız.
Eşiniz gene tepki vermemiş bizimki kafamda jars ederdi telefonu
haklısın galiba ama çok yoruldum tükendim savaşacak gücüm kalmadı çevremdekilere anlattım ilk bi kaç olayda deliymişim gibi davrandılar yalnız savaşmaktan yoruldum ayrılamıyorum da denedim kocamsız yapamıyorum seviyorum çünkü o da yıprandı ama kırıldım çok kırıldım bu seferCanım bak sana daha öncede söylemiştim yanlış anlaşılmaya müsait bir tarzın var ben senin art niyetle cevapladığını düşünmüyorum mesajları ama kayınvaliden aranızı bozacağım demişken,ara ara eşini dolduruyorken bu tarz şeylerin altında art niyet aramalısın. Büyük ihtimalle kayınvaliden yaptırıyor bunu ve sen tongaya düsuyorsun,sonuç eşinle geldiğiniz nokta oluyor. Oyuna geliyorsun hemde her defasında. Mesajlarda facebooktan,ordan burdan rahatsız edildik kayinvalidem sizi ayıracağım dedikten sonra demişsin buna rağmen neden muhattap oluyorsun salla gitsin. Akrabansa tanıdığınsa bir zahmet arasın. Bak mesajda bile seni yokluyor kocanla ilgili zarf atıp,sen desenki kiminle aldatıyor vs hemen kocana yetiştirecek kayinvaliden yaptıriyorsa.
Eşine diyecek laf bulamiyorum,cidden bulamiyorum,öküz ne ya? Hemde kardeşinin yanında.
Ne yapacaksın peki ? Bak canım hakaretin kabul edilir yanı yok,çocuğun var,oda babasının hakaretlerini duyarak büyüyecek bu gidişle. Ayrılmayacaksanda bu hakaretin önünü kesmenin yolunu bulman gerek. Küs mü kalırsın, naz mı yaparsın,oturup konuşurmusun bilemem ama birdaha sana hakaret etmesine izin verme olurmu?haklısın galiba ama çok yoruldum tükendim savaşaacak gücüm kalmadı çevremdekilere anlattım ilk bi kaç olayda deliymişim gibi davrandılar yalnız savaşmaktan yoruldum ayrılamıyorum da denedim kocamsız yapamıyorum seviyorum çünkü o da yıprandı ama kırıldım çok kırıldım bu sefer
söz vermişti yapmayacam demişti bi çıkış yolu bulabilsemNe yapacaksın peki ? Bak canım hakaretin kabul edilir yanı yok,çocuğun var,oda babasının hakaretlerini duyarak büyüyecek bu gidişle. Ayrılmayacaksanda bu hakaretin önünü kesmenin yolunu bulman gerek. Küs mü kalırsın, naz mı yaparsın,oturup konuşurmusun bilemem ama birdaha sana hakaret etmesine izin verme olurmu?
sorunlarınızı çözmek için neler yaptınız bilemiyorum ama böyle insanlara aynısını yaşatmak gerektiğini düşünüyorum.eşim beni dinlemez genelde
ben yapamıyorum iştesorunlarınızı çözmek için neler yaptınız bilemiyorum ama böyle insanlara aynısını yaşatmak gerektiğini düşünüyorum.
neden, çok mu seviyorsunuz, kıyamıyorsunuz?ben yapamıyorum işte
seviyorum hemde çok ama artık sevmeyecem vazgeçecem ondanneden, çok mu seviyorsunuz, kıyamıyorsunuz?
sevmek kendini ezdirmek değildir, asıl onun iyiliği için, iyi insan iyi eş iyi baba olması için uğraş vermek olmalı.seviyorum hemde çok ama artık sevmeyecem vazgeçecem ondan
susmamayı da denedim herseyi denedim söz veriyor ama yine yapıyor son parasını bana bırakıp gitti kendi aç gezer üstüne almaz bize alır gücü yettiğince ama çok fazla şey yasadık yıprandıksevmek kendini ezdirmek değildir, asıl onun iyiliği için, iyi insan iyi eş iyi baba olması için uğraş vermek olmalı.
dövsün, sövsün ama sen sus. bu sevgi değil onu kötü insan olmaya teşvik bence.
böyle sevgi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?